Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frajt

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csox Lazíts. 2009.04.26 18:55:00
Csukd be a szemed, s miután lassan háromig számolok, juttasd el magad képzeletben ideális pihenőhelyedre. Egy Kettő (lazíts, komolyan gondolom) Három És most juttasd el magad lélekben ideális pihenőhelyedre. Ha nem jutott volna eszedbe semmi, hát képzeld magad a tenger partjára.…..
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..
Fapadossal okosan A pulton túl? 2009.04.09 18:00:00
Lesaux interjújában megismerhetjük azt az embert, akivel a reptéren kétszer is találkozunk "földi létünk" során.  Sokszor rajta kérünk számon, tőle várunk megoldást, vagy előle rejtegetjük a plusz kilóinkat. Igen, ő csekines ember, akivel nem érdemes kekeckedni,…..
Frajt 2009.04.10 01:29:59
Belsőség 600, érted? Nem 601! 2009.04.03 17:23:00
A feleségem megint írt valamit, inkább nem szólok. Olvassák szeretettel, ami jön. „Ajjaj, a 120-as Skodánkat vizsgáztatni kellene” jöttem rá hirtelen egy tavaszi délutánon. Az apám szerető közelségében töltött idő alatt gondos kezek tartották karban, alvázvédték,…..
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..
Frajt 2009.03.26 09:53:13
@Spielberg: Biztos nem jártál még a szlovákoknál. ember ne terjeszd más hülyéségét, ha nincs tapasztalatod!
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..
Elképesztő, meghökkentő véget ért Varga László kálváriája az autópályakezelővel: ahelyett, hogy még nagyobbat rúgtak volna belé, a cég bocsánatot kért tőle, belső vizsgálat indult, sőt a vétkes alkalmazottak saját pénzből vettek neki ajándékba egy éves…..
Bergamo és tartományát jogosan tartjuk a művészeti-, a természeti- és a kultúrális kincsek ékszerdobozának. Bergamoban és a környéken lakó emberek elénk tárják a fontos történelmi és művészeti események rendkívüli szépségű emlékműveit és művészeti tárgyait. Bergamo…..
Frajt 2009.01.15 11:00:32
Bréma és Frankfurt Hahn megszüntetése után után létjogusáltsága lehet egy új, sok érdekes város felé nyitott lokoszt bázisreptérnek. A célállomás neve Bergamo, jelenleg a WizzAir tolja arra a biciklit. A repülőtérről számtalan légitársaság kínál jobbnál-jobb utakat, s ha…..
A Homárnak mindig fogas kérdés, mi legyen a "döglött vombatot találtam a kacsamájkrémben"-jellegű olvasói beszámolókkal. Hogy is állíthatnánk, hogy vombat volt a májasban, ha nem mi magunk vágtuk fel a gyanúsan dudorodó húsipari terméket? Nem is szoktunk ilyet…..
Frajt 2009.01.08 10:21:17
@Not Sure: Azé nem érkezett meg a pizzád, mert útközben megették a csótányok :))
Ez a post csak közvetve kapcsolódik a fapados repüléshez, de szerves része mégis :) Közeledik Karácsony, mindenki végigveszi mivel is lephetné meg szereteit. Most azoknak a hölgyeknek, anyáknak, lányoknak szeretnék néhány tippet adni ;), akiknél megtalálható a családban a…..
Régi tervünk volt, hogy részletesen bemutassuk, milyen biciklivel járnak a Kerékagy újságírói, melyik megoldást, szerkezetet és matricát miért választották. Tervünket addig halogattuk, míg jelen poszt szerzőjének kerékpárját egy szombat este el nem lopták.Tervünket nem adtuk…..
Már csütörtökön elkezdődött a Serie A 12. fordulója, a Juventus ugyanis az olasz rögbi-válogatott (a jamaicai bobcsapat helyi megfelelője) torinói meccse miatt előrehozta a Genoa elleni meccsét, amit óriási meglepetésre nem Del Piero góljával nyert meg. Két érdekesnek…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
Céges szajhák, Chelsea klónok, jöttment parasztok. Esetleg a csapatépítés magasiskolája, a jövő útja, oktatófilm a javából. Ez a választék, csak semmi gyanús tartózkodás - valahogy így áll a helyzet a TSG Hoffenheim körül, az irigység, szakmai és egyéb féltékenység…..
Rápillant az ember a tabellára a második forduló után, és tudva, hogy ez annyit sem jelent, mint a pornószínésznők sikítozása, a szívéhez kap: nulla ponttal utolsó előtti a Milan, előttük 1-1 ponttal a Samp, a Fiorentina és a Roma, a táblázat tetején meg a Lazio és az Atalanta…..
Fel a fejjel, de lejjebb az arccal! Innen a távolból ezt tudjuk tanácsolni olasz barátainknak, miközben nem átallunk fogadásokat kötni holland érzelmű haverjainkkal, hogy a végén az olaszok előrébb végeznek, mint a cseppet sem szimpatikus narancsmezesek.Van honnan felállni, az…..
Frajt 2008.06.11 12:20:29
Forza Italia! A fekete bárány 2008.06.07 14:10:00
Bár jobbára kommentelőink is osztják kitörő lelkesedésünket Antonio Cassano EB-behívója kapcsán, mégis úgy érezzük, talán némi magyarázkodást kíván a dolog. A magyarázkodás pedig merőben légből kapott lesz, tekintettel arra, hogy örömünknek egyetlen valós oka van, az…..
Edző bá' kihirdette a 24 szerencsés névsorát, akik közül 23-at az EB-re is magával visz.Kapusok: Amelia (Livorno), Buffon (Juventus), De Sanctis (Sevilla); Védők: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Grosso (Olympique Lyonnais), Materazzi (Inter), Panucci…..
Ez a harc lesz a végső – szól az Internazionale (sic!) első sora, és bár a népszerű sláger egy másfajta küzdelemre szólít, a Serie A utolsó fordulója csak akkor lehetne ennél durvább, ha mondjuk egymással meccselne az Inter és a Roma, valamint az Empoli és a Parma. A 38.…..
A papírforma érvényesült. Azok nyertek, akiknek kellett, és olyan arányban, hogy létjogosultságukat a négy között senki még meg sem kérdőjelezheti. Pedig azért Fülöp Lászlóról álmunkban sem gondoltuk volna, hogy bejut az elődöntőbe. Egyszerűen úgy kalkuláltunk, hogy…..