Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindfield

0 bejegyzést írt és 1271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI – NAGYON IGAZ!!! (A közösségi oldalakon időnként felbukkanó, a "régen minden jobb volt" közhelyes nosztalgia-érvelésekkel teletűzdelt írás paródiája.) Mi még tudjuk, milyen az, hogy trágyás talicskával menni a…..
Olvasónk a szomorú vidéki kilátástalanságról ír. Az államvizsgát követően pokoli fordulatot vett az élete és nem lát kiutat reménytelen helyzetéből. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
...pedig már alig várjuk. Az egy hete bakikkal, nonstop időjárás-jelentéssel és felturbózott kormánypropagandával debütált közszolgálatinak csúfolt hírcsatorna szerkesztőinek minden találékonyságára szüksége lesz arra, hogy győzelmi jelentéseket gyártsanak a meglehetősen…..
A megkérdezettek több mint kétharmada ellenzi a boltok kötelező vasárnapi zárva tartását - derült ki az Ipsos felméréséből. Ugyanakkor a megkérdezettek körülbelül negyede vallotta, hogy szokott vasárnaponként is vásárolni, míg a megkérdezettek 77 százaléka olvas, tévézik,…..
A Bokros csomag a gazdaságpolitika egyik legmegosztóbb intézkedése volt. Sokan úgy vélik, hogy az államadósságtól mentette meg Magyarországot, ugyanakkor sokan még ma is szitokszóként használják. Mert gondoljunk bele, a kisembert nem abban érintette, hogy el kellett adnia az egyik…..
Svédországban szinte a semmiből felbukkant egy radikális feminista párt, amely a férfiakra rótt különadóval, óvodás korú gyermekek átnevelésével és poligám élettársi kapcsolatokkal kampányol. A Feminista Kezdeményezés tavaly majdnem átlépte a parlamenti küszöböt,…..
Sok családban húzós hónap (volt) a január, a február: az év eleji kiadások komolyan megterhelik a pénztárcát, ilyenkor sok az előre nem látható, váratlan kiadás is. A fizetés sokaknak csak egy hét múlva érkezik, addig még ki kell húzni valahogy. Spurman most 7 olyan spórolási…..
Egy picit a demokratikus Oroszország reménye is meghalt szombat hajnalban. Döbbenetes leszámolás Moszkva közepén. Péntekről szombatra virradó éjszaka, Moszkva központjában, nem messze a Kreml épületétől négy golyóval kegyetlenül meggyilkolták Borisz Nyemcov orosz ellenzéki…..
Okuláré A zűrzavar éve 2015.02.27 07:26:12
Kedves Szerkesztőség!             Egy véletlen kapcsán a postaládámba került Orbán Viktor utolsó évértékelő beszéde, melyet 2015. február 27-én, a Várkert Bazárban mond majd el. Ezúton szeretném megosztani Önökkel.  „Jó napot kívánok, hölgyeim és uraim! Szokásos tisztelettel köszöntöm Dalma…..
Mindfield 2015.02.27 15:54:43
Nem mostanában (2003-ban) került fel a netre, de szűkebb környezetemben senki nem ismerte azt a képregényt, amit még 1996-ban adott ki az id Software és a GT Interactive. 16 oldal került fel a Doomworldre, mindegyik folyékony arany. Már a borító is: eleve GT Interactive logo, és alatta…..
Ne ragadjunk le az elmúlt hetek vérlázító húzásainál egyenként, Orbán Viktor működése egy jól kitalált és bevált formulát követ, a naponta kiderülő mocsokságok és a háttérben zajló folyamatok egy egészen visszataszító rendszerré állnak össze. Íme Viktor hét fő…..
Mindfield 2015.02.23 13:49:26
KKBK A melegpárok gyermekei 2015.02.19 05:42:00
A melegpárok által nevelt gyermekek kétszer annyi érzelmi problémával szenvednek – állítja egy amerikai szociológus frissen megjelent tanulmánya, amely sokkal nagyobb mintával dolgozott, mint a korábbi, hasonló kutatások. A szerző, Paul Sullins szerint ezek az érzelmi problémák nem a homofóbiával…..
A Föld nem mozog. Megmutatom. Ha kimegyek a reptérre, hogy Kínába menjek (Szaudi-Arábiától kelet felé), és a gép megáll a levegőben, akkor Kínának nem be kéne fordulnia alám? Ha a másik irányba halad, akkor meg sose érek el Kínába. Mert az is forog a bolygóval.  Galileo meg…..
Mindfield 2015.02.18 19:01:03
@pythonozok: Hagyjuk már, Einstein zsidó volt. A fenti bácsi meg arab. Még jó, hogy ellentmondanak egymásnak!
