Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G777

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
G777 2018.04.10 16:27:54
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Esetleg te nem vetted észre, hogy 2002 márciusa óta kampányt tart országában a bölcs vezérünk. Mindig van egy harc, amit meg kell vívni és az mindig marginális jelentőségű. Mint pl elkölteni néhány tízmilliárdot arra, hogy egy 88 éves öregember képével körbeplakátoljuk az országot. IQ60 alatt szépen teljesített ez is.

De már csak Bulgáriát kell beelőznünk az EU-s korrupciós listán, a többiek megvoltak.
G777 2018.04.11 18:07:00
@Borondot jol pakoljatok be lippsik:

Nem sok ment át ebből neked. Jól dokumentálhatóan az európai korrupciós rangsor legaljára értünk. Mert vannak a látványos küzdelmek, amik valójában soha nem is léteztek. És van a kőkemény üzlet, a közvagyon magánkézbe játszása. Egy olyan országban, ahol a lakosságot tökéletesen kielégíti a sorosozás téma, a másik oldalt pedig ennek az ellenlépései, ott senki nem viselkedik a közösségi vagyon tulajdonosaként és teljesen nyílt az út a szabad rablásra.

Ha egy 10-es skálán legalább 2-es mértékben hazafi volnál, akkor az ország gyarapodásával foglalkoznál és megütné az ingerküszöbödet a közvagyon fosztogatása. De a bőrönd bepakoltatása az, ami fontos, mint a legtöbb pszeudo jobboldalinál.
Tóbiás József MSZP pártigazgató: „Megkérdezhetem, hogy mi a szakmája… ami, ami…. tehát, hogy mi a civil szakmája?” Márki-Zay Péter polgármester: „Választási szakértő.” Tóbiás József: „Ja, hogy azzá vált? Akkor rendben van.” Márki-Zay Péter: Csak vicceltem.”  Márki-Zay Péter az…..
G777 2018.04.11 17:46:27
Sajnos ez egy feltűnően buta írás lett.

Az első komoly tévedés Márki-Zay Péteren számonkérni az ellenzéki koordináció hiányát. Ennek hiányában a 15 hely volt a realitás.

A második hiányosság értelmezési probléma. Egyszerre a választási rendszeré és Márki-Zay listájáé. A választótörvény 2014 óta még erőteljesebben jutalmazza az első helyezettet. A módosítást politikai konszenzus nélkül átverő fideszes parlamenti többségnek maga felé hajlott a keze, a győzteskompenzációs rendszerben már messze nem mindegy, hogy mennyivel győzött az adott jelölt. MZP ez a hatást akarta minimalizálni azzal, hogy a civakodó ellenzéki vezetők -egy részük fidesz kézből etetve volt alulmotivált a megegyezésben- helyett külső szereplőként adott támpontot. Arra, hogy ha az impotens ellenzéki vezetők az utolsó percben sem lesznek képesek végül előrelépni, akkor az előrelátóbb átszavazók milyen szisztéma szerint zárkóztassák fel az ellenzéki jelöltet a fideszes egyéni jelölt közelébe, minimalizálva ezzel a győzteskompenzációs szavazatokat.

Számos körzetben nem volt soha esély a győzelmükre és ezt MZP is világosan leírta. De a sok töketlenkedés után szüksége volt az ellenzéki oldalnak arra, hogy legalább részben mérsékelje a Fideszre írt választási matematika torzító hatásait. Sokkal nagyobb problémának tartom, hogy az EU-n belül létrejöhetett egy nyíltan gerrymanderinggel operáló, pártra írt választói törvény.

