Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antal Kormányos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Rendőr Pajtás!   Örülök, hogy rendesen próbálja végezni a munkáját és Ön nem olyan szolgálatot teljesítő ember, aki bármilyen jogcímen is megkülönböztetne valakit, így kivételt sem tesz...ám azért vehetné a fáradtságot és az Önre szabott tevékenység tökéletes elvégzéséhez a megfelelő…..
Tisztelt Havas Henrik!  Olvastam a minap sorait, miszerint Ön Vágó Istvánról  pocskondiázós stílusban nyilatkozott.  Sajnos nem ismerem személyesen Vágó Istvánt,( amit mélységesen fájlalok) mégis úgy gondolom, hogy az  iránta érzett egyszerű  tisztelet  nem engedi, hogy elmenjek az Ön által…..
Antal Kormányos 2017.01.25 18:30:53
A lábam alatt égett hamuvá, amit a szüleim és a nagyszüleim építettek az országnak.   Apám textilvegyészként dolgozott, édesanyám fonónőként. „Értelmiségi szülők munkás dolgozó fia, és parasztszülők, munkás dolgozó lánya.„ Korhűség? Koreszme? Korkép? Látlelet egy másik világról, ami képes volt…..
  A kerületi pedagógusoknak a Zila kávéházban rendezett ünnepségen Ughy Attila, példátlan módon alázta meg a pedagógus társadalmat.   2016. december 13-án a Zila kávéházban rendezte az önkormányzat azt az összejövetelt, ahová a kerületi pedagógusokat, intézményvezetőket várták. Kerületünk első…..
Antal Kormányos 2016.12.19 10:00:44
Szeretnél 17 perc alatt Pesterzsébetről közösségi közlekedéssel a belvárosba jutni? Szeretnél Dunavarsányból, Délegyházáról vagy Dunaharasztiból annyi idő alatt tömegközlekedéssel bejutni Budapest centrumába mint a többiek autóval? Akkor írd alá a petíciónkat ide kattintva, vagy a lenti…..
Pap Gábor az ősmagyar ezotéria, valamint az alternatív Szent Korona-kutatás atyja, valamint Fekete György az ezoterikus MMA atyja „Amit Fekete György elnök úr és Kucsera Tamás Gergely főtitkár úr az elmúlt években tett, az elképesztő és csodálatos.” (Vita nélkül szavaztak meg minden döntést…..