Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meravigliosa

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
meravigliosa érettségi hajsza.... 2008.05.08 23:07:00
már megint jo rég irtam...de tanulnom kellett hogy okos legyek az elörehozott érettségimre! (angol-olasz) vicceske volt....de remélem nem lessz rossz.ma az angol tuléltem, van egy kis pihi és 21.én olasz lesz... Már egy évesek vagyunk cicámmal^^ juppyy ugyh hétvégén andiamo Balaton…..
Na Közkívánatra felrakom az általam alkotott piciny versikét: Óda TipóhozÓ Tipó!Te tudod mi szép, s jó!Ahogy látam csámpás lábad,eszembe jut az előző hóamikor magassarkúdban belibbentél,s azthitted ez mennyire jó...De nem láttad, hogy mindenki rajtad röhögött,Te csak…..
Először is ki kell jelentenem, hogy ez még csak a vázlat, vagyis még javítva lesz, a gyengébbek kedvéért; nincsen kész.. Másodszor is ki kell jelentenem, ugyan ezt.. csak még hozzá tennék annyit, hogy perpillanat csak NŐI tagok vannak, ezért ilyenek az erkölcsösségi szabályaink.…..
meravigliosa 2008.04.28 21:01:55
Hüühh de rég irtam...megvannak az osztályzó vizsgáim....olasz: 5,4   angol: 4,4   jeeaaah:Dszoval most happy van...meg minden:)  csak idöm nincsen..hmm ez van. majd lesz nyáron..mindjárt érettségi ohh jaj....ugyis leteszem ^^Kuci beteg és igy uncsizunk...nincs…..
(Valaki biztos bízik benne, hogy ez az utolsó.. sőt még a suliba se került ki.. nem is értem, hogy miért.. pedig csak pár tanárt aláztunk meg benne, és nagyon  okosak voltunk.. nem is értem.. Nobel dijat ide!! )Alkotta: Tina és kuci(=  (kb egy sort annamari)Jog védelem, meg r…..
Köszönjük Tina ezt a csodálatos bemutatót.. Nagyon tanulságos volt.. Most már Mindenki tudja, hogy nem vagyunk normálisak mármint bocsánat öö izéé Kulturáltan Hülyék vagyuink.. (=Egyébként, csak hogy mindenki okos legyen.. A Tipós storyhoz Danita fogja késziteni a rajzokat,…..
K.H.K.K 2008.április 4. megalakult....és nagyon büszkék vagyunk rá^^Tagjai: Kuci----> Felícia (főköltő és művésznő)          Anita---> Larissza (állandó lecke és ápisz felelös:) amugy nagyon okos és szépen…..
meravigliosa Szabad lélekkel... 2008.04.14 22:14:00
Immáron szabad lélekkel úszom tova eme hatalmas véget nem érő tengerbe amelynek neve:"élet"  igen igy hívják.Kedvenc játéka, hogy szorakozik a lelkekkel! Egyik pillanatban összetör 100at de a másikban örömmel tölti meg....Néha imádjuk néha pedig gyűlöljük.Valaki…..
meravigliosa margit szigeten..... 2008.04.10 19:16:00
Iszonyatos jó nap volt....irtam ma egy verset,az én Kucimmal:) nagyon forma lett!!!! ugyhogy ma megalakitjuk a Kulturált Hülyék Kreativ Klubját XD Elszorakoztattukcegymást és magunkat.Várba akartunk költözni de sajna elég kietlennek bizonyult hát ez van...azért ettünk vattacukit és…..
kuci volt, van és lesz.. A Vers! 2008.04.04 22:36:00
Alkotta: Tina és kuci(=  (kb egy sort annamari)Jog védelem, meg r és c betű után a K.H.K.K. (kultúráltan hülyék kreatív klubja) olvasható. Másolni tilos, mert lefejezés, kerékbetörés, vagy nemiszerv forró olomba helyezésének, vagy beöntésének veszélye áll fen..A K.H.K.K.…..
meravigliosa 2008.04.04 22:39:06
Végre a hideg után előjött a nap:) Meg az életkedvem is....ma egy szép matek karót kaptam de sebaj..majd javitok.  Most ennyi mert más épp nincsen...ez vanés kész...  "Félelmetes...érzések, emberek, akik olyanokat tesznek amik összezavarnak hirtelen...amikre nem…..
meravigliosa Első blogocskám..^^ 2008.03.31 20:36:00
hmm....talán sikerült ezt a blogot összehoznom...ha nem majd legközelebb...a lényeg hogy ma nagyon nagyon jó idő volt...és nagyon happy voltam XD …..