Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabo.julia

4 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igazán egyedi szülinapi programokat szeretnétek a gyerekeknek, akkor nézzétek meg ezt az oldalt: www.logikoffer.hu - ez mostanában az egyik legnépszerűbb otthoni szülinapi program. Nem fogtok csalódni! A gyerek születésnapját minden évben boldogan várjuk. Készülünk rá, dugdossuk az ajándékokat,…..
Szuper szülinapi program ötletek gyerekzsúrokra ezen az oldalon: www.logikoffer.hu Szülinapokon általában a torta a legfontosabb, tehát mindenképp olyan helyet kell választani, ahol a gyerek nyugodtan megehet egy szelettel: leülhet és kanalazhatja. Igazából, ha a torta megvan, akkor a többi süti,…..
Egyedi szülinapi programokat keresel? Kattints erre az oldalra: www.logikoffer.hu Izgalmas kincskereső játék gyerekeknek!..
Az utóbbi 3-4 évben nem kevesebb, mint 6-7 szülinapi meglepetésbulin vettem részt, ebből egy a sajátom volt, ami hihetetlenül jól sikerült, és hármat én szerveztem meg. Saját tapasztalataim is alátámasztják tehát, milyen divatos mostanában ez a formája az összejöveteleknek. Itt egy igazán jó…..
Még 2 hónap van hátra a vakációból... Ez őszintén szólva szülőként borzasztó soknak tűnik. Mit csináljunk örökmozgó ovis-kisiskolás gyerekünkkel a sima nyári hétköznapokon, amikor szeretnénk lekötni a figyelmét, megmozgatni egy kicsit vagy úgy szórakoztatni, hogy azt mi magunk is élvezzük... 60…..
Kitti 6-ik születésnapja pont abban az időszakban volt, amikor nem volt sem türelmem, sem időm blogolni. Viszont tudom, hogy nagyon sok szülő (többek között én is) az interneten próbál ötleteket gyűjteni a szülinapi bulik szervezéséhez. (Ezért is születik most meg ez a…..
avagy hogyan foglalták el a hadiösvényre lépett indiánok a lakást... Nagyobbik fiam 8. szülinapjára mottó témaként az indiánokat választotta. Nagyon örültem a témának, őszintén szólva hónapokig a kevés szabadidőmben szívesen merültem el az indiánok világában, szívemhez…..
A szülinapokat, egyéb gyerek-eseményeket érdemes egy téma köré szervezni. Ez egyrészt segít elkerülni a színek-formák ízléstelen kavalkádját, másrészt megkönnyíti a torta, a dekoráció, illetve a kölyköket lefoglaló játékok kiválasztását, kitalálását. Ja, és nem…..
A 10-12 éves korú gyerek az a kategória, akinek a legnehezebb ajándékot adni. Nagyon könnyű általuk gyerekesnek ítélt dolgot választani, és az érdeklődésű körük is folyamatosan változik: ami tegnap még a hobbija volt, az ma már lejárt lemez. Persze, nem garantált a kudarc, de…..
Amikor gyerekzsúrt szervezünk 4 éves kortól már készüljünk valamilyen közös játékkal. Már Szonja 3 éves szülinapi zsúrján is volt közös játék a közkedvelt "székfoglaló", amit székek helyett párnákkal játszunk. A játék lényege (szerintem mindenki ismeri), hogy…..
Időpontot foglalok Nyitva tartásunkat ti alakítjátok! Amikor neked a legmegfelelőbb mi akkor leszünk a helyszínen és várunk csak Téged és csapatodat játszani. Foglalj nálunk időpontot szabadulós játékra, hogy az az egy óra csak körülöttetek forogjon! :) ..
Lassan már megszokott módon ismét egy gasztronómián kívüli élmény következik :) Az egri Exithouse nemrégiben nyitotta meg a harmadik pályáját. Az előző, Cinematic pályához hasonlóan ez is az Uráni Mozi épületében üzemel, azonban az eddig próbált szabadulós játékokhoz képest itt a fő cél nem a…..
Először is azt kell eldöntened, hogy vállalod-e az otthoni bulit, vagy valamilyen külső helyszín mellett teszed le a voksot. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is. Ha nem otthon szervezed a partyt, akkor hol? Ma már több választási lehetőség is kínálkozik, például az…..
