Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerjóska

0 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat délután lőttük a Békés megyei online publicisztikáját ami Lázár János tahó twitteréről értekezik. A jeles Publiciszta csupán azt nem veszi figyelembe, ezt a twittert nem Lázár vezeti, sőt még utólagos figyelmeztetés után se kap észbe, ez egy kamu profil. Először nem…..
szerjóska 2011.05.23 11:23:16
@Chicano: pedig ha ez valójában Lázár Jani twittere lenne, már költöznék is Vásárhelyre, és adnám rá az emeltdíjas izé... szavazatokat.
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
szerjóska 2011.05.23 10:55:59
@Dövan: sémik nem szögelnek oszlopra (fakeresztre), a sémik köveznek (halálra, félhalálra, beásva, beszorítva mikor-hogy), a szögelősek (kötözősek) azok a latinok (l. Spartacus), mai, elfajzott (igen, a latinnál is elfajzottabb, bármily hihetetlennek is tűnik) leszármazottaik pedig a digók. tehát helyesen: Isten nem küldené el nekünk, most jelen pillanatban, Tenfiát, mert Berlusconi hömm-hömm..., hosszú hajú gyerek, hömm, leszerződtetné az AC Milanba.
szerjóska 2011.05.23 11:14:21
@-JzK-: azért no, amikor a falu egyetlen iskoláját átveszik a reformáterek, no az eléggé kényszerítő erejű.
azért no, szekularizáció előtt, ami az állam bűne az az egyházé is no, és kérdezd már meg miért is kellett sebtiben kikeresztelkednie annak a fene sok szefárdnak meg mórnak, bizonyára tudatos zendülők voltak (persze az államnak gyanúsak a származásuk, a rómkat egyháznak a vallásuk miatt, erre fel már elvetemült zendülő kalózok lesznek, majd amikor a szekularizálatlan, a mai Brüsszelnek megfelelő Róma áldását követő állam a szent inkvizitorok segítségével konkrét népirtásba kezd, akkor az állam a hibás, világos érvelés, világos, mint a vakablak).
azért no, csöngetett be hozzám már százféle keresztény, erőszakosan tukmálni a hitét.
azért no, misét ad a Kossuth-rádió, misét közvetít a tévén, francokat nem mászik be a nappalidba, csak egy pillanat.
azért no, csak lehet félni a deszekularizációtól, ha már 2002-ben püspöki körlevélben kérték a kedves híveket, hogy az önökistudják, narancsos pártra szavazzanak.

(azért no, anekdotázzunk is, az általad idézett Jáki Szaniszló OSB (Isten nyugosztalja!) drága öcsikéje a kereszténység nevében úgy pofán vágott, mert szándékoztam volna egy másik sorban helyet foglalni a hangversenyen, mint a huzat. nem mellesleg ha valaki folyamatosan, minden idejében a kommunistákat és az oroszokat szidta, akkor ez ő volt, a citált nagyság, egykor szellemében tündöklő, mára megkopott, kedves, keresztényfasiszta öccse. hozzá képest TWA kismiska.)
(nem anekdotázok tovább, mert úgysem hiszed el, pedig van még sztori a szervezetesről, aki megbaszta a ... most figyelj ... a földet, bizony a termőföldet, az istenadta mezőt.)
PTinfo Sydney újraszabása 2011.02.20 10:47:00
Sydneyben a városvezetés döntése alapján úgy néz ki, elbontják a belvárosban köröző monorail vonalat. Az ok egyszerű: az 1988-ra elkészült, lábakon álló, minimum 5,5 méter magas pályán haladó vonal erősen városképromboló. A 3,6 kilométer hosszú Veoila üzemeltette vonalon…..
szerjóska 2011.05.23 09:27:19
@al kotmány aláiro álamfö: márpedig ha lesz, akkor ott, lévén az a régóta tervezett Munkás krt. egyik fele (Aquimcumi-híd) ez, míg Albertfalva a másik. Albertfalván is baba családi házak vannak, de ki nem szarja le, ha egy hárommilliós, a fővárost is magába foglaló konglomerátum közlekedési gondjait kell abszolválni (ami ennek költségét egyébiránt már húszezerszer megtermelte, csak valahogy abból mindig büdösrücsögére, meg vásárosveresenmaménybe, meg Pécsre lett autópálya).

