Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezmiezte??

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
ezmiezte?? 2006.12.08 04:07:43
a chat.hu miota elindult (kb 5-6 eve nemtom pontosan) legendasan a legprimitivebb emberek gyujtohelye nem tudom ebbe mi az akkora szenzacio? ezt annak koszonheti hogy regen meg ugy indult a chat hogy nincs operator tehat nagyjabol mindent lehetett. most mar azt hiszem van, de ez nem sokat javitott / javit a szinvonalon. egyebkent szerintem minden gyerek van 12-14 eves korara olyan szellemi szinten hogy tudja hogy ha felkinalkozik egy "kedves bacsi" az interneten aki utana a kameraba meg a kukijat is lobalja akkor nem szabad felkerekedni a nagyvilagba es meglatogatni. de ezt mar a 9-10 evesek is tudjak talan csak az ovodasok nem de ugye ok meg olvasni sem tudnak.

egyebkent a szulok-tanarok temahoz hozzaszolva egy regi kedves tortenet meg a kozepiskolabol: szam-tech ora mindig dupla volt ami ugy nezett ki h fel ora word/excl utana 1,5 ora "szabadfoglalkozas" mivel ugye benn kelett lenni es jatek nem volt a gepeken merhat hogy nez az ki h virtualisan egymast olik a diakok az csak agyi sorvadashoz vezet ezert szinte mindent osztalytarsam elkezdett internetezni, persze 5 perc mulva mindegyik a chat.hu-n kotott ki, majd kb 1 gepet korbeallt mindig szinte az egesz osztaly ahol alt. vmi kiscsajokat / kissracokat inzultalt 1-2 vadallat, a reakcioktol volt amikor fakadt a nevetestol az egesz terem :D
nahat nagyjabol ennyire kell az ilyen dolgokon felhaborodni. szerintem egyik andyka14 sem szenvedett meg lelki torest a chat.hu miatt.

mit tortent Arpad felfedezted a "zinternetet" ??? =D
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..