Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rókaregeróka

11 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mint szaladni" És amikor megálltam a parton, megérkeztem...Haza. Volt levegőm, napsütésem és boldogság felhőim a tiszta kék égen. Voltak átadott és megkapott hangulataim, volt közös nyelvem idegen civilizációkkal, ismeretlen partjaim az zene óceánja mellett, érzéseim is, és tudásom, intuicóim és…..
Sokszor csak varrunk.. Az anyag szakadt, a test az elme több sebből vérzik, a hús rohad és nincs az az orvosi fonal, ami összetartaná, mégis varrjuk.. tisztítjuk, kimetszük, megvarrjuk.Hippokratész ott él mindannyiunkban, a közös tudást hordozzuk, a közös szenvedést és a közös empátiát, ezért…..
Gyógyulásomat mind az állami, mind a magán rendszerben próbáltam elérni sikertelenül. Azt gondoltam hogy majd a magán rendszerben ha fizet az ember akkor minden más lesz. Sajnos nem. Kedves Praxisblog!   28 évesen már sikerült bekerülnöm az egészségügy útvesztőibe.…..
Rókaregeróka 2017.12.16 18:24:22
@Ritkabeteg: helló!

Azért te ebbe pszihésen is belebetegedtél már.
Nem vagyok doki, nem tudok segíteni, csak a saját ilyen tapasztalatimat megosztani: nekem ez reflux+IBS kombó volt, és igen, a stressztől és lépten nyomon előjön. De annyit rágod magad, és képzed- nyugi én is csináltam más betegség kapcsán, nem a más szemében a szálkát esete-, hogy még rosszabbul vagy, mint alapvetően lennél.
Adok egy tanácsot, gondold végig, mióta tart ez, és még mindig itt vagy. Ergo nem halálos. És ezután is itt leszel, hidd el, csak a lelki oldaladra is próbálj vigyázni. Én éveken át csináltam ezt. Mikor félre tudtam tenni, rögtön jobban lettem ;)
Szerelmes lettem.Csak semmi sablonos. Nem is tudnák csak úgy szeretni, mint a többi ember, nekem ezért keresztre kell feszülni, mindnen nap sebeket ecettel locsolni, elhamvadni és feltámadni újra egy-egy bevillanó gondolattól, hogy nem csak egy utópiában élek. Abban a világban, ahol boldog vagyok-…..
Egyszerűen érthetetlen, hogy a vizsgálatok alkalmával miért nem tudnak adni időpontot előre, amikor tudják, hogy a gyereket a következő hónapban vinni kell kontrollra. Ismét üdvözlöm a blog kedves olvasóit a Heim Pál gyermekkórház bőrgyógyászati rendelésével…..
Hiába járok orvostól orvosig, 2 éve senki sem tudja, mi bajom lehet. Kedves Praxis!   Előzmények: Meszes nyaki csigolyák. 6 terhesség 5 gyermek felnevelése, családi konfliktus. Stresszes élet. Huzat-ventilátor-légkondicionáló érzékenység. Hol a talp izmai, hol a térd vagy csípő ízület fájdalmak.…..
Rókaregeróka 2017.07.18 09:58:34
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
Rókaregeróka 2017.07.17 14:57:48
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
Szóval pénteken kontroll Mr..Immáron megszámolni sem tudom, hanyadik képalkotó.Az előtte levő egy hét tipikus formáját hozom ismét: minden szabad percemben bajban vagyok.. sőt, a nem szabadokat is azzá teszem, hogy bújjam a netet, hogy újra egy cseppnyi nyugalmat találjak.Aztán elfelejtem egy…..
Az orvosok tanácstalanok, az érsebész a neurológushoz küld, az vissza az érsebészhez, vagy az ortopédiára, az ortopédus a reumatológiára, és így tovább. Tisztelt Praxis!   Talán tud valaki segíteni abban, hová, kihez fordulhatnék, hogy maradék járóképességemet megőrizhessem, ne adj isten,…..
A daganatot nem is keresték hol van, mindegy volt. Tisztelt Praxis!   Én is elvesztettem a páromat 7 hete! A saját lábán ment az orvoshoz és a mentő vitte a kórházba azonnal! Egy óra múlva a vérvizsgálatokból, laborokból kiderült, hogy utolsó stádiumú rákos! Kit hibáztassak, azt az orvost, aki…..
Rókaregeróka 2017.06.09 21:52:17
@napsugàr: Nekem 583, de emésztőrendszeri hullámzásaim is vannak epés tünetekkel, de kő nincs, más sincs az uh szerint, kapaszkodjak? :) 480-ig jó, és most dobtam le 15 kilót fogyóval :)
Rókaregeróka 2017.06.09 21:55:18
@napsugàr: Nekem kimutatta a 2 mm-est, írták is a papíromon, de nem volt semmi gyanús benne :)
Édesanyámat 2015 Júniusában találtam meg egy budapesti elfekvőben a háziorvosa segítségével. 24 órás ellátást igénylő pelenkás beteg lett Tisztelt Cím!   Édesanyámat 2015 Júniusában találtam meg egy budapesti elfekvőben a háziorvosa segítségével. Senkit nem adott meg akit értesíteni lehetne, így…..
Rókaregeróka 2017.05.31 06:32:28
Várja ki a párom amíg kezelés és műtét nélkül, katétert viselve élete végéig, szépen meghal nagy szenvedések közepette? Tisztelt Praxis!   A párom 75 éves lesz nyáron és tavaly novemberben állapították meg a prosztata rákot nála a Dél-Pesti Kórház Urológiáján, ahová véletlenül került, mert akkori…..
Rókaregeróka 2017.04.30 09:14:25
@herut: Nem akarok túllépni a konkrét eseten.
Erről van szó, és nem egy never ending milyen szarban van az eü véleménynyilvánításról.

