Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unionyista

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     TGM ma elmagyarázta, hogyan kell helyesen gondolkodnom valamiről. Jelentős igényem van arra, hogy TGM intőleg világítsa meg nekem a dolgok állását. Kora gyermekkoromtól  kifejezetten vágyakozom arra, hogy aszázalékszámítás áltudománya által meg nem fertőzött entellektüellek ereszkedjekek le…..
unionyista 2018.03.02 19:05:05
Rosszul teszik, akik a politikában örök igazságokat akarnak megvalósítani -- az ilyesmi a személyes életekben sem nagyon sikerül, de ott legalább a magunk felelősségére -- előnyére vagy kárára -- cselekszünk. A politikai igazságok hajkurászása ellenben tömegsírokhoz vezet. Bőven el tudom képzelni ez…..
unionyista 2017.12.16 06:12:23
@444: Rendben, de van valami frissebb? Ez 2010-es, amikor a Megakomnál dolgoztál. Sok minden volt azóta, NER, Forensys. Most mi a helyzet?
unionyista 2017.12.16 06:15:34
@neoteny: "Majd ha sikeresen megoldottad a helyiek problémáját, akkor esetleg adhatsz tanácsot Szabó Erikának Komádiban."

Már adott. ő a tanulmány egyik szerzője.
         Az Egyesült Királyság polgárai holnap szavaznak arról, hogy bent maradjanak-e az Európai Unióban.        A legutolsó közvélemény-kutatási adatok szerint a LEAVE tábor talán 1-2 százalékponttal van a REMAIN előtt.        Azon britek között, akik egyetemi végzettséggel rendelkeznek a…..
unionyista 2016.06.23 05:58:23
@jotunder: Eppen akartam kerdezni, hogy ezt a cikket lattad-e mar, amikor 00:39-kor belinkelted.

Angliaban mennyien szavaznak a valasztas napja elott? Az USA tobb allamaban akar 30-33 szazalek is. En mar tizenegy eve allampolgar vagyok, es meg soha nem szavaztam a szavazas napjan, mindig csak elotte. Azert kerdezem, mert aki mar ket hete szavazott, az nem tudja megvaltoztatni a velemenyet, barmi tortenik az utolso heten, es ez most inkabb a Remain-nek rossz. Egy skot ismerosom szerint kevesebb, mint 20% szavaz koran, de o csak tippelt.
Modern nyugati civilizációnk kétségkívül legnagyobb fordulópontja az I. világháború, amely végett vetett a liberalizmus korának, és utat nyitott a száz éve tartó szocialista-államelvű rezsimeknek. Az I. világháborúban született meg a tömegmozgósítás mai eszköze, a centralizált állam, amely…..
unionyista 2016.06.17 19:30:29
@neoteny: Kell hatvan % nemzeti tulajdon, negyven % városállami tulajdon, 20% vállalkozói tulajdon, ami marad, az lehet a dunai bajoroké. A legfontosabb az, hogy anarchia
("verseny") ne legyen. Ha az van, az emberek majd arra gondolnak, hogy maguktól is el tudnak boldogulni, és akkor ennek a rendszernek befellegzett. Az egyéni kezdeményezést el kell fojtani, vagy még a zsidók is visszaszivároghatnak.
A magyar liberális-progresszív elitnek az a vékony része, amelyik egyáltalán tudomásul veszi, nem tud mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy újra nyitottá vált a történelem. Gondolok itt Fukuyama korábbi (most már nyilvánvalóan hibásnak bizonyult) jóslatára, amely szerint a kommunista rendszer bukásával…..
unionyista 2016.06.06 16:36:49
@Khonsu: mindenben a zsidók meg a zsidóbarát haverjaik a hibásak. ha valaki rosszat tesz, de nem zsidó, akkor még mindig rámondhatom, hogy zsidóbarát. Ez a szuper az elveimben: nem lehet megcáfolni egyiket sem.
A piacgazdaság lényege a csere. A kapitalizmusé a tőke(felhalmozás). Mindkettő csak úgy működik, ha (eladható, azaz versenyképes) értéket hoz létre. Az (eladott, versenyképes) érték nyomán (általában pénzügyi) nyereség képződik, aminek nagy része jó esetben újra tőkévé alakul, kisebb részét a…..
unionyista 2016.06.05 17:56:16
@tamas11: Minden magyar azt akarja, amit én. Aki nem azt akarja, amit én, az nem magyar. Ki van ez találva.
Magyarország jobboldali pártja, a Polgári Konzervatív Párt, a szabadság, az emberi értékteremtés, és az erős európai nemzet érdekeit képviseli. Mind a három érdekében magas színvonalú iskolarendszerre, a korrupció letörésére, a törvényesség helyreállítására, illetve megerősítésére van szükség. A PKP…..
unionyista 2016.05.31 19:54:15
@uniós pista: Ez elemi matek. Az emberek többsége szabad versenyt akar, de nem teljesen szabadot. Annyira azért nem, hogy zsidók nyerjenek.