Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vercsi V

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás márciusi utazását egy hirtelen jött lehetőség miatt pár hónappal az indulás előtt lemondta. A lehetőség egy műtéti időpont volt, amire régóta várt és ismerve az ilyen listákat, teljesen érhető, ha inkább a gyógyulás mellett döntött. Mivel volt stornóbiztosítása, úgy gondolta, egyszerűen…..
Vercsi V 2020.03.05 15:46:42
@FDToth: Hát ez az! nekem is volt a bankkal egy ilyesmi sztorim, csodálom hogy nem tépkedtem ki anno szálanként a hajamat. Hónapokat ültek egy olyan dolgon aminek az átfutása hivatalosan max 30 nap. Ja hogy túllépték??vagy 4 szeresen! jah hát semmi se történt nanáhogy, a felügyeleti szerv is pont letojta de ha én késtem volna 2 napot a befizetéssel...!
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
Vercsi V 2020.02.13 11:04:18
@Jake Peralta: nem ismerem a poszter indítékait de nekem is mondjuk elég ha van egy jó minőségű ennyire meleg kabátom az igazán cidri napokra. Általában igaz, hogy a drága = jó minőség és akkor hosszú évekig jó, nem kell kétévente újat venni. Ha egy 15-20 ezer forintos kabi lenne még elmegy...de ez így? Mintha a csirkeólból szabadult volna szegény.
Vercsi V 2020.02.13 11:04:18
@Jake Peralta: nem ismerem a poszter indítékait de nekem is mondjuk elég ha van egy jó minőségű ennyire meleg kabátom az igazán cidri napokra. Általában igaz, hogy a drága = jó minőség és akkor hosszú évekig jó, nem kell kétévente újat venni. Ha egy 15-20 ezer forintos kabi lenne még elmegy...de ez így? Mintha a csirkeólból szabadult volna szegény.
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
Vercsi V 2020.01.16 11:44:37
@cmx85s: hát ez az!
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
Olvasónk nem olvasta azokat a posztokat, amit a kamu cipőrendelős oldalakról írtunk, különben néhány kattintás után gyanús lett volna neki a http://www.ocrapidplumber.com/ is. Száz sebből vérző oldal, nem is csoda, hogy végül közel sem azt kapta, amit megrendelt. Az okos checklist-et érdemes…..
Szilvi türelmét rendesen próbára tette a MÁV, amikor a szokásos jegyrendelés folyamatában hirtelen felbukkant egy apró hiba. Az agyégető ügyfélkezelésnek köszönhetően még a kiabálós bekezdést is érthető. Mert ahogy az életben, úgy itt is igaz: ha valami egyszerű, akkor miért kell…..
Vercsi V 2019.11.13 11:03:11
@Terézágyú: itt egy vállalkozóról volt szó - akiről (és amúgy senki másról se) szerencsés ismeretlenül ítélkezni.
Teljesen nevetséges, hogy a mai világban fél évet kelljen várni,h visszakapd a pénzed.
Vercsi V 2019.11.13 11:16:03
@Terézágyú: legyen :-) "a tisztességükről híres magyar vállalkozók" nekem szarkasztikusan jött le
Vercsi V 2019.11.13 12:18:38
@a lekvár neve puffin: oh lesz itt az biztos. Meg majd a futárszolgálat, csomagküldők is tobzódni fognak
Oké, hogy a homár is ember, de mégsem illet volna többször felröhögni a lenti sztorin, hiszen valójában egy komoly Vízművek általi szívatásról van szó. A lakásvásárlás után kapott 200 ezres számla önmagában súlyos, a többi szerencsétlenkedésről nem is beszélve, de nagyon szerettük olvasónk stílusát,…..
Vercsi V 2019.11.11 14:08:59
@É2I: abszolút. Az első kapufa után után ha bemegy talán meg lehetett volna spórolni pár szívrohamot.
De amúgy az szomorú, hogy ennyire nem működik semmi :(
Ádám belefutott a kamunak bizonyult asicsfutocipo.com-ba, amit már 2017-ben sikerült egyszer letiltatni, de a kommentek alapján látszik, hogy pár hónapja újra szedi áldozatait. A kamu webshopos csalásoknak nagy hagyománya van, a végén még örülhetünk, ha csak a termékért fizetett pénzt buktuk és nem…..
Vercsi V 2019.10.28 14:26:53
@Secnir: én is ezt akartam írni :-) ezek alapján szerintem teljesen ki lehet szűrni a kamut.
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Olvasónkat óriási bajban van, miután egy furcsa fordulattal az autókölcsönzés után közel egymilliós mínuszba került a számlája. Az a számla, amin nincs is hitelkeret. Nem értik, mi történhetett, de a bank nem tud mit tenni: újabb utazást, ügyvéd fogadását és kölcsönt javasol.  Kedves Homár! Az…..
Vercsi V 2019.10.17 12:05:13
@enipeni: én sem értem!! illetve 1,4 milla auto kölcsönzésre?!for real?
Nincs egy hete, hogy hosszasan okoskodtunk arról, honnan ismerhető fel az a webshop, ahonnan nemhogy rendelni nem szabad, de megnyitni sem az oldalát. Hát a Gearbest.com-on még a Homár gyanakvásból olvasztott és szkepticizmussal csiszolt nagyítója sem nagyon lát kivetnivalót: ez az egyik legnagyobb…..
Vercsi V 2019.10.16 15:54:14
"Azért, hogy mások ne járhassanak úgy, mint mi"- ajánlotta figyelmünk József félresikeredett családi nyaralásuk történetét, mely egy tunéziai all inclusive hetet jelentett az észak-afrikai országokba kifejezetten rutinos utaztatónak számító Kartago Tours szervezésében. A fotókkal gazdagon…..
Vercsi V 2019.10.16 15:38:22
@AzUtazó: hát igen, alap! nyugdíjas anyukám irodával utazik mindig, neki így biztonságosabb és egyszerűbb, de ha kinéz egy hotelt azt mindig csekkolja több oldalon is, hogy milyen értékeléseket kapott. Booking, tripadvisor...ezek annyira alapnak kellene,h legyenek! És lehet Tunéziába is, meg Törökországba is jó helyet kifogni de utazási irodának alapból nem szabad ekkora bizalmat szavazni,h mindent elhiszünk arról a szállodáról amit eladni akar nekünk.
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
Aki szeretett volna mostanában bármilyen szakmunkát elvégeztetni a ház körül, az biztosan tele van ilyen történettel. Aki meg nem, az sok ilyet hallott. Szobafestő ígérgetés lvl egymillió, hónapok óta a kanapén alvó, mégis igen kitartó lakástulajdonossal. Történetem egy budapesti, mindössze 42…..
via GIPHY Olvasónk sztorija után hálás szívvel emlékszem vissza arra a saját élményemre, amikor nagyon vártam valami apró csomagot, a postás pedig felcsengetett és azt mondta: "csókolom, megint jött valami szar". Na hát a következő sztoriba nem hangzik el sajnos hasonló sem, pedig olvasónk boldog…..
Vagy az van, hogy az ingatlanpiacon évek óta tapasztalható óriási pörgés valahogy elkerüli Kistarcsát, vagy olvasónknak tényleg nem a legagilisebb ingatlanközvetítőt sikerült megbíznia. 5 hónap alatt 2 érdeklődő? Egy zsákfaluban talán, de egy fejlődő, fővárosi…..
Vercsi V 2019.06.26 12:48:38
@Darth Revan: abszolút! legyen már olyan ami értelmesen reagál a postra ne csak egy copy-paste szakszöveg amit nem is lehet érteni.