Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Németh Marcsi

54 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években egyre jobban teret hódított a Home Staging, egyre többen kérnek fel szakembert, hogy segítsen felkészíteni az ingatlanjukat az eladásra.  Bevallom, én is egyre kevesebb embernek kell, hogy megmagyarázzam mivel is foglalkozom tulajdonképpen.  Az elmúlt években egy Home…..
Kis Németh Marcsi 2020.05.15 13:30:13
@xyfgyggfd:

Kedves Ildi!

Ez egy nagyon hosszú és összetett kérdés. Ez akár egy teljes workshop napot, több lépcsőben is igényel.
A Szilágyi Imre szokott tartani Vagyonépítési Tréning név alatt. Figyelni kell az időpontokat, idén talán februárban volt utoljára. Nézd meg a www.lifesuccess.hu oldalát. Szerintem a Facebookon is fent van. :-)

Remélem tudtam segíteni. Ha nem, kérlek írj privátban a marcsi@stiluster.hu e-mailcímre.

Üdv. Marcsi
Hogy milyen egy sikeres klasszikus Home Staging projekt,arról írtam nemrég.  Most nézzük meg, hogy néz ki egy ingatlan befektetés.  Már első lépésben nagy a különbség a klasszikus, és az ingatlanbefektetéssel kombinált Home Staging között. A klasszikus Home Stagingnél egy olyan lakásról…..
Kis Németh Marcsi 2019.05.13 08:34:08
@Pic: igen én is erről beszéltem a BELTARTALOM IS MINŐSÉGI.
Ez írtam a múltkor is, ez benne a LÉNYEG. Értéket adni a vevőnek és nem színházat játszani és látszat felújítást csinálni.

Ezért fizetnek érte többet, szóval a Home Staginggel felkészített lakások mérlege MINDIG POZITÍV. Ez a tapsztalatom.
Kis Németh Marcsi 2019.05.31 10:18:12
@Pic: Én azok közé tartozom aki nem veri át a másikat. Ez az alap filozófiám. ;-) Arra törekszem, hogy mindenki nyerjen az üzleten és mivel a felújítás dokumentálva van, így be lehet nézni a falak alá is egy vételnél.

