Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kentacsdisz

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ValóVilág HogyVolt VV11x01-02 2022.11.22 10:15:56
Hölgyek-Urak, bocsánatot kérek, hogy nincs tartalom.Terveztem írni HV-t a beköltözésről ésvagy az első részről, de annyira maga alá temetett a munka és a VB, hogy épphogy annyi időm van, hogy nézzem ezeket a fogyatékosokat :)Nektek jó szórakozást és lesz poszt!..
Kentacsdisz 2022.11.24 10:07:25
@Brigante: ezert is hihetetlen nekem Lamantin cryptozasa
Kentacsdisz 2022.11.24 10:15:25
@SelyemSonkaPini: az a tragya Reni, aki nyalogatja a szajat, az uj csajon nem vettem meg eszre
 1922. A későbbi brit uralkodó, VIII. Eduárd szamurájöltözékben, Japánban tett látogatása során..
Kentacsdisz 2020.06.16 10:14:58
@Gazz: mint Emily Ratajkowski? :D
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
Kentacsdisz 2019.09.19 11:14:12
@Chuck Νorris: Én jelentkeztem be rá legelőször, szóval tépj egy sorszámot! :D
Kentacsdisz 2019.09.19 11:17:18
@introverted22: szerinted van olyan nő, aki bevállalja, hogy eljátsza, hogy lecsúnyázzák nyilvánosan, utána meg hazamegy? (Szilvi és Rajmi esete)
Kentacsdisz 2019.09.19 16:25:15
@introverted22: engem is hívtak már több RTL műsorba (pl Survivor), mert egyszer jelentkeztem a Konyhafőnökbe, ez egy Kubatov lista, adatbázis, nyilván megpróbálnak behívni máshova is
Volt egy kis kavarás, hogy kinek, mikor mit, nem ragozom, amúgy is képregény jött volna. Enjoy...
Kentacsdisz 2019.09.16 08:41:51
@loveisland: kit üdvözölhetünk önben a Paprika Latinotól?
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
Kentacsdisz 2019.09.10 18:55:11
@Qqts: Cipruson vannak szép helyek, de ez láthatóan inkább a török rész
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Kentacsdisz 2019.09.09 11:53:10
@Captain Admin: abszolút nem vagyok benne biztos, hogy annyian "jártak volna" benne. Az utolsó mondatod meg nem sok tiszteletet mutat a nők iránt :-/ Kb. a benti csávók (legalábbis Strici, Tibi biztosan)
Kentacsdisz 2019.09.09 12:20:08
@Captain Admin: ez egy nagy általánosítás, nem egy olyan csajt ismerek, akik szeretik a szexet, nem túl monogámok, de mégis jófejek és nem kell őket "ledominálni"
Kentacsdisz 2019.09.09 13:20:24
@Pácsó Ármándó: király! el is viszem egy randira a félemeleti teraszra!
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Kentacsdisz 2016.09.26 10:23:53
@Cérnahuszár: egyeNlőre? hát tényleg Krisztián a te embered:D
Amúgy meg egy sittről önkormányzati rendfenntartó munkáig repülő faszi, akire tökéletesen illik a vidéki, férfi-soviniszta (hadd ne mondjam melyik politikai csoportosuláshoz húzó) hozzáállás. Legalább nyugis, az igaz
Kentacsdisz 2016.09.26 11:36:10
@Funk You: szerintem Zseri abból a vidéki közegből jön, ahol Tivy balfasz videói menőnek számítanak a paraszthifin (kihangosított telefont üvöltetni az utcán, bandában) üvöltetve, cigizgetéskor, így neki Tivy VALAKI, míg a dolgozó népnek elrettentésül lett továbbküldve a haverok által
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
Kentacsdisz 2016.09.23 14:24:45
@Kentacsdisz: mar csak azert is Davidnak kell visszamennie, hogy ez a kurva romantikus szal kotakarodjon a villabol (felek is, hogy amiatt elcsalja az rtl a szavazast:/). Erre ki a loszar kivancsi, de tenyleg?
Kentacsdisz 2016.09.23 14:34:00
@mobilos perpetuum: azert az a zart harapassal eloadott beszed minden, csak nem kepernyokepes
Kentacsdisz 2016.09.23 14:44:56
@VV Erőlegény: madár (pedig az)@hereverő heverő: a TÖBBIEKHEZ KÉPEST. A többiek borzalmasan tanulatlan suttyók
A szerkesztők úgy variálják a napi kérdést, mint kutya a baszást, ezúttal arról szavazhatnak a kedves nézők, hogy kit választanának Dina helyében. A mai adás vezényszava egyébként a fifti-fifti, érdemes minden alkalommal ledönteni egy kevertet kőmíves actimel formátumban, amikor csak elhangzik, a…..
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
Kentacsdisz 2016.09.20 13:32:10
@TammyV: hát még a hangja és a hanghordozása. Félek, hgy telibe verem a tv-t egyszer, ha meghallom
Kentacsdisz 2016.09.20 13:33:52
@malevil2050: de miért kell ilyen kacifántosan (szarul) fogalmazni?
Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye...
Kentacsdisz 2016.09.19 10:18:32
@sixx: itt vannak róla az emlékek:)
blikkruzs.blikk.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/vv5-attila-letepte-kinga-ruhajat/mpfe9qc