Menni kell és csinálni kell: ahol kell pénzzel megtolni, ahol kell kiabálással, ahol kell egy szép szóval.
De tolni kell, különben a bácsi meghal!
Erről szól az egész: igen! akarom a szívkatétert, különben tuti meghalok! Igen, akarom a sugarat , különben tuti meghalok! Ez ilyen meztelenül "egyszerű" . Én megteszek mindent!

Utána- mondom csak utána! - lehet mit kezdeni azzal, hogy hol mit nem kaptunk meg!
Most menni kell és harcolni!
Nem szeretnék megbántani senkit, de igazságtalannak érzem, hogy az ellátórendszer így bánik velünk, betegekkel. Ha nincs pénz, szenvedhetünk, ha van, minden azonnal megoldható. Tisztelt blog!   Ortopédiai szakrendelésen jártam nemrég, ezzel kapcsolatban osztanám meg a tapasztalataimat. Nagyjából…..
Az egészben az a legszebb, hogy soha egy slukk cigarettát nem szívtam el egész életemben, és nem is tervezem már. Tisztelt Praxis!   Biztosan rengeteg hasonló bunkó orvosról kaptatok már levelet, én csak az elmúlt másfél évben követem a blogot, most pedig eljött az idő, hogy a saját…..
Rókaregeróka 2017.04.22 20:20:04
Rókaregeróka 2017.04.22 20:26:11
@gigabursch:

A kedvencem neves Bp-i kórház ENT főorvosasszonya 2 hete:
- ambuláns lap: megnagyobbodott nycs nem tapintható
Uh beutaló:- megnagyobbodot nycs-k miatt
- tapasztalat: meg sem nézte a nyirokcsomóimat. Szedjen 3 napos antib-t. Ha nem jó, jöjjön vissza.
ui: vizsgálat közben
" ne nyújtsa ki a nyelvét! oké, lapoccal nyelv le, hátra, köhögés, leköptem, duzzogva maszkért megy. I'm sorry, gégereflex. "
Rókaregeróka 2017.04.23 22:28:04
@fekete macska a fűben: Semmit, már 4. éve van krónikus garatgyűrű gyulladásom nycs megnagyobbodással.
Rákpánik, nycs asp. cytológia negatív, kéz széttár.
Új orvos, újkör előlről.
Már unom.
Most rendszeresen járok MR vizsgálatra, és várom a halálos ítéletemet. Mindezt egy kontár miatt a dél-pestiből. Tisztelt Praxisblog!   Valószínűleg már csak néhány nap van hátra az életemből (legalábbis tiszta tudattal), és úgy gondolom, megosztom Önökkel/veletek az én dél-tepsis…..
Rókaregeróka 2017.04.12 00:03:48
@rikitikitévi: Ct helyett Mr? :)
Bocs hogy bele vaú-vaú :)
Rák sztorim 29. Véradás 2017.03.24 19:25:37
Amit mondtam, megmondtam. A reklámsztori most következik. Hiszen ez egy olyan mesébe illő történet, amit nem sűríthetek be valahova csak úgy. Kezdem az elejéről. Randi a csoda sebésszel. Elmondja, hogy ugyanabban a vonalban fog felvágni, ahol az előző. Hosszú műtét lesz stb... stb.. és kérjem meg a…..
Az egészségügyben teljes a közöny, csak az illető személy egyéni erején múlik, hogy túléli vagy nem.Csak egyvalami számít: a PÉNZ. Tisztelt Cím!   Édesapámnál tüdőrákot diagnosztizáltak, amely után másfél hónappal később elkezdődött a kemoterápiás kezelés a Csongrád Megye D. Szakkórházában.…..
Fekszem az ágyon-- nah jó, nem Demljén módra-, de elvágyódom. Hátra tekintve rá kell, hogy jöjjek, hogy az egész eddigi életem arról szólt, hogy a rendszer rabszolgájaként tanuljak,hogy jól keressek, és jól keressek, hogy biztonságban érezzem magam, hogy aztán egész életembe szorongassam a seggem a…..
Nem is kell rá több szó.https://www.youtube.com/watch?v=Se25BKsTMI8..
A patikus nő megkérdezte tőlem,hogy ez komoly,hogy a gyereknek hordom ezt a sok gyógyszert? Üdv Mindenkinek   Múlt hét kedd este a lányom erős fülfájásra panaszkodott,a láza felment 39 fokra.Másnap elvittem a körzeti gyerekorvoshoz.Augmentint írt fel,Ciloxon orrcseppet,és…..
Rókaregeróka 2017.02.23 18:07:58
@fekete macska a fűben: A kövirózsa jó, én is használom, de nem mindenfajta fülfájásra jött be :)