Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Stein (törölt)

0 bejegyzést írt és 509 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Olimpiát sose néztem, olimpikonokat se tudnék fejből sorolni, még ha maga Vágó István kérdezi félmillióért, akkor se. Ez van. Nem köt le, ki tud messzebbre dobni, futni, ugrani, úszni, lovagolni. A bunyó érdekelne, de nagy kesztyűkben, fejvédőben, pontozásra nem az igazi a…..
szkeptikus.blog.hu/2008/08/11/dr_lenkei_es_a_toleralhato_vitaminbeviteli_szintek ..
Régi ismerősök beszélgetnek. Rondell Robinson (drogdíler) és Kern (énekes-bandavezér), mindketten Mackey védelme alatt állnak. Rondell egy nagyon sötét seggfej, már rájöhettünk a korábbi részekből. A könnyen jött pénz és hatalom hajlamos elfeledtetni, hogy Mackey…..
Minden az olimpiával van tele, úgyhogy simán le lehet vezényelni a kertek alatt egy kisebb háborút, de persze minket nem ez érdekel, hanem az, hogy a nagy médiazajban csöndben, halkan távozik a TV2-től Jakupcsek Gabriella. Legalábbis a Blikk szerint. Lehet, hogy nem örökre, de ez a mi…..
Dr.Stein (törölt) 2008.08.13 18:50:41
Reformer 10 évig volt a Szcientológiai Egyház tagja, az ott tapasztaltakról kilépése után idén februárban kezdett el blogot írni. Bemutatkozása szerint "nem a szcientológia, mint vallás gyakorlása ellen van, és nem a szcientológusokat, mint egyéneket támadja személyükben és…..
Dr.Stein (törölt) 2008.08.13 18:00:28
8 nap, 9 halott drogos. És teljes a tanácstalanság ... mi mást tehet ilyen esetben, főleg nyáron, egy vérbeli politikus? Hívjuk össze a Bizottságot! A látszatcselekvés mintapéldája! Van egy adott szituáció, ami még nem fordult elő az országban, és nemcsak Dr. Funk Sándor…..
Dr.Stein (törölt) 2008.08.12 18:02:51
A Homár legutóbbi szorult helyzetében a trolin próbált jegyet venni (hiszen lehet), ezzel percekig tartó döbbent keresegékésre ítélve a sofőrt és a többi utast. A Volánbuszon bérletet is lehet vásárolni, de ott a sofőrök egyszerűen oldják meg a keresgélés és a…..
Dr.Stein (törölt) 2008.08.11 18:59:09
Persze az RTL Klubnak is foglalkoznia kell az olimpiával, még ha mozgóképeket legfeljebb a stadion kijáratánál sült sertéstüdőt kínáló árusokról tudnak is csak mutatni, de De Vitray Tamás akkor is olyan az RTL Klub hírstúdiójában, mint egy ottfelejtett Skoda-féltengely az Én,…..
Ha nem fáztam volna meg hétfőn, és nem éreztem volna egész héten kutyául magamat, akkor minden bizonnyal én is írásban csapkodtam volna a hasamat a röhögéstől a Hörrtévé, Helmeczi és a sütőporárusok kedélyes kalandjain, vagy szegény Bájerzsóttin, akire valamelyik vérkomoly…..
Több, mint egy éve indult a blog.hu egyik legnépszerűbb blogja, a BKV figyelő. Napi több poszt, rengeteg hozzászólás, rendszeres Index.hu főoldali megjelenés és töretlen siker. Feltételeztük, hogy talán összetűzésbe került annak idején egy-két BKV alkalmazottal, ezért a nagy…..
hogyvolt Őslények kalandorai 2x01 2008.08.11 14:00:00
Üdvözlünk mindenkit a Primeval második évadában, az elsővel kapcsolatban csak a sorozat egyik készítőjét (Tim Haines) idéznénk a színészek félelmeivel kapcsolatban: „They were worried about looking like idiots…” Sztívön, Sztívön, ez a túlzott önkritika és…..
Majdnem elsikkadt egy remek sztori a nagy nyári uborkaszezon közepén .... A Külügyminisztériumban új bukaresti nagykövetet kerestek. Mondani sem kell, minden olyan államban, ahol nagy számú magyar lakik (Szerbia, Szlovákia, Románia, Ukrajna), vagy meghatározó világhatalom az ország…..
Sziget van, Olimpia van, szabadságolás van. A comment:com augusztus végéig csökkentett üzemmódban funkcionál, a napi hét posztos átlag visszakúszik négyre, de kitartás, ősszel megint visszaáll minden a régi kerékvágásba...
killtheradical Szomorú vasárnap 2008.08.10 09:56:00
Örülünk mi a Mercédesznek, de komolyan. És Kecskemétnek is, ha már itt tartunk. Idejön a multi, felvesz egy csomó embert, mi adunk neki egy csomó kedvezményt, és ha a végén pozitív a szaldó, akkor őszinte csak igazán a mosolyunk. Azon, hogy köthettünk-e volna jobb üzletet,…..
Az újságárus bódék oldalán napok óta feltűnő, nagyméretű plakáttal és rajta ezzel a kedélyes, tegeződő felirattal nézhetünk szembe – Akarsz egy jót röhögni?A Móricka elnevezésű kiadványt hirdetik így, s benne az átköltött La Fontaine mesét a lusta tücsökről és…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
A tegnapihoz lazán kapcsolódva egy dialógus minden idők egyik legnagyobb filmjéből, az Összeomlásból (Falling Down). Tele van még hasonló jelenetekkel. - Hello sir, how are you today? - Doing all right. How about you? - Man, I'm terrible! - Sorry to hear that. - Yeah, I came down…..
hogyvolt Róma 1x08 - Caesarion 2008.08.06 11:00:00
Rómában kezdünk, ahol Tékozló Brutus egy néma, visszafogottan megható jelenet keretében hazatér Servilia megbocsátó kebelére. Ugyanekkor a fórumon a kikiáltó két reklám és csip-csup hír között felolvassa azon patríciusok nevét, akik visszaférkőztek Caesar kegyeibe, és…..
Dr.Stein (törölt) 2008.08.06 11:07:05
Őszinteemberke Blog indulás 2008.08.05 06:57:34
Fasza, őszinteemberke néven létrehoztam egy blogot miközben a személyi adataimat titokban fogom tartani. Máris ellent mondtam önmagamnak és egy esetleges olvasónak is. De minek is álnéven írogatok? Mert félek? Igen félek. De mitől félek? Hát az emberek hülyeségétől félek, mert…..
Dr.Stein (törölt) 2008.08.05 07:42:40
Republicator Alma 2008.08.01 15:00:00
Almapálinka Alma Kristálycukor Víz Elkészítés: Össze öntjük. Elkészítési idő: 200 perc  Nos, ez már beszéd. Mi a bánatot akarnak itt Jakab gazdáék keverni? Az alma nemzeti kincsünk, és felhasználási lehetősége korlátlan. Gondolj bele, ha igaz a fenti recept? Kétszáz…..
AZ EREDETI VERZIÓ: A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel, felkészülvén a kemény télre. A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a tél, a hangya nem fázott és nem…..