Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dhe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy a doktoranduszok így lazulnak. Három (szerintem) nagyon helyi mulatságot fogok bemutatni. Ezek kreatív fordításban a Boldogitóka, a Szerencsetres és a Reggebéd. Figyelmeztetés: a poszt a nyugalom megzavarására alkalmas, kajáktól roskadozó képeket is tartalmazhat... Boldogitóka ("Happy…..
Ez itt tegnap történt meg. Március 14-én. Meglepőnek épp nem nevezhető a dolog, szinte minden évben bekövetkezik. De azért kellően ritka esemény ahhoz, hogy valamennyire mégis különlegesnek számítson. És hogy mi történt ezután? Mintha mi sem történt volna. Ugye nincs rossz idő, csak... képzeljük…..
Miután egy (számomra) még felfedezetlen kontinensre költöztem, (sok más egyéb mellett) a földrajzi ismereteim is felülvizsgálatra szorultak. Korábban meggyőződéssel állítottam volna párba az Egyesült Államokat Európával. Azaz a déli Floridát és Kaliforniát mediterrán vidéknek képzeltem el, középtájt…..
2016.06.09. Lépések száma: 22590 "Emeletek" száma: 67   Talán kicsit furcsán hangzik, hogy bár a bérelt autó ott áll a garázsban, mi mégis ismét sétálni indultunk, de a tegnapi Golden Gate felfedezés olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, maradunk ennél a lassabb tempónál. Az első program az…..
2016.06.07. Lépések száma: 24347 "Emeletek" száma: 39   Sajnos a megtett távolságot nem tudom mérni, de a telefonban van automatikus lépésszámláló, ami a megtett lépéseket és a szintemelkedést is mér, ez utóbbit "emeletekben". Nem tudom, mennyire pontos, és azt sem, hogy milyen hosszúakat lépek,…..