Magyarországon már a munkaerő-piaci részvétel sem véd meg a nélkülözéstől. az adózók fele él ugyanis a létminimum alatt.  A jövedelem egyértelműen a felső sávoknál koncentrálódik, a felső tíz százalék tett szert a jövedelem 36 százalékára 2013-ban. Eközben az…..
Mindfield 2015.02.12 13:41:01
@Brix: "átképzést kellene segíteni és piacképes szakmákhoz juttatni a munkanélküliket."

És hogy fogod Kovács Gyuszit két nyelvet beszelő programozóvá képezni?
Vlagyimir Putyin orosz elnök az új Hitler, Orbán Viktor magyar miniszterelnök pedig hű csatlósa, akinek külpolitikai stratégiáját, beszédmódját nagyban befolyásolja a cél, hogy visszaszerezze Magyarország számára a többségében magyarlakta területeket, amelyek az I.…..
Üzenőfüzet Esik szét a Fidesz 2015.02.09 21:04:38
A Fidesz elkezdett belülről rohadni és szétesni. Ha voltak is eddig belső konfliktusok, az legalább nem előttünk zajlott. 2014. decemberétől azonban elkezdték kihordani a szennyest a kirakatba. Íme 3 előjele annak, hogy a Fidesz el fogja veszíteni 2018-at: Ha mondanom kellett…..
Mindfield 2015.02.10 15:45:32
@Bobby Newmark: Viszont embereket vertek az utcán ilyen-olyan okokból. És az emlékezetesebb száz adóemelésnél. Azon kívül nincs olyan, hogy "akárki". Ha lenne, akkor tele lenne a parlament kis pártok képviselőivel. Ebben az országban egy erős, jól felépített, jól szervezett, kormányképes párt van: a Fidesz. Akinek ez nem tetszik, annak nyitva vannak a határok!
KKBK napi simicska, napi orbán 2015.04.21 20:20:00
"Simicska Lajos, Orbán ismert egyetemi szobatársa és barátja, a Fidesz gazdasági háttérembere hatalmas cégbirodalma révén, leginkább különböző állami megrendelésekből tett szert milliárdos vagyonára a Fidesz kormányzások alatt. A 2014-es szavazások után a vállalkozó kapcsolata a kormánnyal erősen…..
Miután Frau Angela oly hirtelen eltávozott Budapestről, hogy elköszönni sem tudtam tőle, úgy döntöttem, magamban tartom, mit gondolok röpke, de legalább feszült itt tartózkodásáról. És milyen jól tettem, ugyanis a Mónika-show-t szimbolikusan jobbról előző magyar közpolitika…..
Szomorúan indult 2015: két, egymástól távoli helyen majdnem egyszerre zajlott két brutális terrorcselekmény. Franciaországban két dzsihádista fegyveres intézett terrortámadást a Charlie Hebdo szatirikus lap szerkesztősége ellen január második hetében, míg Nigériában a Boko…..
Egy január 8-án feladott, nem különösebben érdekes álláshirdetés szakította szét a szlovák webet. Pedig nem gondnokot kerestek egy csendes-óceáni szigetre, ami minden évben tömegeket vonz, hanem logisztikus–közgazdászt egy nem belvárosi, de még mindig elég jó címen székelő vállalathoz. Öt napig élte…..
És elérkeztünk a történelmünk azon pontjához, amit mindenki csak gazdasági értelemben vett magyar deviza apokalipszisként értelmezhetett és várhatott. Tudtunk, hogy eljön a pillanat, amikor végleg beomlik a svájci frank plafonja és életünk egy teljesen más irányt fog venni. A…..
“Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki.” Találta mondani Lázár Rolex Annyitisér János egy interjúban, amelyben a…..
A bukás nem az amikor a miniszterelnök nem miniszterelnök, a kormánytag nem kormánytag többé. A bukás akkor jön el, amikor egy kormány elveszti annak az esélyét, hogy a terveit, elképzelését megvalósítsa. Az agónia hetekig, hónapokig, akár évekig is elhúzódhat, akár…..
Az undormány Fidesz-rezsimről sok minden rosszat el lehetett mondani eddig is, de azt, hogy koncepciótlanul, értelmetlenül hoztak volna döntéseket, azt semmiképp. Ehhez képest az elmúlt hetek eseményei arra utalnak, hogy először valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, aztán a többi…..
Gáz, áram, élelem nincs, szögesdrót, vizesárok, taposóakna lesz Ukrajna keleti határán. Uniós pénzen épül az ukrán műszaki határzár. Ukrajna lesz az új Észak-Korea, amire a saját eszméit ha kell, akár erőszakkal is terjesztő Nyugat már az áldását is adta? Most akkor hol…..