  Nem tudod eldönteni, hogy hol szervezd csemetéd szülinapi zsúrját? Az alábbiak közül bármelyiket is választod, a siker nem marad el.    1. Otthon      Előnyök: minden kéznél van, nem kell semmit kibérelnünk megszokott kényelmes gazdaságos bármilyen külsőst…..
Utolsó pillanatban is könnyen adhatsz ajándékot, ha elmész a postára, és előfizetsz egy folyóirtatra. Sokféle újságból választhatsz, pl. gyerekeknek a Minimax magazin, nőknek a Glamour vagy a Cosmopolitan, férfiaknak az FHM vagy a CKM vagy a Playboy. Ha kultúrát akarsz fejleszteni,…..
KÖLYÖKZSÚR - KATTINTS IDE! Ingyenes parti szervezési útmutató, nyomtatható meghívók, témaparti leírások, és még sok érdekesség ami segít neked abban, hogy kevés pénzből, saját magad megszervezd kisgyermeked szülinapi buliját! ..
  Ha otthonra szervezzük a gyermekünk szülinapi buliját, kétségtelen hogy nagy energia befektetést igényel, de én úgy gondolom, hogy maximálisan megérni. Nem csak anyagilag, hanem azért is mert így minden kis apró részlet a szülinaposról szól. Másfelől így jobban tudunk a meghívott vendégek…..
Táncos játékok Ha szülinapi bulit rendezünk egy-egy táncos játékkal mindenképpen érdemes készülni. Fontos, hogy megfelelő zenét válasszunk ezekhez a játékokhoz. Nekünk nagyon beváltak a következő számok: Rednex - Cotton Eye Joe  Drunken Sailer - Irish Rovers Kacsatánc Las Ketchup - The…..
Amikor fél hétkor megszólalt az óra, és tudtam, hogy nincs mese, indul a nap, ötször is hálát adtam az égnek, hogy nem kell minden nap ébresztőórára kelnem. Igaz, az se nagy gyönyör, ha Rozi ébreszt, főleg, hogy rendszeresen az éjszakába nyúlóan dolgozom, mégis kellemesebb egy…..
MIT JÁTSSZUNK? Fogház 2016.01.13 18:16:06
A téglalap alakú játszóteret két részre osztjuk egy vonallal.A pálya két ellentétes sarkában egy-egy kisebb részt (pl. 2 m átmérőjű kört) leválasztunk egy vonallal:ezek a fogházak. A játékosokat 2 csapatba osztjuk,akik a maguk fél pályáján tetszés szerint helyezkednek el. A játékosok arra…..
MIT JÁTSSZUNK? Mérges kígyó 2016.01.13 18:11:56
A játékosok kört alakítanak,megtartják a kézfogást.Meghúzzák a körvonalat.Ezután a kör belsejében elhelyezünk a játékosok létszámától függően buzogányokat (6-15 db) úgy,hogy kézen fogva el lehessen menni köztük. A játékvezető jelére elindul a sor a buzogányok között.Menet közben a játékosok…..
Közhely, hogy rohanó világunkban nincs elég időnk gyermekeinkre. Persze, ezt mi magunk is tudjuk, és sajnos legtöbbször kompen-zációképpen ajándékok tömegével halmozzuk el csemetéinket karácsonykor, születésnapkor. Te, kedves szülőtársam, vajon mire emlékszel legjobban…..
Szülinapok! A meghívottak 2010.05.24 22:37:00
Kik legyenek a meghívottak, és hány szülinapi parti dukál az ünnepeltnek? Ez sokszor nem is olyan egyszerű kérdés. Merthogy ott vannak ugyebár a rokonok, akik persze szeretnék fölköszönteni az édes kicsikét. De a nagymama és a nagypapa már régen elváltak, és évek óta nem is…..
Nálunk jól bevált szokás, hogy a zsúr elején rövid mókás játékokat játszunk velük. Evolúciós játék Ajánlott korosztály: 7-8 éves kortól Játékosok száma:  min. 6 fő, de minél többen vannak annál izgalmasabb a játék A játékban 5 evolúciós szint van, amőba, bogár, csirke, majom, Superman.…..
Dobble Ajánlott korosztály: 4-5 éves kortól Játékosok száma: 2-8 fő A gyerekek nagy kedvence a Dobble kártyajáték. Szülinapi zsúrok elején mi rendszeresen játszunk ezzel a pörgős gyors játékkal. Az elsők között érkezőkkel jól el lehet ütni az időt amíg a többiek megérkeznek. A játék egyszerű…..