kéne a Munk krt., meg ezek ni:
1,4-6-ból körvillanyos (én azt mondanám hogy felüljárókkal a Blahán és az Üllőin minimum, Nyugati-felüljáró helyén nem semmi, hanem új, kecsesebb, járdával, villamosátvezetés lehetőségével számoló felüljáró)
2,Hungária körúton ne legyen szintbeli kereszteződés (ennek kialakítása közben útburkolat cseréje teljes szakaszon), 1-es villamossal irány az Etele, pályarekonstrukció, kisgenerál Árpád-hídra, Lágymányosi-hídra
3,autós aluljáró Ferenciektől Astoriáig, második ütemben Blaháig
4,MO zárása, erőltetett ütemben
5,4-es metró Gazdagrét-Újpalota vonalon, a jelenlegi szakaszt természetszerűleg injektálva.
6,5-ös metró, csepeli hév-ráckevei hév vs. szentendrei hév, belvárosi közös földalatti szakasszal.

na és ha ezek megvannak, akkor lehet tolni a bicikliszöld baromságot, meg a környezetvédelmes bizét. (mert ugye M0 északnyugati szakasz abszolút budai hegyek, madárkákkal, albertfalva, népsziget, növekvő forgalom a Hungárián, jujj, lehetne sírdogálni napestig)
Na ez egy igazán tizennyolc pluszos poszt, szóval csak az kattintson, akit nem fog el undor egy pucér női test látványától, ugyanis kattintás után már nem ér nyavalyogni.Merthogy a mai szereplőnk Kacey Jordan, aki több mint nyolcvan hardcore pornóban szerepelt, így nem is nagyon…..
szerjóska 2011.05.11 03:42:11
@csab2: konditerembe menet belefutott a szöszkébe.

amúgy tényleg elég nimfácska, de abszolút baszable, csak elmúlt már 13.
A rendőrség máris példás szigorral csap le az egyenruhás bűnözőkre. Az érettségiző lányok mellett több szakma képviselői is bajba kerülhetnek. "Meg lett mondva, hogy be lehet fejezni!" - kommentálta az esetet Pintér Sándor, majd hozzátette: "Budapestből nem lesz…..
szerjóska 2011.05.11 00:51:16
@dukeekud: az apácáktól én is félek. meg azt olvastam a 'zújságba, hogy a papoktól is kell. 10 év letöltendő mindegyiknek, törjenek követ Fertőrákoson!

@Weöres Dániel: még jó, hogy visszafele adható, hiszen ki a faszom akarna nadragulyát enni. mondjuk a nokedli az húzós, de lehet élni nélküle.
szerjóska 2011.05.11 00:57:05
@dukeekud: de most parában van, mert nem tudja maradéktalanul igazolni, hogy kikben is keltettek félelmet azok a lányok. a bejelentő valószínűsíthetően egy politikusnevű, feltehetően izraelita, ennek ellenére szőke fürtökkel bíró ún. antipinista volt, de a nemzeti szent jobb kormánya nem engedheti meg magának ezt a blamázst, hogy egy ilyen politikusnevű szőkét jelöl meg bejelentőként. patthelyzet, a várható fejlemény, hogy pintér lemond, helyére pedig egy megatron nevezetű illetőt jelöltek ki, aki most tért vissza egy jekatyerinburgi drogelvonóról, és már tiszta. első intézkedései között említik a mátrix-típusú földfelszínpörkölést, csak ez speciális, lágyköpenyt is alkalmazó geotermikus pörzsölés lesz, mivel az hungarikum.
A legjobb úton haladunk, hogy közmunka nagyhatalom legyünk... Tegnap Szíjjártó vadította nagy szavakkal az Este műsorvezetőjét és a nézőket:   "Málta mellett az unióban Magyarországon a legalacsonyabb a foglalkoztatási ráta, ezt nyilvánvalóan emelni kell, először…..
szerjóska 2011.05.10 20:30:01
@jani888: ez azért ölég nagy faszság, oké, hogy textilipar, cipőipar levesbe, franc se fog versenyezni a kínaiakkal, akik legyártják ugyanazt századannyiból, no de
gépiparnak ott a Rába, a Bombardier-MÁV, a Kravtex (részben a Kühne egykori móvári mezőgazdasági gépgyárra építve), az Ikarus-ARC, aztán külföldi tulajdonban az Audi, Opel, a Stadler, NABI. ez azért nem haldokló gépiparra utal.
vegyiparnak, nyersanyagiparnak ott van a MAL Zrt. (kac-kac, persze), a BorsodChem, de ha nagyon akarjuk ide vehetjük a Hankookot, Nemakot is. jó ez már nem igazi, de pl. alumíniumiparnak nem is van gazdasági rációja Mo.-n (nincs olcsó áram, Paks minden kapacitása kell máshova, régen azért működött, mert mi adtuk a bauxitot, oroszok az olcsó áramot), aztán mégis van. de itt szemlélhetjük az olajipart is, ugye a MOL is eléggé létezik, sőt, lassan felzabálja a környező országon benzinkútjait, finomítóit, stb.
élelmiszeriparnak ott van a Csányi Sanyi-féle Bonafarm csoport (Ringa, Pick, Bábolna Takarmány, Délhús, Hertz stb.), a borászatok, a Pápai Hús, a Milsun, stb. ezek mindegyike magyar tulajdonban
aztán ha már élelmiszer, a kiskereskedelem is immáron magyar dominálta, a legnagyobb árbevételű láncok közül (Tesco, CBA, Spar, Reál, Coop, Auchan) ugye 3 magyar tulajdonú, de a többi is itt működik.
elektronikai iparnak ott van a Videoton, az Orion, jó utóbbi külföldi kézben, de attól még van.
aztán vegyük szemügyre a bankszektort is, ennek legnagyobb óriása (az OTP) szintén egy magyar multi, a többiek nagy része persze sógor, a CIB meg brazil multi kezében van, de azért a leginkább domináns cég magyar.

