Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolda

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos,legutóbb Eszes Jenő barátom és családja igen szép és kutyakiállításokon eredményes szukájával futott tiszteletkörünk azon állomásával hagytam abba ezt a "sorozatot",hogy Tiszagyöngye Betyár Kincsem kétszer is összeragadt Beremendi Bundés Híressel.Most…..
Hello to Hungary,we send you some pics with young female Bájos Fehér Kócos "Adri"(Jászkíséri Kócos Vatta x Baliházi Cselló). Adri is born 28.1.2008 in Czech. In litter was 3 boys and 3 girls. 2 girls stay in Czech, and 1 in Lithuania. 2 boys stay in Czech and 1 boy is for…..
Baliházi komondor kennel Kurultaj 2008.05.06 16:46:47
nagyon érdekeshttp://www.kurultaj.hu/  ..
Baliházi komondor kennel Heves 2008.04.26 19:07:00
Igazán jó hétvégénk volt. Miskolcon kaptam a telefont, Heves is nyert az osztályában.Hazafelé menet az M3-ason több helyen is ki volt írva, h mi a helyes irány!:-) Bibibi!Heves…..
Kiállításra persze nem azért megyünk, h mégtöbb szallagocskát, meg címeket gyűjtögessünk, hanem új barátokat szerezzünk, találkozzunk a régiekkel, és gyönyörködjünk egymás kutyáiban, h évezzük a jó időt, a hétvégét, h megbeszéljük a világ fontos dolgait. -na…..
Baliházi komondor kennel Herend 2008.04.23 15:56:24
Ma kaptam a képeket, Herend Erdélyben lakik.sztem: no comment..
visszafelé is tudja:-)..
Legalább  3 napja esik nálunk, de most végre jó idő van. Jó idő, h végre csinálhattak pár képet...
Tisztelettel köszöntöm a nézelődőket!A képeket a 2008. április 13.-i Deák Orbán Emlékkiállításon készítettem -amelyiket nem én,végülis azt is én (oldalbordám révén...a minőségért elnézést kérek:).Jó időben,viszonylag sok komondorral és komondorossal,jó hangulatban…..
Baliházi komondor kennel 20 hónap 2008.04.07 15:23:00
Az ember,az új kutyatulajdonos -pontosabban komondor tulajdonos- hazavisz egy kis komondort,egy kis plüss kutyát ("plüssmacit") aztán telik-múlik az idő.20 hónapja vagyok komondor tulajdonos,gazda,falkavezér és többszörösen felelős személy...Felteszek ide néhány…..
Baliházi komondor kennel S.O.S. 2008.04.03 09:43:43
S O S Válás...költözés miatt /kertes házból két kis lakás lett/ el akarnak altatni egy 10 éves komondor szukát. hetek óta kerestek gazdit, de senki nem vállalta be. Állatorvos hívott, hogy szóltak neki. Szegény, szegény kis öregasszony...utolsó pár évében nem lehet…..
Baliházi komondor kennel más 2008.04.02 20:11:00
Hogy kicsit a saját kutyáimmal is foglakozzak.Mire hazaértem a Karcsitól 2 kutya is lesántulva jött elém. Folyik Maglóddal a helyosztó.Husinak ráadásul hiányzik az orrából egy darab.Hunyor 3 lábon közlekedik. Boldogá tettek.Maglód mint egy felbőszült bika járkált körbe a…..
No akkor átkopizom ide, ha már felmerült. Szalay László: SZUHAY KUTYÁT VESZIT Sokan abban a téves hitben élnek, hogy a kutya, - a tanyai komondor, - magával hozza a világra az ugatás meg a harapás művészetét. Pedig ez tévedés. Mert nagy sora van annak, míg a tanyai kutya…..
(A képeket Kohári István készítette, az eredmény listát Papp Gábor.)Ezúton is gratulálok mindenkinek! KALOCSA CAC 2008.03.30. Bírált:Dr.Szetmár István Eredmények: Fiatal kan: Almádi Hársasúti Floki Kitűnő1 HPJ Bácskaszéli Bundás Arad Kitűnő Canicum Pásztor Duhaj K3…..