Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárgaholló

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyszín Szemerkényi Réka miniszterelnöki főtanácsadó irodája. Jelen vannak Bali Gabriella titkárságvezető, Giró-Szász András, Győri Tibor, Havasi Bertalan, Kern Tamás, Kumin Ferenc, Miklecz Péter és Szemerkényi Réka. Győri Tibor és Miklecz Péter csak mint biodíszlet…..
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
sárgaholló 2012.04.09 15:29:42
@Holden: Pontosan. Ahogyan Frei Jemenben kereste bin Ladent, al-Ghaoui ugyanúgy a több évtizede rendkívüli állapotban élő Szíriában, Egyiptomban és Algériában bizonygatta a demokráciát. Ahogy Frei egy afrikai bokorban megtalálta az az ebola vírus szülőhelyét, az arab szabadság oldalára hirtelen átpártolt al-Ghaoui útleveleket mutogatott Líbiában, mondván, hogy azok zsoldosokéi. Frei intelligensen hazudozott. Al-Ghauoi egyszerűen: Bábel.
sárgaholló 2012.04.09 22:31:12
@értelmes: Cseréljen nicket, kedves barátom! Úgy látom, nem fogta fel, hogy miről írtam, s mindezt úgy, hogy ezt a félrevezető nevet használja. A tények erőlködés és indulat nélkül, önmagukért beszélnek, de ez Önnek a jelek szerint nem számít. Álmomban sem kívánok olyan mélységekbe süllyedni, mint Ön és a védence. Jó szaglászást messze földön! :D
sárgaholló 2012.04.09 22:37:27
@newnt55: Talált! :D
A két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television hétfőn bejelentette, hogy felbontotta Charlie Sheen színész szerződését. "Gondos mérlegelés után a Warner Bros. Television azonnali hatállyal megszüntette Charlie Sheen színész…..
 Geszti Pétert lehet szeretni vagy nem szeretni, mindenesetre a magyar nyilvánosságban ott, akkor és azt csinál, amit csak akar. A tény ez. Minden más szubjektívum.  Ami engem illet, felemás viszonyt ápolok vele: nem sikerült megszeretnem, sőt, egy…..
sárgaholló 2008.05.23 13:37:06
Az senkit sem zavar, hogy e tunya ország egészséges önbecsülés és kritikus mersz híján már-már második nemzeti himnuszává emelte a Magyarország című számot, amit Kanadából "kölcsönzött" G.P.?

Valyon a világ mely másik államában tolulna könnycsepp az emberek szemébe, ha egy "szellemes" és "eredeti" médiafigurája lefordítana egy másik kontinensen vagy akár a szomszéd országban meghallott slágert, és azt hazafiasra fazonírozná?

Ha G.P. legközelebb úgy gondolja, hogy Michael Jackson Billy Jane-jének, vagy Karel Gott Lady Karneváljának pötyög egy új magyar szöveget és karácsonyi énekként marketingeli majd, azt is némán elfogadja e hon megszeppent, vagy közömbös közvéleménye?

És hol a csudában máshol dőlnének be olyan silány trükknek, hogy egy többszáz éves olasz hagyományt, a sienai paliót huszármentébe - nemzeti lobogóba újracsomagolva próbálnak meg újból eladni, méghozzá hagyomáynteremtő szándékkal?

Nincs baj a külföldön már működő dolgok meghonosításával. Sőt! Ám a nyilvánvalóan elplagizált idegen ötletek piros-fehér-zöldbe csavarása kívülről szemlélve) nemcsak szánalmas, de (belülről megszenvedve)megalázó is.

Kívülről nézve kicsit olyan ez, mint amikor egy hazánkfia beül egy szlovák vendéglőbe - ahol hamarosan euróval kell majd fizenie -, és azt látja a nemzeti specialitások között a "szegedínski gulás" és "halasle" szerepel.

Különösen kínos ez vastag állami támogatás és ostoba, szájtáti általános elismerés mellett.
sárgaholló 2008.05.23 14:36:28