Én bízom benne, hogy azért bőven akad őszinte és megbízható ember. Amúgy eleve pozitívan állok az élethez és az emberekhez. Ilyen a természetem. :-)
Kis Németh Marcsi 2019.06.04 12:51:30
@Pic: Nagyon sajnálom. Remélem azért 1x újra visszanyeri a bizalmat. Szívből kívánom.
Nem mostani a történet, de most van időm végre részletesen írni róla.  Tavaly találkoztam először Szilvivel, aki azzal keresett meg, hogy van a 9. kerületben egy kis lakása amit 1 éve próbált már piacra dobni, de nem tudta eladni, szinte semmi érdeklődés nem volt. A lakás elég jó helyen volt,…..
Hogy mit kell tenned?  VESD BE AZ ELSŐ BENYOMÁS MŰVÉSZETÉT Biztos láttál már számtalan olyan videót, különböző kutatásokhoz, amiben az emberek az alapján segítenek másokon vagy ítélkeznek mások felett, ahogyan az kinéz, vagy amit az első pár másodpercben a kinézetük alapján gondolnak róluk vagy…..
Készítsd fel a lakásodat az eladásra, azaz vesd be a Home Staging erejét. Most már egyre többen kezdenek képbe kerülni mit is takar a Klasszikus Home Staging. Hogyan segíti a gyors eladást. Miként mutatja meg a lakásod legszebb arcát, hogyan ad értéket, és miért fizetnek akár a piaci ár feletti…..
Ma van advent első vasárnapja, ma gyújtjuk az első gyertyát. Hatalmas a választék a kézzel készült adventi koszorúk között, gondoltam összedobok nektek egy szubjektív válogatást. Vigyázat! A válogatás tényleg nagyon szubjektív, mert nekem elsősorban az egyszerűbb, letisztultabb stílus jön be. Ezért…..
Van egyáltalán különbség?  Naná, hogy van!  :-) Na de mi is az?  Vegyük elsőnek a lakberendezést: Ha lakberendezőt, enteriőrtervezőt bízol meg, hogy a lakásodat megtervezze, akkor első és legfontosabb lépése az lesz, hogy megismerjen téged és a szokásaidat, a családod szokásait és csak utána áll…..
Ez egy olyan felület, ahol 1 képpel, pár mondattal és hashtag-gel pár perc alatt kitudok tenni egy posztot. Pont nekem való! Rövid, frappáns és természetesen a kép van a középpontban. Imádom! De lássuk hogy is kezdődött?! Először 2014-én nyarán raktam ki egy képet, az első Insta profilomra, ami…..
Nagyon nagy dilemma volt számomra ez az újabb költözés, már nagyon régóta érlelgetem. Nem is szívesen hoztam meg a döntés, de akárhonnan nézem sajnos ezt a kényszerű lépést meg kellett tennem. A miértekről az ÚJ BLOGON OLVASHATTOK MÁR! Nagyon szeretném, ha továbbra is Velem tartanál! Irány az új…..
StílusTér Blog ÁTKÖLTÖZTEM! 2017.06.05 11:08:13
Régen jelentkeztem, és most már tényleg mesélnem kell miért, de még előtte egy poszt a KÖLTÖZÉSRŐL. Meséltem, hogy szeretek költözni, de azért nem ennyire. Nagyon nagy dilemma volt számomra ez az újabb költözés, már nagyon régóta érlelgetem. Nem is szívesen hoztam meg a döntés, de akárhonnan nézem…..
Hol is kezdjem?  Nagyon sok visszajelzést kaptam, hogy az Otthome Stage Studio nem a szívetek csücske. Nem szeretitek, nincs mit szépíteni rajta.   Vettem az adást, és már jó egy hónapja azon agyalok mi legyen helyette???  Egyelőre fogalmam sincs. :-) Ezt be kell valljam hősiesen. Gondolkodom…..
... Viszlát 2016 - Helló 2017! 2016.12.31 12:33:21
Ki szokott éves számvetést csinálni? Én igen! Már egy pár éve! És TE??? Szerintem mindenkinek kellene, hogy értékelni tudja mi minden jó is történt vele, az esetleges rosszak mellet.  Régen sokszor úgy éreztem, nem is értem el amit akartam, és különben is tök gáz az egész, hogy ilyen lassan…..
Ki szokott éves számvetést csinálni? Én igen! Már egy pár éve! És TE??? Szerintem mindenkinek kellene, hogy értékelni tudja mi minden jó is történt vele, az esetleges rosszak mellet.  Régen…..
Terjed a Home Staging, halleluja!!!!!!  Ez nagy boldogság számomra, a cél, hogy sokan felismerjék lakást máshogy is el lehet adni! Tudni kell, mire érdemes költeni, mennyit és hogyan. (tudom ez most bonyolultnak hangzik, de nem az). Erről kérdeztek, írtak több cikkben is az elmúlt hónapokban.  Ha…..
Terjed a Home Staging, halleluja!!!!!!  Ez nagy boldogság számomra, a cél, hogy sokan felismerjék lakást máshogy is el lehet adni! Tudni kell, mire érdemes költeni, mennyit és hogyan. (tudom ez most bonyolultnak hangzik, de nem az).…..
Ha nincs meg benned a motiváció az eladásra, hiába dobod piacra a lakásodat, soha az életben nem fog elkelnil! Ha megfelelően motivált vagy, nyomatékot adhatsz ennek azzal, hogy felkészíted a lakásodat, így gyorsabban és több pénzért adod el. Szegeden az utóbbi történt, itt a komplett sztori…..
Kis Németh Marcsi 2016.09.05 08:23:33
@városjáró: a nagy többség (100-ból, 96 ember) nem látja a lehetőséget a terekben (hiába van egy hasonló elrendezésű lakás, olcsóbban, ha ott kupi van és zsúfoltság, a nagy többség nem mögé lát, hanem azt látja ami ott van) Nekik meg kell mutatni, mik rejlenek egy térben.