hülyeség most tönkremenetelről beszélni, az kb. 90-96-ig datálható, azóta igyekszünk újjáépíteni ami volt, és nem várt fejlemények (pl. a Bojár-féle Graphisoft a szoftveriparban, mely a világ legnépszerűbb építészeti programcsomagját fejleszti, vagy akár a látszóbeton, vagy a 3D-egér) is vannak. lehetne jobban, lehetett volna szlovén módjára privatizálni, de ami volt, elmúlt, azóta a tendenciák javulnak, romokról beszélni pedig csúsztatás.
szerjóska 2011.05.10 22:46:00
@Viktus: Rába (nem a teljes holding, de bizonyos termékekben világ), OTP (Ukrajna, Oroszország, +régió), MOL (finomítók, kutakban való részesedés miatt világ, effektíve inkább regionális), Docler, Trigránit (régió), CBA (regionálisan). ebből az OTP és a MOL nem tisztán magyar tulajdon.
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
szerjóska 2011.05.10 13:43:57
@Lotyó Bridzsida: hehe, ha a Liluka intelligens, akkor feladom a szakmát, kidobom a diplomám, wechslert meg kiásom a földbűl, aztán visszaásom fordítva.
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
szerjóska 2011.05.10 13:11:32
@Mike36: faszt nem szóltak, nem nézel Hiradót, nem olvasol újságot?
A kormány nem látja, hogy bármilyen döntés kapcsán az érintettekkel tárgyalni nem valami rendkívüli kegygyakorlás, hanem a normális eljárás része. (Fotó: Huszti István/Index) Pénteken a rendvédelmi dolgozók Parlament elé szervezett demonstrációján szokatlan dolog történt:…..
szerjóska 2011.05.10 09:23:06
@Matróz Kommandó: na de, mivel akkor ugyanott fogunk tartani, mint 56-ban, és megint nem fog rendőrnek állni senki (veszélyes munka, nevetséges fizetés, közutálat). a semmisségi törvény meg egy másik incentívnek, a hatalomfitogtatásnak üzent, miszerint eddig és ne tovább. kár, hogy nem rendszerszintű megoldás, csak ilyen félidióta hülyegyerektörvény, de jobb, mint a semmi.
szóval hacsak nem lesz bérkompenzáció, az meg kérdéses, hogy nem viszi el az összes így spórolt pénzt, akkor jön a drasztikus rendőrhiány, ami meg megint csak pénzben (is) mérhető kárt okoz.
Szoftverfejlesztő mérnök, kontra olajfúró munkás. Az amerikaiak már megint listáztak, ezúttal azt, hogy melyek a legjobb, és legrosszabb munkahelyek. Eszerint az olajfúró munkásoknak van a legrosszabb dolguk. El is hiszem, láttam a Discoveryn. Veszélyes, mocskos, fizikailag, lelkileg…..
szerjóska 2011.05.09 14:02:54
@mement: erre van a diákhitel. annyi, hogy emelni kell a éves igényelhető összeget költségtérítéseseknél, aztán heló. kifizeti belőle a képzés költségét, albit, kaját-piát-szórakozást, aztán törleszti, ha van már meló. ha elég alacsony kamatokkal dolgozik a hitelfolyósító (azaz állami kht. és csak a működése költségeit keresi meg a diákon), akkor ennél jobb megoldás csak nagyon gazdag országokban lehetséges. de azokban se biztos, hogy jól fog elsülni.
szerjóska 2011.05.09 14:11:25
@NemAnonim: magát az orvosok elvándorlását, mint jelenséget lehet kezelni azzal, hogy pl. beiratkozáskor aláíratnak egy papírt az újdonsült medikussal, miszerint vagy itt tölti a rezindensképzést+még x évig helyben marad és ingyenes a képzés, vagy nincs kötelezettsége, de ki kell fizetnie a képzés teljes költségét.
