Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lexum

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóljak a hírhez, nekem ez a műsor a nemzetközi piacon annyira összeforrt Jeff Probsttal, hogy tulajdonképpen senkit nem tudnék elképzelni a helyén, de a magyar verzió Stohlját is nehezen felejtem el. Az biztos, hogy kemény meló lesz, és nem úgy értve, hogy Istenesnek ott kell laknia a…..
Sharon Stone bőrébe bújt a híres magyar modell, akivel az Elemi ösztön hírhedt jelenetét forgatták újra. Pikáns, provokatív és merész videó készült. Csak felnőtt olvasóink kattintsanak, a többiek elégedjenek meg a címlapképpel...
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Történetem nem is terror, inkább mentalitás és vezetői képességek hiányosságáról szól. Pályakezdőként kerültem ki a munkaerőpiacra. Állam- és jogtudományokat tanultam az egyetemen. S mivel…..
Lexum 2016.06.01 22:46:55
@Stan Marsh: Az eddig olvasottak alapján valóban sokkolt, mivel én is jogász vagyok...
Látom a szövegértés se megy, sebaj. Nem a szakszöveg hiányzott az irományodból, hanem nem felelt meg a magyar nyelvtan szabályainak, amire feltételezem talán szükséged lesz majd a fényes jövőd során. Vagy ha már nem megy, legalább ne égesd magad nyilvánosan. (De látom sok szép "idegen szót" tanultál.)
Értem én mi volt az "eredeti koncepció": azt hitted, hogy ha végre kézben a diploma, akkor majd te leszel a király, de nem tudtál elhelyezkedni csak a legszarabb helyen, és hogy sajnáltasd egy kicsit magad gondoltad megosztod nyomorodat a nagyvilággal. (Legközelebb - mert hidd el, lesz legközelebb - ezt elég ha a facebookon megteszed, az ismerőseid biztos lelkesen like-olnak majd és nem bántanak, mint mi csúnya felnőttek.)
Tudod aki másra is használta az egyetemi éveket, minthogy bebasszon heti 3-szor, az igen elment gyakornoknak, ügyvédi irodába, cégekhez vagy én speciál az ügyészségre.
De biztos neked van igazad, én pedig nem ítélkezem feletted, ha szar a bánásmód valóban váltani kell, de valahogy úgy érzem, hogy neked minden szar lesz ha olyanokon akadsz fenn, minthogy nem ült ott velem senki hetekig, hogy betanítson...alkalmas vagy rá vagy sem, rád lehet bízni dolgokat vagy sem. 50 másik ember akad a helyedre, ne várd hogy bárhol kinyalják a popódat, ebben a szakmában bizony küzdeni kell és bizonyítani vagy lehetsz 40 évig ügyintéző annyiért, amennyit egy takarítónő kap, de akkor kár volt jogot végezni...A döntés a tiéd.
Lexum 2016.06.02 08:28:47
@Stan Marsh: Ezeket a dolgokat mégis honnan veszed? Egyéb támadási felület híján kitalálod, hogy biztos nem önerőből vagyok ott ahol vagyok? Apám építési területen dolgozik az ország másik végében, nem tolt be sehova. Soha semmi közöm nem volt a HÖK-höz, továbbá se én se a családom, se a barátaim nem tagjai semmilyen pártnak, sőt mégcsak szavazni se járok már évek óta. Sajnálom de semmilyen protekcióm nincs, nem is volt soha.

Nem tartom magamat nagyképűnek, de valóban büszke vagyok arra amit elértem: a családban egyedüli diplomásként egy borsodi kisfaluból önerőből (mindenféle protekció vagy szülői anyagi segítség nélkül)egyedül felköltöztem Budapestre, elvégeztem a jogot és a legaljáról pár év kemény munkával felküzdöttem magamat vezetői szintre. Kívánom, hogy neked is teljesüljenek az álmaid, vagy legalábbis pár évig még ne bánd majd meg, hogy jogot végeztél. Bár azt én se értem igazán, hogy ilyen személyiséggel miért a jogra mentél...

Abban igazad van, hogy kicsit valóban túlmentem egy határon a bunkóságot illetően, ezt sajnálom. Ez valójában nem is kifejezetten neked szólt, hanem a generációdnak. Havi rendszerességgel interjúztatok olyan frissen végzett jogászokat mint te és hát a helyzet iszonyú elkeserítő. (Valóban túlképzés van jogászokból, a nagy részét ki kellett volna szórni még az egyetem alatt). A jelentkezők 90%-ára igaz, hogy tudás nulla, de elvárásaik azért vannak.
De itt most befejezem ezt a meddő vitát, ígérem többet nem kommentelem az írásodat, úgyhogy nyugodj meg szépen, nehogy az én lelkemen száradjon a 180-as vérnyomásod.