Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Így neveld a sárkányod

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerettem volna pontokba gyűjteni azokat a dolgokat, amik segíthetnek a szülőknek észrevenni gyermekük másságát. Sokan félnek attól, hogy a gyermekük nem meri felvállalni magát előttük, holott ők már régóta sejtik róla, hogy meleg. A cikk megírása előtt végeztem egy kis kutatómunkát, mert kíváncsi…..
Van egy ismerősöm, aki nemrég szülte meg első gyermekét. Egy lapkiadónál dolgozik, széles látókörű, intelligens nő. Nemrég múlt el harmincnégy éves. Mindig szerettem a posztjait a facebookon, mert szórakoztató, elgondolkodtató és legfőképpen érdekes dolgokról osztotta meg a…..
A Janikovszky Éva születésnapján rendezett novellapályázatra érkezett munkák közül, nagyon tanulságosakat is találtunk. Hogyan látják a gyerekek a világot. Erre érdemes odafigyelni!..
Oszd meg ezt a képet az üzenőfaladon és like-old az alábbi két oldalt, és ha szerencsés vagy, tiéd lehet a képen látható MONDRAGÓ 1. - A NAGY PRÓBATÉTEL című kötetet. Az oldalak: https://www.facebook.com/igyneveldasarkanyodblog és https://www.facebook.com/nagyitokiado A könnyebb beazonosítás…..
Itt a tuti lista, ami állhatna 100 pontból is, de igyekeztünk kiválogatni a leglényegesebbeket. Ha bármelyikben magadra ismersz, igyekezz változtatni a szokásaidon!..
Így neveld a sárkányod Humor 2016.07.03 14:30:00
Anyuka a barátnőjével beszélget a kifőzde előtt. Örülnek egymásnak, mert a kicsik mellett alig akad alkalom, hogy értelmes társalgást folytassanak felnőttekkel.  Azért járnak le ebédért, mert így nem kell főzni – több idő marad a gyerekre -, és legalább van napi program,…..
Így neveld a sárkányod Humor 2016.07.01 14:30:00
Már egy hete történt, de még ma sem tudom feldolgozni azt, ami nem történhetne meg soha, sehol, pláne nem egy általános iskolában, pedagógusok közreműködésével. Miután a mosdóban valaki mellékakilt a vécének, azonnal afféle statáriumot hoztak létre, ahol a takarítónő (nem tudom, milyen okból vett…..
Így neveld a sárkányod Humor 2016.06.29 14:30:00
Így neveld a sárkányod Humor 2016.06.28 22:19:43
A lányom tizenöt éves. Nagyon sok mindenben eltér az átlagtól, de ezzel már megtanultunk együtt élni. Próbáljuk megtalálni azokat a dolgokat, amitől jól érzi magát, akkor is, ha ez azzal jár, hogy el kell titkolnunk mások elől, mert nagyon ciki. Szeret olvasni, imádja a zenét és az értelmes…..
Mikor kislány voltam, anyukám a széltől is óvott, és úgy gondolta, ha nem csinálok semmi veszélyeset, akkor biztosan nem eshet bajom. Mentségére szóljon, hogy nagyon késői gyerek voltam – vagy tíz évet vártak rám –, úgyhogy afféle ajándékként kezelt, azon kívül, hogy szeretett. Ahogy cseperedtem,…..
Anyuka belép a boltba, maga után vonszolva a tikkadt és érdektelen kisfiút. – Naaaa, gyere már, Dezsőke. Válassz valamit a nagyinak! Most van a szülinapja… Gyerek nagy nehezen kihúzza a szájából a hüvelykujját, és látom rajta, hogy felcsillan a szeme.  – Azt vesszük, amelyik neked tetszik, úgyis te…..