Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_andris

0 bejegyzést írt és 375 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos biztató jel mellett tegnap azért kiütköztek a Momentum mai "tudásának" korlátai is. Az esemény jó szervezettsége, jó dizájnja, a nem megvetendő méretű tömeg, a kiegyensúlyozott és a mai valóságunkhoz mérten különösen jó színvonalú beszédek mellett a gondolat még nagyon nincs…..
Ezúton tájékoztatom a kedves idelátogatókat, hogy ez a blog bezárt. A működésének vége. Ez egy fideszbirka, orbánhívő, orbánszekértoló NERnáci orbanopropagandisata, tisztára egy CÖF narancsbirka blog volt és ezért pusztújjon, tűnjön el, satöbbi...
Subba Tudja hol szeret a Tarzan!! 2017.02.28 16:53:42
Kiégek, kurvajó :D..
_andris 2017.03.04 20:51:06
.
Pedig a párt népszavazási kérdése hatalmas bukótól menthetné meg az országot...
_andris 2017.03.03 21:29:16
Na lássuk, próbálok segíteni.

Egyetért-e azzal - függetlenül az oroszokkal kötött egyezménytől - hogy ne épülhessen új atomerőmű Magyarországon? :) Egyetért-e azzal, hogy a kormány ne köthessen és hajthasson végre x összegnél nagyobb értékű nemzetközi szerződést népszavazási jóváhagyás nélkül? Egyetért-e azzal, hogy Paks közigazgatási területén ne lehessen újabb ipari létesítményeket építeni a következő 100 évben? :) Egyetért-e azzal - minden nemzetközi szerződésből fakadó kötelezettség tiszteletben tartása mellett - hogy ne épüljön meg Paks 2? egyetért-e azzal, hogy szakítsuk meg diplomáciai kapcsolatainkat az orosz konföderációval? Egyetért-e azzal, hogy a kormány vizsgálja felül Paks2-vel kapcsolatos döntését? Egyetért-e azzal, hogy oszlassuk fel az országot? Egyetért-e azzal, hogy az LMP alakíthasson új kormányt? Egyetért-e azzal, hogy kiszámolják, mennyibe kerül a kiégett fűtőelemek több ezer éves tárolása? Egyetért-e azzal, hogy nukleáris fűtőelemeket ne lehessen 2030 után ne ehessen behozni az országba? Egyetért-e azzal hogy a magyar állam ne vehessen fel x összegnél nagyobb összegű kölcsönt? Egyetért-e azzal, hogy a gigaberuházásokat(def.) felejtsük el egyszer s mindenkorra? egyetért-e azzal, hogy Magyarországon ne épülhessen egy bizonyos szabványnál veszélyesebb üzem? Egyetért-e azzal, hogy a magyarországi nukleáris blokkok száma maximum 2 és 2011 január 1. előtt épültek, és maradjon is így? egyetért-e azzal, hogy az atomerőmű építés hülyeség, akkor is, ha a kormány megcsinálja? Egyetért azzal, hogy atomerőművet építeni hazaárulás? És azzal egyetért-e, hogy atomerűmő-építésről, ilyen nagy összegű gigaberuházásról illet volna megkérdezni a népet? Egyetért azzal, hogy a kurva anyjukat? stb.
Felmerült a kérdés: ha nem bevándorlókkal oldjuk meg a népességfogyás által okozott gondokat, és az egyéb kvázi-demográfiai problémákat (pl. orvoshiány), akkor hogyan. Lássuk... Illetve először meg kell érteni egy nagyon fontos dolgot. A népességfogyás nem egy "átlagos"…..
Kevés férfiasabb hely lehet, mint a mexikói drogkartellek világa, most azonban mégis egy 27 éves nő lett az egyik legfontosabb ágának teljhatalmú főnöke. Claudia Ochoa Felix ráadásul nem is néz ki rosszul, no nem mintha ez számítana, amikor az emberre fogja az AK-47-est. Ha…..
_andris 2014.06.08 21:26:33
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: És te honnan ismered a mexikói kartellek maszkulin világát? Ugyanmár.
Meg lehet nyugodni, a válasz egyértelműen nem, Schiffer András nem náci. Ahhoz ugyanis, hogy valakit nácinak lehessen tekinteni, ahhoz folyamatosan, konzekvensen kéne képviselnie a nácizmus (rendes nevén: nemzeti szocializmus) eszméjét. Előtte azért tisztázzuk is, mi is az a…..
_andris 2014.05.11 10:18:40
@Egyallampolgar: Szövetségesek voltunk, de mégis megszálltak, vajon miért? mert nem követtük mindenben az irányvonalat, sőt voltak elképzelések a háborúból való kilépésre. Mi ez a megszállás, ha nem a szuverenitás végleges elveszítése?
Az becstelen, igazságtalan és elfogadhatatlan zsidótörvényeket német nyomásra hozta sorban a parlament (persze voltak itthoni támogatói, ahogy antiszemitizmus is volt), de azok még korántsem azonosak a népirtással, és nem is a zsidótörvények vezettek a népirtáshoz, hanem a náci eszme, és a harmadik birodalom akarata. Ami akkortól érvényesülhetett korlátlanul, miután megtörtént a megszállás.