azonban ez tüneti kezelés, a rezidensek azért húznak el, mert nincs kedvük annyiért megszakadni, amennyit egy MÁV pénztáros megkeres pár óra üldögéléssel, meg pár óra "mindjárt jövök" hátul trécseléssel. arról nem is beszélve, h egy rezidens rezidenssége alatt minimálbért keres, ami abszurdum, ezek szerint a társadalom annyira értékel egy orvost, mint egy szalagmunkást. ez a kór, ezt kell orvosolni. utána jöhet az első rész azoknak a renitenseknek, akik a külföldi kétszeres fizetés miatt is eltakarodnának, de kifizettetnék a közösséggel a képzésüket. addig amit vázolsz, vagy vázolok csak további kibaszás a már amúgy is megkínzott általános orvostársadalmon (persze 10% hírneves klinikus meg háziorvos jól él, de a tömeg kurvára nem).
szerjóska 2011.05.09 14:15:33
@mement: nem jó, de minden negatívumot kiszűrni nincs pénzünk. legalábbis nagyon úgy tűnik. ergo ha tudsz olyan megoldást, ami annyiba kerül a közösségnek, mint a hitelezés, de több pozitívummal és kevesebb negatívummal jár, akkor zsír, ha nem, akkor viszont életbe lép, hogy ennyi lóvénk van, és ebből ez a legtöbb amit ki lehet hozni.
anekdotázásképp, pl. nagynéném is szarrá adósodott, mert londonban végezte a jogit, de mára irigyelhető egzisztenciája van, minden eladósodottsága ellenére. és az angoloknál sokkal, de sokkal szarabb kondíciójú diákhitel van, mint nálunk az állami, kht.-s megoldás.
Subba Való Világ: Finálé 2011.05.08 19:36:56
Ma vége!   ..
szerjóska 2011.05.09 02:32:06
@Dnalorid: nyert volna a seggberakott félkék? ahhoz a csírához képest ez a görbehátú, aspergeres piás forma Benjamin Franklin volt.
jaja a retek a nézettségből küldi, mivel adó, de nem kábeladó, wow, vág az eszed ecsém.
Én nem emlékszem olyanra, hogy miniszter megjelent volna demonstráción - mondta a tűzoltók szakszervezetének vezetője az Index videóbeszámolójában arról, hogy Pintér Sándor tegnap este odament az ellene tüntetőkhöz, és beszélt hozzájuk. Árok Kornél téved. Igaz, 16 évet kell…..
szerjóska 2011.05.07 16:24:22
@tiboru: állítólag rágja már a kis tengeri állat, b*szik már rá mi lészen.
szerjóska 2011.05.07 19:06:43
@Lófasz Hadnagy: nekem csak a második, de tény, hogy nem igen akarnak szürkülni.
szerjóska 2011.05.07 19:07:15
@Lófasz Hadnagy: nekem csak a második, de tény, hogy nem igen akarnak szürkülni.
  Tudósítóink a Nádor téren örökítették meg a jelenetet, ahogy az egyik tüntető egy Dávid-csillagos (az izraelire emlékeztető) lobogót lobbantott lángra. A nagy füsttől nem sokat lehetett látni, így nem lehet tudni, hogy a zászlót meggyújtó, fekete kabátos férfi a…..
szerjóska 2011.05.06 22:29:17
@fehértehén: Jaja, Gyurcsány polgári köréből indult a Gábor, hogy megfúrja a Kovács Dávidék kis egyetemista tea partyját, aztán csináljon belőle single issue, szockó nácipártot, Zagyva Gyulussal. A gazdaságot meg igazából a passzivitás verte tönkre, az elmaradt átalakítások, a kapkodós tűzoltás meg a posvány. Jelenleg sincs máshogy, strukturális átalakítást még nem láttam, kapkodós tűzoltást igen. Ez van 20 éve, gazdaságilag meg 28.
Tegnap megkezdődött Képíró Sándor pere (egy különösen ízléstelen sárgacsillagos performansszal az elején, jót nevetgéltek a fiatalok), akit az ügyészég háborús bűntett elkövetésével vádol, mégpedig az 1942. január 23-i újvidéki események miatt. Érdekes egy tárgyalás…..
szerjóska 2011.05.06 14:19:17
@Gonosz Repülőmókus: olvass el két könyvet, és okulj. mindkettő szépirodalmi, nagyjából képet kapsz mindenről.
1. Kurt Vonnegut - Az ötös számú vágóhíd (a szerző jelen volt Dreda bombázásánál, látta amikor amerikai katonák német iskoláslányokat főztek tartályokban)
2. Robert Merle - Mesterségem a halál (ebben pedig a francia szerző rendkívüli beleéléssel mutatja be egy lagerführerré váló, apatikus bajor kölyök életét).

