Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metro3

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1909. Skijoring Norvégiában. A három korai téli olimpián is szerepelt bemutatószám a skandináv országokban még ma is kedvelt népi sport..
1959-ben kezdték építeni, és 1960 januárjában adták át Sztálinvárosban az első - kísérleti - panelházat, azaz előre gyártott vasbeton elemekből készült épületet Magyarországon. Mai körképünkben ezekről a szeretett, utált, de mégis megkerülhetetlen házakról lesz szó. 1975. július 10. Strandolnak a…..
Az MTI Fotóarchívumából ma régi - nagyrészt a szocialista Magyarország idejéből származó - balesetek fotóit válogattam csokorba. Meglehetősen sok, a témába vágó képet találhatunk főleg úgy hogy nemcsak autó-, hanem vasúti, sőt még repülőbaleset is szóba jöhetett. Témáik persze természetüknél fogva…..
 A szovjetek kivonulása után a kilencvenes években rengeteg hagyatékot lehetett találni az egykori laktanyákban, szinte az egész ország területén, de napjainkban már azért elég nehéz régi orosz ruhaneműket, plakátokat, egykori tárgyakat vagy akár képeslapokat, leveleket találni. Kivéve persze, ha az…..
Budapesten már évek óta funkció nélkül áll egy igen érdekes kialakítású épület. Elsőre mintha egy uszoda lenne, de mégsem az...