Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter A Szilasi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak meg kell nézni a mai (és az elmúlt 25 + 40 év) politikai vezető réteget. Tobzódnak a hatalmi mámorban, Istent és embert nem ismerve rúgnak fel jogi és társadalmi szabályokat. Ha visszatekintünk, hogy ezek a takonygerincű emberszerű véglények honnan származnak, rá fogunk bólintani a fenti…..
Péter A Szilasi 2017.06.11 18:59:28
Ez bizony nagyon igaz.A paraszt csak addig jó,amíg paraszt.Ha hatalom kerül a kezébe,nem fogja szeretni a többi parasztot,akik megválasztották,hanem kiröhögi ,lenézi,és felrúgja őket.Felkapaszkodott parvenü lesz belőle,és rosszabb lesz mint az arisztokraták voltak.Orbán családja,és felmenői valóban kemény munkából élő,dolgos parasztok voltak,és őt is így nevelték gyerekkorában.Ő viszont egyszercsak belecsöppent a zsírosbödönbe,ami a pesti,kollégiumi életétől kezdve máig is tart,hogy semmit nem kell dolgoznia,mégis dől a pénz..Merthogy az a mostani ténykedéséből nyilvánvaló,hogy ő soha semmi mást nem látott a politikában,mint könnyű pénzszerzési lehetőséget.Na ez az,ami rendkívül rombolja egy paraszti életre nevelt ember lelkét,és csinál belőle közönséges bűnözőt.Ha egy élelmes,ügyeskedő parasztra rábízod a közpénzt,szekérrel viszi haza a szeretett kis családjának,mert ők olyan szegények,hogy majd éhen halnak!!!:)))))És ez csak nekünk vicc,orbán ezt teljesen komolyan gondolja,az ő kis világában!Az előző hozzászóló,te kedves Con Storm,kicsit bukolikusan,költőiesen látod a parasztságot.A paraszt valójában nem az életet tiszteli,hanem a természetből húzható Hasznot,ugyanis abból él.Legalábbis a magyar paraszt biztos hogy ilyen.A természetet,az állatokat,stb.,a városi ember ruházza fel szépséggel,és idealista vonásokkal.A magyar paraszt ettől függetlenül nagyon hasznos ,és értékes tagja a társadalomnak,csak az a baj,ha hatalomra kerül.Mert tiszteli ugyan a kemény munkát,és becsületes,tisztességes,de legalább ennyire szereti a féllegális ügyeskedést is.És ha kormányra kerül,és megkapja a kasszakulcsot,óhatatlanul az ügyeskedés,a simliskedés fog nála felülkerekedni,és bűnöző lesz belőle.Így lett bűnöző az orbán-féle társaság,és az a szomorú,hogy a folyamatnak még közel se vagyunk a végén.Minél inkább látják,hogy mindig össze tudnak szedni annyi buta fanatikust,amennyivel választást lehet nyerni,akik szemet hunynak bármilyen galádságuk felett,annál nagyobb étvágyúak lesznek,annál pofátlanabbak,annál veszélyesebbek:(
Jó olvasóim és drága kommentelőim - Önök, kik mindig utat mutatnak számomra az élet útvesztőiben - mondják már meg nekem, mi a bánatos rosseb szükség van az osztálykirándulásokra? Tényleg nem értem. Az osztálykirándulás először arra jó, hogy a szülők már szeptemberben összevesszenek azon, hogy hová…..
Péter A Szilasi 2016.11.10 01:56:26
@Péter A Szilasi: Az osztálykirándulás tényleg jó,-a gyerekeknek!Nem is őket féltem én,hanem a pedagógust.Mióta a tanárnak csak felelőssége van,de hatalma az semmi,azóta minél kevesebbet van összezárva a kölykökkel,annál jobb.Törje ki a nyakát ,vagy igya sakálrészegre magát a hülye kölyök a saját szakállára,ne a tanár felelősségére!
     Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni...nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem. Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!  Ön többek között az…..
Ez az egész tusványosi beszédtippelgetés, majd magyarázat azt mutatja, hogy a magyar közélet komplett hülyékből áll. (Csak én vagyok helikopter, ugye.) Kezdődött azzal, hogy mit fog mondani a Viktor. Normális ember erre csak röhög. Nem mindegy? Hiszen maga Viktor mondta, hogy ne…..
A Brexit hisztizőknek ajánlanék figyelmükbe egy angol mondást az EU-ról: "A franciákkal a lényeget kivéve semmiben nem értünk egyet, a németekkel mindenben egyetértünk kivéve a lényeget." Kontinentális gondolkodással az angolok nem érthetők meg, mert az európaiak - benne a magyarok - egyszerűen…..
Péter A Szilasi 2016.07.15 11:34:03
@LoveKills:A képlet egyszerű.Angliában is vannak bőrfejű hülyegyerekek,meg szenilis,nosztalgiázó nyugdíjasok,akiket olcsó népszerűségért meghülyített egy aljas,geci szélhámos,dettó,mint a mi kis bölcs vezérünk,azzal,hogy "éljen a nagy brit oroszlán"!Még akkor is,ha a 2.világháború letörte minden karmát,és fogatlanul nyámmogja reggelire a műzlit,amit a magyar,vagy lengyel szociális gondozója tesz elé!:)))))
Tudod te hogy mit beszélsz?!  Meztelen leszel pár héten belül, vagy kínai susogós mackóban jön rád a lábrázás, ha a britek népszavazási eredményét tűzted ki célul. Elmagyarázom, mert látom nem érted. Egy esetleges uniós tagságból való kilépéssel nem támaszkodhatsz a stabil mezőgazdaságunkra, mert…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Amint bordói tudósításomban írtam, az izlandiakat keményebb diónak tartottam mint az osztrákokat. Mert az izlandi embereknek van tartása! A pénzügyi válság után úgy rúgták ki a nemzetközi karvalytőke kártérítési igénnyel előálló háttérhatalmistáit, hogy abba minden…..
Péter A Szilasi 2016.06.28 11:26:40
@s: Úgy hát!Pláne mikor zsebrebassza a kezét állandóan,meg most jött ki az a kép is,ahol majdnem földig ér a nadrágja,rá kell gyűrni a cipőre,köpedelem.
Én ilyennek látlak Alacsony termeted nem túl sudár. Tiszta tekinteted hiába keresem, csak a zavaros háborgó tenger kiszámíthatatlan hullámzása tükröződik szemedben. A kezeid erőszakos jellemet takarnak, bár lehet, hogy ezt már te is észre vetted...hiszen rendre zsebben tartod. Hízásra hajlamos…..