Lehet a győzteseket elfogultsággal vádolni, sőt nem csak lehet, kell is. Azonban a tudatos népirtás tagadni, amikor ismerjük az Endlösung fogalmát és a vonatkozó, megsemmisítést célzó rendeleteket, olyan mint a török tempó az örményekkel. Lehet, hogy valós sérelmek indították, majd rablásnak és szegregációnak indult, de a vége mindkettőnek teljesen tudatos népirtás. A holokamuzók meg legyenek szívesen megmutatni hova tűnt el az a sok európai zsidó, miért nincs Lengyelországban egy szál se, és miért volt a háború előtt több millió. Mutassák meg hol van a vidéke magyar zsidóság, a győri Kossuth utca zsidó helyén miért betelepített cigányok élnek, és mit is értett a Sztójay-kormány a "Nemzeti gyarapodás" fogalma alatt (rablást).
Ettől függetlenül Biszkut is el kell ítélni, ha bűnös, márpedig minden jel szerint az. Hülyeségnek tartom aggastyánok börtönbe zárását, de igenis hurcolják meg azt, akinek köze lehet 4000 ember halálához. És igenis hurcolják meg azokat is, akik a hideg napok válaszcsapásaiért, a magyarok sérelmére elkövetett népirtásért felelősek.

És nem féljünk attól, hogy Japán nem fog még egyszer bosszút állni Hirosimáért és Nagaszakiért, de attól se, hogy majd a kínaiak elfelejtik a császári japánok mandzsúriai kegyetlenkedését, gyerekkínzásait. A sebek hegednek, be nem gyógyulnak, az akciót reakció követi.
Öt új adónemet vezethet be Budapest, miután a Fővárosi Közgyűlés minapi ülésén a képviselők elfogadták a főváros 2011 és 2014 közötti gazdasági tervét. A terv öt új adónem bevezetését is felvetette, így Budapest vizsgálja, hogy bevezethető-e az úgynevezett…..
szerjóska 2011.05.05 22:17:37
@Kieseritzky: Prága egy kisváros, már ezer blogon, ezerszer elmondta, mindenki aki képes ezt felfogni. Győr óvárosa is szép, Budapesté is (budai várnegyed, szevasztok). Krakkó egy kisváros, macskaköröm. Varsó rendkívül ocsmány, olyan mintha az Árpád-híd pesti hídfőjéből meg Újpalotából összeklónoznál egy várost, egy pöttöm Várnegyeddel. blama, hogy a jobbosok nem veszik észre milyen csodás országunk fővárosa.
Drezda persze szép, de ilyet (ingatlanbefektetők igazodóan modern házakat felhúznak a belvárosban) tudnánk mi is. csak mivel itt a nagy rész megvan, nincs lebombázva, bontani meg nem lehet, patthelyzet alakult ki.

