Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miradian

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hajtás után látható rövid, illetve "nagyonrövidfilm" a 42BELOW vodka kultúrpromóciójának része. A társaság napjaink 42 legerősebbnek ítélt rendezőjétől kért egy-egy, 42 másodperces anyagot, melyek témája egy álom, vagy az álomhoz fűződő viszony. A darabok egy…..
Egy fiatal, kolozsvári designer, Erőss Sándor nevéhez fűződik a képeken látható tricikli koncepciója. A tervező célja egy könnyen kezelhető, kényelmes, sportos és környezetbarát járgány megalkotása volt, amely napi használat mellett elegendő testmozgást biztosít, de lusta…..
A dán rendőrök új fejezetet nyitottak a szerv és közúti bringások kapcsolatában. Most, hogy a magyar rendőrség épp felvette a jól büntethető közlekedési csoportok listájára a kerekezőket, tanulságos a szeretetakció. A youtube-on néhány napja jelent meg a videóban két…..
'Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés'-témában most a román Országos Audiovizuális Tanácsnak (CNA) sikerült nagyot alkotnia. Figyelmeztetésben részesítették ugyanis a Minimax rajzfilmadó román nyelvű változatát, mivel illetlennek minősítették a Magyar népmesék…..