Így egy szakmailag megtervezett és jól átgondolt, lakásfelkészítés, MINDIG megéri! :-)
Kis Németh Marcsi 2016.09.05 08:31:20
@Kitta/na: A Home Stagingnek azaz a lakásfelkészítésnek egyik alap elve, más lakni egy lakásban és más árulni!!! Ezt a kettőt külön kell választani. Nem tudjuk ki fogja megvenni a lakát, így azt sem tudjuk mekkora szekrény kell majd bele. A hálószobában, erre megvan a hely és lehetőség.
Kis Németh Marcsi 2016.10.11 20:15:59
Nagyon nem mindegy, hogy egy lakásod hogyan kerül a piacra. Hiába rejlenek benne szuper lehetőségek, a többség ezt nem látja. 100 emberből kb. 4-en fognak csak átnézni azon, hogy milyen színű a fal, hogyan van a lakás berendezve, mennyire zsúfolt vagy épp tiszta. Így ha arra bazírozol, hogy majd jó…..
Nagyon nem mindegy, hogy egy lakásod hogyan kerül a piacra. Hiába rejlenek benne szuper lehetőségek, a többség ezt nem látja. 100 emberből kb. 4-en fognak csak átnézni azon, hogy milyen színű a fal, hogyan van a lakás berendezve, mennyire zsúfolt vagy épp tiszta. Így ha arra bazírozol, hogy majd jó…..
Sok újdonság történt mostanában, arról is írok majd hamarosan, de adós vagyok még az előtte-utána képekkel. A kész képeket már itt láthattátok, most jöjjön hát végre, hogyan is nézett ki a lakás felkészítés előtt. Itt látszik csak igazán, mit is tud a Home Satging, miért fontos egy lakást…..
Kis Németh Marcsi 2016.09.05 12:47:29
@Edit Egyedi: Nagyon jó kérdések! :-) A lakásfelkészítés egyik alap pillére, hogy más lakni benne és más eladni, nem tudhatjuk aki beköltözik, annak milyen szokásai ás tárgyai vannak,
A hűtőszekrény jelen esetben, a kamrában van. A mikrót én nem szeretem és nem is használom, ezért nincs. Ha veszek egy mikrót, és olyan valaki veszi meg a lakást mint én, és nem szereti a mikrót, akkor kidobtam a pénzt az ablakon, ha olyan veszi meg aki imádja a mikrót és van neki, ugye akkor is kidobtam a pénzt az ablakon. Ezért, mivel nem tudhatjuk ki veszi meg a lakást, neki milyen szokásai vannak, így fölöslegesen nem költünk tárgyakra, csak azért mert azt feltételezzük neki majd kelleni fog.
Ez a helyzet a munkaállomással és a mosógéppel is. Nekünk nincs asztali gépünk, csak laptopunk, így akinek asztali gépe van, hozza a munka állomását, és beteszi, a hely megvan rá. Mosógép, szintén.
A bringa este szintén ugyan ez. Mi soha nem tároltuk a lakásban, külső tárolással oldottuk meg. De simán benne van a pakliba,hogy aki ide költözik nem lesz biciklije.
Ezért más árulni egy lakást és lakni benne. Itt a lakás legszebb arcát mutatjuk, és majd aki beköltözik eldönti neki jó ez vagy sem. Nem magunkból indulunk ki, mert nem mindenki él úgy mint mi. Sőt, mindenki másként él, más szokásokkal. Egy felkészített lakás egy lehetőség, és az veszi meg, akinek ezek a feltételek megfelelnek.
Ha nincs meg benned a motiváció az eladásra, hiába dobod piacra a lakásodat, soha az életben nem fog elkelnil! Ha megfelelően motivált vagy, nyomatékot adhatsz ennek azzal, hogy felkészíted a lakásodat, így gyorsabban és több pénzért adod el. Szegeden az utóbbi történt, itt a komplett sztori…..
Sok újdonság történt mostanában, arról is írok majd hamarosan, de adós vagyok még az előtte-utána képekkel. A kész képeket már itt láthattátok, most jöjjön hát végre, hogyan is nézett ki a lakás felkészítés előtt. Itt látszik csak igazán, mit is tud a Home Satging, miért fontos egy lakást…..
... Segítség eladó a lakásom! 2016.08.12 10:52:33
Igen igen, ezzel az új "szlogennel" készül a weboldalunk! Hurrá, hurrá!!! Mivel ezt is én csinálom, így picit lassan halad. Azért csak ragad rám valami a webdesigner suli alatt (bár még mindig nem fejeztem be) ! :-)Még nincs kiforrott arculata, de sok minden már fix. Fix már a tartalom, mert a…..
StílusTér Blog Fotelből lakást 2016.07.29 08:50:44
Már pár hónapja egy új Home Staging projekten dolgozom. Van egy szuper lakás Szegeden, oda készítettem többek között a Home Staging alapelvek alapján lakberendezési terveket.  A kiindulási alap egy régi…..
... Fotelből lakást 2016.07.29 08:50:44
Már pár hónapja egy új Home Staging projekten dolgozom. Van egy szuper lakás Szegeden, oda készítettem többek között a Home Staging alapelvek alapján lakberendezési terveket.  A kiindulási alap egy régi fotel felújított változata volt. A megrendelőm beleszeretett egy fotel képébe, így aztán a…..
Előzmények: Home Staging: Pipa! Felújítás handmade: Pipa! Jöhetnek hát a kész fotók.  A fotózást a lakberendezési styling előzte meg, ami szintén egy izgalmas rész volt, a fotózáson és a tervezésen kívül ezt a részt is imádom. Kiválogattam és összhangba hoztam a meglévő és új tárgyakat, bútorokat,…..