hogyvolt.blog.hu/2011/10/06/vv5_1x24
"Fröcskölés, visítás, dörgölőzés, puszik, Attila egyszercsak odalép Kingához és letépi róla a melltartót. Kinga bőgni kezd, Csaba kisegíti a medencéből, Kinga költői kérdését: most ezt mi a faszért kellett bazmeg épphogy megválaszolná, mikor Attila csörtet be utánuk a szobába, na mi van, bőgtök? Csaba nem bőg. Pedig csajok vagytok, bőgjetek!"

-kéne a mozgókép, mert azon látszik igazán az agresszió a Mézga Géza-fejű csávón
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
Kentacsdisz 2016.09.13 12:00:49
@Patria: Hajrá-hajrá, de pénzt ne kapjon a végén, nem való az neki
Kentacsdisz 2016.09.13 12:22:04
@Patria: ezt a lófejet nem nézném szívesen 5 percnél tovább, borzalom ronda a csaj, sajnos és egy percig nem gondolnám, hogy helyes lenne a szépséggel hitegetni, márpedig ő egy ilyen lehetőséget annak venne:/
Kentacsdisz 2016.09.13 13:03:05
@Patria: hát, a jő nőket nem a villában kell keresni, az igaz:D
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
Kentacsdisz 2016.09.12 10:11:27
@virlane: Tökéletes meglátás:)
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
Kentacsdisz 2016.09.07 11:33:22
@Magentax: sejtik csak, mert sokat szerepel bent is. De, mint Zsófika kiesése is mutatta, amikor azt mondta, hogy bent Tivyt tartják a legerősebbnek (gondolom, mert 0-24-ben nyomja a mivaaannegatívot, meg a szökik a málnát), szóval ez megdönti az érvelésed. Nyilván van valamennyi instruálás, de ennyire azért nem adnak ki infokat nekik, mint te gondolod
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
Kentacsdisz 2016.09.06 12:32:21
@Bruti: jajj, ne.. Baukó, mint szerethető?! a reality történelem legidegesítőbb suttyó, szájnyalogatós, nyökögő irritáló picsája. Még VV Béka is szerethetőbb volt, pedig..
Kentacsdisz 2016.09.06 15:07:55
@Funk You: ez ugye tudod, hogy oltari faszsag? Bauko a legszegenyebb, legcsorobb kis vegleny, akit a reality a hatan kihordott, najo BB Evi ott van rlotte, de nem sokkal. Dina erdekesebb egy fokkal, raadasul kinezetre is egy fokkal jobb a suttyo szattyanboru Baukonal
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
Kentacsdisz 2016.08.30 09:58:35
@ms delacroix: valahogy ezek a határontúli magyar szereplők mnd ilyenek
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..