Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misi

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kempingezés ismét egyre trendibb, csak hát, reggelre leereszt a matrac és egyéb hasonló kényelmetlenségek tartanak sokakat vissza. Mostantól a a luxushoz szokott utazóknak sem lehet többé kifogása a nomádabb nyaralás ellen, miután a MINI bemutatta a világ legkisebb…..
Látva ezt a fényképezőgépet, amin először átsiklottam, de valami csoda, de 999 999 Ft-ért? De itt valami nem kerek, talán nem érdemes itthon megvenni... ..
Misi 2013.02.10 19:07:56
@vAfotóriporter: Szia, Az Áfa az változékony 0-10% között van államtól függöen... (+ még bezavar az államok közti rendelés bonyodalma). Alfa obikat néztem és még kinti áfával is nagy a különbség 200 usd+áfa VS 70 khuf... v. 2000 usd + áfa vagy 700 khuf...
Ez az első olyan makrofényképezésre alkalmas objektív, amelyet úgy terveztek, hogy további tartozékok nélkül is képes legyen egyszeresnél nagyobb nagyításra. Ideális az apró tárgyakhoz. Az új tervezésű optika és az UD-üveg lencsetagok elnyomják a nagyobb nagyításoknál…..
Elrontottam. Rat rodokat kerestem, úgy akadtam rá erre az oldalra, azóta nem tudok lejönni róla (Árpád szerint bitlisz, de én nem ismertem, bocs). Pláne, hogy eszembe jut, amikor Rézmányi kollégának azt mesélte egy srác Los Angelesben, hogy mennyire szemét, bürokratikus egy…..
Az indexen a 93. regisztrált tag vagyok. Lehettem volna előbb, de kivártam, egy kicsit. Persze ez nem jelent semmit, akkor, éppen ott voltam. (igen egyszerű a magyarázat, az Ogilvy reklámügynökségnél volt internet kapcsolat, akkor, ennyi.) De azért első 100-ban, azért jó lenni, na:)!..
Írtam róla, de nekem nem esett le, milyen átgondolt eszköz. Most leesett. Ebből a képből érthető a dolog, teljes értékű eszköz: ..
Nem ismerem a könyveket, de pár törzsvendég véleményét elfogadom, érdekes lehet, tehát megosztom. Vásárlásnál ugyis eldönti az ember, érdemes-e megvennie az adott könyvet? Tehát a bejegyzés: http://blog.volgyiattila.hu/2012/01/30/konyvajanlo-david-prakel-expozicio/ ...és a…..
Ma volt a harmadik rész, sajnos csak egy részét láttam a mai adásnak, de lesz még (pedig talán ez volt a legérdekesebb). Szerintem nagyon jó volt ez a 3 film, eddig is azt gondoltam, hogy le a kalappal Máté Bence előtt, most méginkább ezt gondolom. Ami nagyon elszomorító, a…..
Misi 2011.12.20 19:59:11
@ragyás: Azért itatokat építeni és oda vonza a madarakat nem ugyan az mint 1 kupleráj. Azoknak akiknek nincs idejük heteket 1 madaras kép elkészítésére annak lehet vele siker élménye még ha szervezett is a fotózás.
Három dolog fontos számomra igazán, fontossági sorrendben, a kedvesem, a vizslák, és a fényképezés (és a bátyám, de ő adott, a többi szerzett dolog). Ebben az induló sorozatban általában kettő szerepel. A képek 2004 október 3-án készültek. (október 1-én születtek)Azért ezt…..
Mindenkinek köszönöm aki eljött! Én jól éreztem magam, több emberrel megismerkedtem. Akiket ismertem, azokkal jó volt találkozni, Ragyás is megtisztelt, pedig ő igen messziről jött, sajnos keveset beszéltünk, ezúton kérek elnézést! RC..
A parlament 337 igen, egy nem szavazattal és tizenöt tartózkodással elfogadta az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998-as törvény módosítását. A jövőben az önkormányzatok kutyaadót vethetnek ki, melynek mértéke nem haladhatja meg a hatezer forintot. Az…..
Ha azt vesszük, már 1% határon belül van a blog, a félmilliós oldalletöltésig, tehát élesedik a helyzet. Azért az index véletlenül hozzátett majd 10000 oldalletöltést, most a napokban, az igazsághoz tartozik. Aki tud Budapesten csatlakozni, jelezze itt, lassan össze lehetne hozni…..
inphoto.blog.hu iMacről vélemény 2011.11.09 23:22:00
Gyógyul a fehér iMacem, de igen jó konstrukcióban lehet tartósbérelni gépet. Szöget ütött a fejemben, hogy esetleg meglépem a dolgot. Igazán nem értek a hardwerhez, nem is érdekel, de ebben az esetben ez probléma. Az XMS-ben azt mondták, hogy klasszikus grafikai programokhoz akár a…..
