Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lopdé PS.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a jó szokását lovagolta meg a Kétfarkú Kutya Párt azokkal a plakátokkal, melyekkel telepakolta az összes, számára elérhető felületet. A dolog ki is merül ebben, s pont ennyire vehető komolyan. Nulla mondanivaló, nulla megoldás és nulla értelem. A szomorú az, hogy mégis jobban teljesítenek, mint…..
Számos olyan hely van a világban, amiről nem tudunk, pedig érdemes lenne megnézni. Csak éppen nincsenek a legkedveltebb utazási célpontok között, nem köszönt ránk a turista magazinok és utazási irodák címlapjáról. Jöjjenek velem egy rövid képzeletbeli utazásra, megmutatom Önöknek a világ elrejtett…..
Akkor derül ki, mitől fapados a fapados, amikor valami gebasz van - írtuk már párszor, most itt az újabb bizonyíték. Sztrájk miatt hagyott feladott csomagokat a Wizz Air Barcelonában, aztán pont magasan tett rá, mikor jutnak el a poggyászok a tulajdonosaikhoz. Egy hétig tartott a hazahozatal, közben…..
Ennél nagyobb fapados szívás nem nagyon van: sok másik járat mellett törölték a Ryanair Róma-Bordeaux járatát, amellyel sok magyar szurkoló igyekezett az osztrákok elleni eb-meccsre. Szinte biztos, hogy már nem érnek oda és a hazaútjukat is újra kell szervezniük, akár ki is kell fizetniük. Nehéz…..
Túlterheltség, összehúzott nadrágszíj, beszűkült gondolkodás, agresszív kommunikáció, szekértábor-logika, az elismerés hiánya – a lista hosszasan bővíthető, és talán nincs olyan ember itthon, akiben ezek miatt ne merült volna fel, hogy külföldre költözzön, ahol…..
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
Lopdé PS. 2016.06.03 12:24:27
@Válasszunk: Egészen eddig egyetlen mentálisan rászoruló látogatta ezt a blogot, ő egy francia, holland légitársaság logója alatt értelmezte félre az itt leírtakat.
Előre szeretném neked jelezni, te hasonló nagyméretű gyermekszobával lettél (téves) útnak indítva.
Az élet nem arról szól, te mekkora Egóra teszel szert, és ez a blog az átlagos gyermekkort átélt, az élet minden napját a maga valójában megélni próbáló embereknek szól.
Látom, közben elkezdtél írni egy szar blogot is. Megtennéd, hogy levakarod a neved mellől a reklámját?
Hidd el, nagyot dobna a népszerűségeden.
Lopdé PS. 2016.06.03 15:32:56
@Válasszunk: Őszintéjn érdekelne, te vagy-e af klm, vagy sem.
És hogy miért reklámozod azt a szemét, gyermekkori bespisilésre utaló blogot a neved mellett.