De annyiból egyetértek a kritikával, hogy ez a megszállás csak egy mozzanat volt egy folyamatban, és nem is a legdrámaibb, legdöntőbb.
_andris 2014.05.12 12:06:14
@Egyallampolgar: ld eggyel feljebb
Tegnap délután meglátogatott egy barátom, aki utoljára gyermekkorában járt Esztergomban. A turisztikailag frekventált helyek megtekintése után kérte, hogy sétáljunk egyet a városban, így körbejártuk a belvárost. A fotók 2014. február 17-én, 15:00 és 16:44 óra között készültek. Sétánk egy…..
Orbán egyik, a világképét még az MSZMP-ben megalapozó pincsije békemenetet szervez az orosz barátság jegyében a választások előtti napokra. Ugyanez a jó ember az ide készülő új amerikai nagykövet (egyébként helytálló) szavai feletti elkeseredésében a tolerancia hazájának…..
_andris 2014.01.23 22:23:57
Nem kell atom

@Makkasz: veled értek egyet.

Aki szerint kell: olyan soha nincs, hogy ne lenne alternatíva. De még ha jó ötlet lenne, akkor sem így! Ez így kriminális!
_andris 2014.01.23 22:27:57
@egyetmondok: nem hiszem, hogy választási cécó, ugyanis ez egy támadási felületetet adó téma. Inkább a bebiztosítás, hátha nem lesz meg a kellő többségük április után, és akkor nem tudják nyélbe ütni ezt a tragédiát. Vagy az elbizakodottság, hogy erőből minden megy. eddig szó sem volt arról, hogy a nép többsége támogatná a paksi bővítést, most itt a kommentekben már 80%-ot írnak egyesek (vajon honnan veszik?). Ennyire birka lenne ez a nép, hogy a készként tálalt helyzetbe máris belenyugodott?
Ma van a nemzetközi Füstmentes Nap, amikor elvileg a világ egy napra lerakja a cigit. Dohányosoknak biztos ismerős az érzés, hiszen az újévi fogadalom mellett az ehhez hasonló események szoktak némi motivációt jelenteni ahhoz, hogy másnap se gyújtson rá az ember, hátha…..
_andris 2013.11.21 16:53:14
A Jobbik betiltaná az Ozora fesztivált: a párt szerint Ozorát a külföldi deviánsoknak találták ki. A Jobbik nem csak a fesztivált tiltaná be, hanem kitiltaná az országból azokat, akiket most kábítószerrel kapcsolatosan eljárás alá vontak. „Mindennek van határa, és ez a…..
Vegyes a hozzáállásom a Femen akcióját illetően, amelyet a múlt hónapban vittek véghez a Notre Dame-ban. Nulladikra azt gondoltam, milyen kár, hogy már nem lakok ott, bár semmi esélyem nem lett volna pont akkor lenni a Notre Dame-nál, nem volt szokásom oda járni. Elsőre meg arra…..
Létezik egy vakmerő, kortárs irodalmi alapokon nyugvó műfaj, amely új muzulmán ifjúsági kultúrát teremtett. Fegyvere a punk, erejét Allah tanításaiból nyeri, határai és körülményei pedig éppoly zavarosak, mint a fundamentalizmus és a punk devianciájának összehangolása.…..
A tévétörténelem egyik legviccesebb sorozatának messze legszórakoztatóbb epizódja sem úszta meg, hogy valami túlbuzgó cenzor ne találjon benne kivetnivalót. Az 1975-ben készült The Germans-ben John Cleese amit csak tudott, kihozott Mr. Waczak figurájából. aki egy fejsérülés…..
Valóságos LMP-cunami söpört végig az országon. Egyetlen médiumból sem maradt ki a párt szombati kongresszusának elemzése, kommentálása, bírálata. Az internet legmélyebb bugyraiba is eljutott az aprócska törpepárt karakteres döntésének híre. Bár azt néhányan már megírták,…..
A KARD LMP: jön a borotvaél 2012.11.18 14:59:00
Fabius barátom a Varánuszon már temeti őket, turul_2k2 a Mandineren viszont irányváltást vizionál. Valóban, van még lépéslehetőség a játékban, még ha elég nehéz is elhinni a csapatról, hogy képes meglépni. A Mandiner szerzője által felvetett jobbközép irányváltás ugyanis…..
_andris 2012.11.18 21:38:51
@nemhívő: okos gondolatok. a fidesz szavazótábora heterogén, korántsincs az amit írsz, hogy senki sem fagadna el egy "Tildy-unokát" Van akit nem az érdekel, ki kinek az unokája, tudod.
_andris 2012.11.18 21:40:48
@stefan75: Ki az a nekünk? És miért ne köthetnének koalíciót a Bajnaiékkal az általad felvázolt esetben?
Az LMP kongresszus (hímnemű) küldöttei megittak 3-4 korsó sört a büfében, majd a természet parancsának engedelmeskedve kerestek egy elhagyatott helyet, benyúltak a nadrágjukba és megtalálták a töküket. Vagy (a nyelv csapdájában vergődve) a nőnemű küldöttekre lefordítva…..
„A büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme…..
A Sirályváros kampány egy régi, a csapatunk által már többször nagy sikerrel alkalmazott el szerint terveztük meg, amelyet részben az Ars Magica szerepjátékból adoptáltunk, de első alkalmazásának helyszínéről csak Ifin-kampánystílusnak, vagy Ifin-stílusnak nevezünk. Ennek…..
_andris 2012.09.16 20:28:20