Misi 2011.11.10 16:52:39
@gromek7: 2 ev 9 honapos az enyem! De borzasztoan kuzd mar mindennel! Abszolut igazad van mar nem az az elmeny.
Annyira nem érdekes, de kicsit érthetetlen. Bementem ma a Medikerbe, érdeklődtem, NEX-5N vázat magában kaphatnék-e? A válasz nem volt. Nem az volt a válasz, hogy adjon egy email címet megoldjuk, hanem megnézte az adatbázist, és nincs. Azért ha kereskedő lennék, gyanítom, nem ezt…..
Négy hónap után se találtam meg a metszet rajzát az objektívnek, szégyen, egy igen kis képről rajzoltam meg. Még teszt nincs, de szerintem igéretes objektív! Azért 3 aszférikus, és egy ED üveg a hétből feltételez egy minőséget. Az ára 250 dollár, ami szintén nem vészes.…..
Egy aranyos - és kreatív - férfias kis reklám a múltból. Könnyezzük meg az autót, melyről azt hittük, hogy túlél mindent. Nem sikerült, a mai kor betett neki is. (Hányadik kommentnél jelenik meg Tie?) ..
Van két út, beletuszkolunk egy tökéletesen kiérlelt formába egy digitális gépet, vagy egy tudatos fejlesztés eddigi utolsó állomásaként eljutunk egy komoly, a Leica filozófia digitális megfelelőjéhez. Lassan jönnek a képek, és az információ morzsák, most így látom. Az…..
Ausztraliában voltam BlueBottle 2011.02.10 15:39:00
  Ahogy a címből is látszik, ma volt szerencsém elszenvedni életem első medúzacsípését...., de ne rohanjunk ennyire előre. Ma és tegnap volt nekem lenni két day off, ami annyit tesz hogy nem kellett dolgozni. Tegnap nem történt emlisre méltó ha csak az nem hogy elmentem…..
Misi 2011.02.18 22:56:32
Igazán rám ne halgass, mert nem vagyok képben a napi gépekben, de van véleményem, szubjektív. Nem gondoltam, hogy vennék nem full frame gépet, de a Nikon D7000 erősen elgondolkoztat. Most nekem magasan minden tekintetben egy optimális összeszedett, nagyon jó gépnek tűnik. De a…..
Misi 2011.01.14 23:02:55
@Vincent Vega: Szia,
Vedd a sonyt mert eddig ahoz volt kedved (nekem az tünt ki), ha nem azt veszed és késöbb megbánod elmegy a kedved tölle mert rábeszéltek. A sonyhoz jók a régi minolta lencsék is. Az index forumon van pár minolta/sony forum... amúgy tényleg érdemes elgondolkozni a sony nex-en is. A lényeg menj be 1 canonos boltba és nyomkod meg, utána a sonyba és azokat is és meglátod... és a szivedre halgass ha ránk foksz akkor rosszabb ha csalódsz...
(nekem sony-m van még a régi A100 de nagyon élvezem csak lassan csere érett és én is gondolkozok A55on, mert már kicsit sokat költöttem lencsékre, de lehet, h megvárom az A77-et)
Misi 2011.01.15 17:04:01
@Vincent Vega:
Itt a sonyról beszélgetnek és olyanok is hozzá szolnak akik használják...

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9143086
Amióta Dél-Amerikában rendezik a Dakart, azóta már csak megszokásból nézem az esti összefoglalót. Nem titkoltan már gyerekkorom óta a kamionok versenye érdekelt leginkább, hiszen Csehszlovákiában a Tatra volt az isten, az öreg Loprais pedig földi helytartója. Sajnos azonban a…..
 Először is Boldog Új Évet akartam kívánni mindenkinek otthon. Tudom hogy már rágóta nem posztoltam, de (most jön a kifogás) korlátozva volt a netünk, mert túl léptük a megengedett 1000GB ot.Kedd óta mosogatok egy Libanoni étteremben, és nagyon szar, de kapok érte pénzt,…..
Ide már ne menjen senki, vége! Ebből a szempontból igen konzervatív vagyok, életem része volt, ha arra jártam mindig benéztem. Hiányozni fog. Igaz, átköltözött a Wesselényi utca 10.-be (január 3.-án nyit), de az már nem ez lesz. Szerintem a forgalom 25% vissza fog esni. 1972 óta…..