Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportosvillo

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy átlagos fesztiválnapon, amikor már pont őrjítő a forróság a sátradban, felkelsz, és azon tűnődsz, mit csinálj a délutáni koncertekig, gondolj az egészségedre! A VOLT már volt, az EFOTT épp szárad, a Sziget pedig csak most jön, te meg már az első nyári görbe estéden kijelentetted, hogy nem bírod…..
Sportol a párod, a szomszédod, a testvéred, a szüleid, sőt a kutyád is, de te még mindig nem dugtad ki az orrod a lakásból? Ne aggódj, mert igaz a mondás, hogy elkezdeni a legnehezebb. Első lépésként gondold át, mire is lenne szükséged ahhoz, hogy végre mozdulj. Mivel az utcára sem lépsz ki hiányos…..
Mozogj Velünk Tea nem csak ötkor 2016.06.30 23:35:07
A teáról sokaknak az angol arisztokrácia jut eszébe, pedig nemcsak kalapban, a csészét kecsesen tartva, hanem jóganaciban, akár üvegből is lehet teázni. A zöld tea hűséges társaddá válhat az edzések vagy a fogyókúra során, sőt nem pusztán a szép külsőhöz járul hozzá, az agyműködést is serkenti. Ha…..
Mozogj Velünk Időt kérek! 2016.06.27 22:28:14
Munka, munka, munka. Hétvégén még csak-csak sikerül időt szakítani a mozgásra, de a hétköznapok rohanásában nem könnyű. Pláne ha otthon vár a család, a házimunka, és persze az ágyad, hisz a munkahelyed másnap is hősies helytállást követel. Az ülőmunkát végzőknek különösen fontos mozgásra szánt időt…..
Itt a nyár, nem rejtőzhetsz a párnák közé azt nyöszörögve, nem megyek futni, mert hideg van, vagy hogy olyan sötét van, hogy nincs kedvem boltba menni, inkább rendelek valami gyorskaját. Dübörög a strand- és fesztiválszezon, bírnod kell szusszal! Íme pár tipp, amitől egészségesebb, fittebb és…..
Mozogj Velünk Elfelejtesz inni? 2016.06.20 17:39:08
Az ember szervezetének nagyjából 60%-a víz. Egy felnőtt nő napi folyadékszükséglete körülbelül 2-2,5 liter, egy felnőtt férfié pedig 3 liter. Aki rendszeresen mozog, annak különösen ügyelnie kell arra, hogy megfelelő mennyiségű vizet fogyasszon, mert ha nem pótolja a testmozgás során veszített…..
Ha örökös harcot vívsz a kilókkal vagy úgy érzed, itt az ideje egészségesebben élni, akkor smoothie-ra fel! Egy jó reggeli smoothie tele van olyan tápanyagokkal (fehérjével és rostokkal), amik elengedhetetlenek a napindításhoz. Nemcsak finomak, hanem laktatóak is, szóval nem kell attól tartanod,…..
Ha azok közé tartozol, akik állandóan a határidőkkel küzdenek, akik mindig „holnap” fognak valamit elvégezni, akik mindig ügyködnek valamin, de soha nem jutnak előbbre, akkor ideje tervezni. Sokan esnek abba a hibába, hogy még a legkisebb feladatból is súlyos terhet gyártanak, amikor az utolsó…..
Ha úgy döntöttél, felkelsz a kényelmes kanapéról, és megváltoztatod az életed, de nem tudod, melyik androidos alkalmazás lenne ebben a legnagyobb segítség, íme 5 bevált fitnesz app, plusz egy izgalmas magyar újdonság, hogy még nehezebbé tegyük a választást. Endomondo Az Endomondo alkalmazás…..
Mindig az első lépés a legnehezebb, főleg ha arról van szó, hogy egy kicsit hamarabb kell felkelni, egy kicsit hamarabb kell felöltözni és egy kicsit többet kell mozogni. Sokan esküdnek a reggeli futásra. Felráz és jó érzés azzal a tudattal indítani a napot, hogy ma-már-tettem-valamit-magamért.…..