Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aladdin

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
aladdin 2012.01.30 21:20:25
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:
azért egyedül tespedve az autóban elvihetem a gyereket mondjuk az orvoshoz, kórházba stb?
aladdin 2012.01.30 21:24:37
@lorinser: egyetértek a javaslattal! Láttam már piroson áthajtó zebrán öreg nénit elütő biciklis lányt.
aladdin 2012.01.30 22:01:02
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:
szegénykém nagyon frusztrált vagy. van esetleg még más bajod is ami miatt a dühödet az autósokon, kutyán-macskán töltöd le?
Tisztelt Praxis blog!   Nem túl régen olvasom a blogot, de már sok elképesztő írással találkoztam itt. A mi történetünkben senki sem halt meg, vagy maradt egész életére kiható károsodása. Azt is mondhatnám, hogy a mi történetünk egy teljesen szokványos, hétköznapi magyar…..
Praxis Októberig szenvedjek? 2010.09.05 06:00:00
Üdv minden olvasónak, és a blog szerkesztőinek! Az én történetem májusi kezdetű. 40 éves vagyok, nő. Erős alhasi görcseim voltak, elmentem a nőgyógyászhoz, aki kiderítette, hogy azon a tájékon semmi gond. Ez után mentem a háziorvoshoz, aki vastagbélgyulladás gyanújával…..
Nem szakítás, hanem egy érthetetlen bizalmatlansági őrület. Nem volt szívünk kihagyni, úgyhogy mondjátok meg a fiúnak mit csinál rosszul, jó? Mostmár nagyon szeretném tudni, hogy miért hazudik minden nő! Tud itt valaki arra válaszolni, hogy miért nem találni egy őszinte nőt…..
aladdin 2010.03.08 08:52:21
Ma nem jött dolgozni se Manna, se Majka, csak Kifli, a tacskó. Rajta kívül pedig két új kutya érkezett az Index szerkesztőségébe: egy agár és egy másik tacskó.Tevan főszerkesztő-helyettes csajának magyar agara öt hónapos kan, teljes neve: Olajosréti Győzős Futam, hívóneve…..
Az első világháború után néhány aktív vadász kivált az akkoriban Németországban erős Foxterrier Klubból, hogy egy olyan fajtát alakítsanak ki, amelyet kizárólag a vadászatra szelektálnak. Így határozta el a tapasztalt vadászkutyatenyésztő-tudor Rudolf Frieß, Walter…..
Érdemes végignézni. Készítőjük részt vett a Meleg Méltóság Menetén, és kitartóan dokumentált. Ráadásul a zene is jó...Vérengző nácik! Vonagló buzik! Meztelen leszbik! Eddig sosem látott képek Jézus Krisztus magánéletéből! Molotov-koktél és tojásrántotta!…..
    Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki…..
aladdin 2008.03.31 22:40:07
Január óta húzódó sebességemelés, elkallódó levelek, elfelejtett ígéretek, totális zavartság és irgalmatlan fejetlenség a Drávanetnél. A hűségnyilatkozattal kötött ügyfél a Homár olvasóitól várja a megoldást. A történet 2008. január 14-én kezdődött, amikoris…..