másrészt, elmesélem neked, hogy Budapest közigazgatása azért lett ilyen mufurc, deform szörnyszülött, hogy a főpolgármester a miniszterelnök nyomába se érjen. ha ebből a valós szemszögből nézed, lehetetlen figyelmen kívül hagynod 90-94 antalli és 98-02 orbáni kormányzását, lévén utóbbi pl. lefújta a négyes metrót, de épített nekünk csuda (ocsmány, buziknak való) színházat az iparzónába.

harmadrészt, elmesélem neked, hogy Bp. az elmúlt 20 évben igenis fejlődött, felsorolásképp egy szakmai fórumról idemásolva:

- új orosz kocsik beszerzése (10db/1991)
- új orosz kocsik beszerzése (10db/2000)
- M1 felújítása
- M2 felújítása
- 1-es villamos meghosszabbítása (gyakorlatilag a teljes pesti oldal Demszkyhez köthető)
- 3-as villamos összekötése (Örsön)
- 4-6-os villamos felújítása
- 49-es villamos felújítása
- 24-es villamos felújítása
- 37-es villamos felújítása
- 61-es villamos felújítása
- Tátra és ICS villamosok folyamatos felújítása/átépítése
- 68db TW6000 (2001)
- 40db COMBINO (2006-2007)
- Lágymányosi híd (új)
- Megyeri híd (új)
- Petőfi híd (1996 felújítás)
- Szabadság híd (2007-2008 felújítás)
- Erzsébet híd (1990-2001 gyakorlatilag teljesen felújították)
+ hadd ne soroljam fel milyen mennyiségű házat újítottak fel a 20 év alatt.
szerjóska 2011.05.06 00:33:00
@cso zsi: Izé, a 7-es buszcsalád az egész véletlenül pont alternatívája a leendő 4-es metrónak, szóval szerintem (mint a 7-7E-173-173E járatain zsúfolódó szardíniának) abszolút szükséges a metró. Bár lehet igaza volt a Vitézyéknek és elég lenne a gyorsvillamos, de most már mindegy, be kell fejezni. Nem a Keletiig, nem a Bosnyákig, hanem Újpalotáig, aztán egyből lesz értelme.
szerjóska 2011.05.06 00:35:22
@simonmondja.: hát nincs kész még, de baszod 100000 jármú/nap, az majdnem hússzorosa a szellem6 forgalmának (6000). ha valami kell, akkor az az M0. az észak-budai fidesznyikek meg nyeljenek faszt, hogy hévizes barlangokról magyaráznak, igaz persze, de a muszáj nagy úr.
Szörnyű a kormány kommunikációja, hát milyen dolog az, hogy csak most hallunk a Globális Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárságról? A külügy eme osztálya felelős Ázsia és az óceániai térség, valamint Afrika államaival fenntartott kétoldalú kapcsolatokért, és nagyon…..
szerjóska 2011.05.05 22:36:40
@Index.hu főadmin: 90 óta? ja, kenjük. no és aztán, ettől tökös gyerek lesz a Piktor, vagy mi a rőt fasz?
szerjóska 2011.05.05 22:38:47
@szeberenyi: igaz, csak ne legyen megint az, mint Mubaraknál. ha valakit utál az iraki szunnita és a siíta karöltve, na az az olajmezőn ülő kurd. kérdezd meg, hogy kik vannak kormányon irakban.
szerjóska 2011.05.05 22:42:01
@nemstatikus: igen, lesz. Torghelle Sanyi lesz a király ajándéka, amiért edzőközpontot épít nekünk a Csendes-óceán vizén (!). és nem a farvizén, hanem a faszvizén, nekünk, vitézeknek! torghellét narancs masniban fogjuk átadni, és ha jól viselkednek, Mezey doktor tanácsokat ad nekik életvezetésből, aztán egyből nem lesz para az a globális felbuzulás, meglátjátok feleim szemtükkel!
Hát igen, Fradika kell, Corvinus nem – foglalta össze tegnap a rektor tájékoztatója közben egy mögöttem álló hallgató a fejleményeket. A kétségtelenül populista ízű megközelítés már csak azért is pikáns, mert bizonyára valami hasonló (a foci helyére állami…..
szerjóska 2011.05.05 22:01:41
érdekes, hogy előkerült az OPNI, igen ott pont ugyanez volt a mantra, hozzácsapjuk máshoz, klinikához, kórházhoz, jó lesz.
francokat lett jó, a magyar pszichiátria haldoklik.