Én ha valamit nem értek, akkor nem írok cikket róla és főleg nem kioktató-kárörvendő stílusban.
Minden év októberében, amikor közeledik a fizikai Nobel-díj nyerteseinek megnevezése, a számtalan találgatás közepette egy dolog látszik biztosnak: hogy decemberben a Stockholmban díjat átvevő, és köszönőbeszédet mondó személy(ek) fehér férfi(ak) lesz(nek). Egyetlen kategória esetén sem…..
G777 2017.10.30 22:40:46
Méth Gergővel, a Survivor magyar változatának egyik elég korán kieső játékosával sok mindenről beszélgettem - mivel pont akkora rajongója az amerikai verziónak, mint én, így simán elment két óra úgy, hogy észre sem vettük. Korán kiesett, a saját hülyesége miatt is, de a műsort továbbra is imádja.…..
Albert Einstein - akinek elméletei átalakították a világegyetem működéséről való elképzelésünket -1955. április 18-án, 76 éves korában szívelégtelenségben halt meg. Temetése és hamvasztása magánjellegű esemény volt, ennek ellenére a rendkívüli nap eseményeiről egy fotósnak sikerült felvételeket…..
Horthy, a mi nagy keresztünk Ifjúkoromban egyszer volt szerencsém hosszasan elbeszélgetni hazánk egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosával. Ő az emberöléseit szabadlábon töltött életének utolsó négy-öt évében követte el, egészen addig volt rendes munkája, szakmai érdemei, sőt még családja is, és…..
G777 2017.07.18 01:53:18
@Pesti: Felnőtt társadalmakban elszámoltak a huszadik századdal, és oldalfüggetlenül. Németország elszámolt a náci múltjával és elszámolt a Stasi aktákkal is. Ami mai mércével nézve vállalhatatlan volt, arról oldalfüggetlenül, össztársadalmi szinten egyértelművé kellene ezt tenni. Enélkül nem lesz morál és ez legyűrűzik a hétköznapi szürke adócsalások szintjére, ha nincs megfelelő minta a társadalom előtt. De nálunk még mindig a napi politikai taktikai előnyhajszolás részét jelenti a huszadik századdal üzletelés. Hogy kimosdassuk a tömeggyilkos Horthyt, mert az jól jön a népnemzeti megszólításkor, de persze csak egy határig tegyük. Ugyanígy ne hozzuk nyilvánosságra az ügynökaktákat, a végén még belebukna néhány nyugdíj felé közelítő képviselő és oda lenne az illúzió. Rövid távon kijött az érdek alapú matek, de ennek ára van. Hosszú távon egyszerűen nem éri meg egy rossz példákat mutató, elbutult társadalomban élni, ez a legbiztosabb út a leszakadáshoz.

@Cikkíró: pár alapvető tévedés miatt nagyon könnyen hiteltelenedik a teljes írás.
Szinte állandó dilemma a munkavállalók körében, hogy megszerzett tudásukat milyen cégeknél kamatoztassák. Sokan azt gondolják egy multiról, hogy mivel nagy, összetett rendszereken alapuló vállalat, sokkal személytelenebb az ott uralkodó hangulat. De fontos felismerni, valójában milyen előnyökkel,…..
G777 2017.04.12 21:08:33
Aki multinál akar dolgozni, készüljön fel a következőkre is (természetesen vannak pozitív kivételek, de ezek létező, valódi példák):

- az előrelépés jellemzően nem szakmai rátermettség alapján történik

- az előző pontból következik, hogy a kollégáid eszköztárában a főnök felé dörgölőzéstől a másik háta mögötti kibeszélés is kötelezően megjelenik.

- ezekből következik az is, hogy számos esetben a főnököd nálad gyengébb szakmai kvalitásokkal rendelkezik

- mindez azonban nem fogja zavarni abban, hogy általános iskolát megszégyenítő módon, (némileg átnevezett, de lényegét tekintve magatartás-szorgalom vicckategóriájú) buta osztályzatokat kapj az időszaki értékeléskor tőle

- A teljesítményed értékelése erősen szubjektív. Emiatt sokan választják azt az utat, hogy ha van bármi félnivalójuk szakmai rátermettséghiány miatt, akkor gyártanak aktuális céltáblákat, akikből vészhelyzetben lehet náluk gyengébb láncszemet kialakítani

- A nemzetközi céges kultúra honosítását bután fogják megvalósítani

- Tapasztalatból mondom, hogy az olyan irodai munkát, ahol kiderül, hogy blokkolóórát használnak, azonnal kerüld el (tehát nem belépőkártyát, hanem abból kiolvasott okosságokat). Az üzenete általában az, hogy senkit nem érdekel, ha olyan ötleteid vannak, amivel sokkal jobban működne a cég, ezeket nem fogják megvalósítani, a törzsidő szabályos kitöltése sokkal fontosabb ezeknél

- Számos multinál egy felfelé korlátos intellektuális környezettel fogsz találkozni. Mondjuk van egy betonfal 105-ös IQ-nál, ahonnan senki sem lóg ki - a tényleges érték a vállalati profiltól függ