Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LajaAbu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik kedves barátomtól nemrégiben kaptam egy pár igencsak jó játékkatalógust, így most ezek közül hoztam el nektek egy igencsak érdekes darabot. Ez egy általános, magyar Hasbro katalógus 1999-ből. Az évből, ami egy kicsit vízválasztó is volt a játékkiadások történetében. Sajnos az elejéről egy…..
Gunesch János olaszországi hadifogolynaplója – 17. rész A sorozat befejező részében Bukarest elesik, Ferenc József és több politikus meghal. A táborban lopás történt, érkeztek új hadifoglyok, egyesek már harisnyát kötöttek, mert készültek a télre. Az eleinte egész nagyra tartott scandianói vár…..
1991. Egy idős katona mutatja a győzelem jelét egy égő ház előtt a délszláv háborúban, valahol Horvátországban..
Lassan végéhez közeledik a Sztrela-történet (-2, -10) Csehországban is, ahol bölcsen megtartották, és a jövő lérakos generációinak kiképzésére fordították a közeli hatótávolságú szovjet lérak utolsó csepp erőforrásait is a strakonicei 25. rakétaezrednél...gyorsjelentés a hradistei lőtérről.  Esti…..
Zord..
LajaAbu 2020.05.15 13:15:47
@zord: Jó jó érthető. Örömteli látni hogy szinte ünnepi a hangulat Tatán. Megy a rendrakás, készülődés hogy illően fogadhassák a nagymacskákat :)