Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreamer28

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi napokban ismét kavargott a szaros víz Orbán Viktor miniszterelnök körül a magángépes kiruccanások miatt. Természetesen erről is Soros tehet... Ami igazán kiverte nálam a biztosítékot, az…..
Apám úgy gondolja, hogy nem sokra emlélszem mi történt gyerekkoromban. Viszont az emlékek nem úgy működnek, ahogy azt sokan gondolják. Van ami egy életre beleég az ember agyába... Apám nem bevallottan alkoholista volt a 80-as években, mikor gyerek voltam. Ezt nővérem is tanúsítja, hiszen elég sok…..
dreamer28 2018.08.27 22:36:40
@Csaba Bakos: Szia! Értem, hogy senkit nem érdekel, de akkor miért olvassák? Nem, nem sajnáltatni szeretném magam, nem az az ember vagyok. Egyszerűen leírom a dolgokat, ez valakinek vagy tetszik, vagy nem. Engem érdekel mások története, és másokat is érdekel az én történetem. Tudod, van aki úgy dolgozza fel a traumákat mindenféle dilidoki, gyógyszer, és elfojtás nélkül, hogy beszél róla. Már túltettem magam ezeken a dolgokon, viszont ahogy előbb is említettem, érdekel mások története. Feltételezem ha kapcsolatban vagy valakivel, családot alapítasz vele, csak érdekel az ő története is. Vagy csak simán lepattintod az ilyen beszélgetéseket: Nem mindegy mivót? Ez lehetne egy csomó önismétől történelmi eseményre is mondani: Nem mindegy mivót? Mágis sokan pörögnek száz év elteltét követően rajta. :) Én úgy vagyok vele, hogy ebből lehet tanulni, másként viszonyulni bizonyos élethelyzetekhez. Szerintem, nekem ez a véleményem.
dreamer28 2018.08.27 22:40:26
@satie: Köszönöm. :)
dreamer28 2018.08.28 11:40:13
@haXXXor: Reményeim szerint egy későbbi poszt pontos képet ad majd rá, és kifejtem a történést. Tényleg sztereotíp ilyen formában. Tisztában vagyok vele, hogy vannak női bántalmazók is.
Az index.hu egyik cikke hivatkozva egy BBC-s cikkre közli, hogy minden harmadik gyümölcs, vagy zöldség nem kerül piacra, mert túl csúnya. Pár éve két dokumentfilm is nagy benyomást tett rám ezzel a ténával kapcsolatban. Az egyiknek emlékszem csak a címére: Friss és máris a szemétben.  Jól bemutatja…..
Tíz év aktív használat után felfüggesztettem a facebook profilom. Csak azért nem töröltem véglegesen, mert a messengert használom egyéb kommunikációs csatorna gyanánt.  Kicsit besokkaltam a sok kamu bejegyzéstől. Hogy az ismerőseim eladják kapcsolataikat üzleti érdekek miatt, hogy az utolsó percig…..
Ez a brutális videó jött szemben velem az interneten, naná, hogy ezt mindenkinek látnia kell! Igen, ez tényleg nagyüzemi rongálás (mielőtt kommentben felhívná bárki erre a figyelmünket), de graffiti is a javából! Belegondoltam, hogy milyen félelmetes lehet a vonatban ülő emberek…..