Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaszanti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok... Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken.   Mivel tudom, hogy véletlenek…..
Vaszanti 2019.05.28 19:11:14
@Evamaria: Azóta ezügyben történt valami változás? Mondjuk felfogják, hogy mi van. Mi a legtöbb amit tehetünk azonkívül, hogy várunk?
Vaszanti 2019.05.30 08:58:57
@Evamaria: Mert van egy rakás "hozzá értő" szkeptikus. Most EISCAT- nak hívják? Szerintem új információkra van szükség. Az emberek azért alszanak, mert az alaszkai HAARP központot felszámolták és el vannak foglalva a mondvacsinált klímaváltozás ügyével, bele se gondolva abba, hogy más erők mozgatják a szálakat. Ha arra várunk, hogy majd felébrednek, szerintem arra ezekkel a feltételekkel esély sincs. Nagyobb nyilvánossággal és új infokkal talán. A GYIK-et olvasva elég szánalmas az emberek hozzáállása.
A következő recepttel újfent az országos főzelékundor ellen hirdetek keresztesháborút. Bizonyára mindenki ismer olyan sérült felnőtteket (vagy netán maga is közéjük tartozik), akiket anno az óvodai vérdadus libának nézett, és megtömte azzal a pocsolyaszínű mrutyokkal, ami…..