persze ad1, a BME-GTK véleményem szerint egy kiváló egyetem kiváló kara, pszichológiaképzésben pl. elkezdtek arra az ELTÉ-re köröket ráverni, ahol annó Ferenczi működött, akiről tudni illik, hogy élete alatt a magyar pszichológia annyira a világ élvonalában volt, hogy fenti úriemberben Freud egy barátját tisztelhette (Ferenczi István a magyar pszichoanalitika megalapítója).

viszont, ad2, a Corvinus gond nélkül magánegyetemmé alakítható lenne, maradna a fame, a név, az oktatógárda, az állami vetélytárs (a BME-GTK) pedig üdítő és célravezető versenybe kezdhetne a magánszférába került vetélytárssal. a CEU a posztgraduális képzések színtere, így a tömeges alapképzésben nem megfelelő versenypartner (bár, ha hiába minden sírás-rívás, a BCE gazdasági része megy a BME-hez, úgy lehetséges, hogy a CEU indít alapképzést, és akkor helyreállna az egyensúly, no de erre alapozni hazardírozás - ha persze Soros megígérte Orbánnak, akkor mea culpa, mea maxima culpa).

ad3, az ELTE a klasszikus hidra, a szemináriumokat félidióta doktoranduszokkal megtartó, omladozó szarkupac (az üresen kongó TTK és az ITK nagyjából kivétel, BTK-ra, ÁJK-ra, PPK-ra viszont tökéletesen áll), amit ahhoz hozzácsapnak, az úgy van halálra ítélve, mint az OPNI. ha valamit racionalizálni kéne az az ELTE. ehhez képest racionalizálásképp megszüntetik a BCE-t, wow, ráadásul az ELTE kap egy cafatot, wow. szakmaiság, ne tovább! (kapja meg inkább a SZE-hez passzoló részeken felül az egészet a BME, ha már egyszer alakítgatunk)
Szépen beleillett a két-har-mad! arroganciájába és a narancsdiktatúrától rettegő népszavás publicisztikákba a Matolcsy által benyújtott 2011-es költségvetést kritizálni merészelő Költségvetési Tanács tavaly decemberi kiherélése.Az [origo] szépen összefoglalta a…..
szerjóska 2011.05.05 16:16:05
@gyilkos fűegér: bűnös bolygó volt, mentette a lelke üdvét, mitnemértel. Vader nagyúr jó, Vader nagyúr jóságos, szereti gyermeket.
A nándorfehérvári diadal tiszteletére július 22-e emléknappá nyilvánítása érthető ötlet, mert bár az erőltetetten múltbanézős vonalat erősíti, legalább van realitása.A KDNP-s Michl Józseffel viszont nagyon elrepült a kismadár, mikor teleírta a fejléces papírt...
szerjóska 2011.05.04 09:02:36
le a katkódiktatúrával!
ha itt lenne Fonóferi, a munkásvezír, azt mondaná, Jézusúristen, no pasarán!

ráadásul minden katkónak illene tudnia, hogy a Mariska-kultusz cigánybetegség, Portugáliától a Tékozló Görögcigányok Hellászáig húzódó kórság. a Balkánon is baba Mária-imádónak lenni, és kifordított szemekkel hallucinálni. Fatima, Tourdes, Bosznia. ajánljátok fel szépséges szívemet Oroszhon üdvéért... takarodj, cigány Oroszhontól! (ja, Karol Vojtollah bezzeg felajánlotta, hogy pörögne, mint a dervis a mennyei sapka a kobakján). imádni csak Istent lehet, a saját vallásotokat sem ismeritek, fattyak.

egyszóval mi a jó magasságos Isten magasságos faszáért kell nekünk cigányszokásokat átvennünk folyton, hát nem azt írja a Spiegel, hogy rühelli a cigányt a magyar? háhh, mondjuk gyanús, hogy a kis faskó ultracsoportok olasz (!) nevek mögül küldik, hogy "igenis van cigánybűnözés!". ja öcsém, azt csinálod épp.

egyébként a tordai vallás- és lelkiismereti béke ünnepnapja inkább élvezné a nemzet egészének áldását. a kiegyezést meg bizony márc15-én kéne ünnepelni, ahogy okt23-án a kádári konszolidációt. csak ehhez még kisgyerek nép ez, cigánynépek langy szívű sihederje, Mariska kell neki meg nemzeti eszmék. zselé, napszemdzsó meg szieszta is kéne, mi?

(ja, majd el felejtettem, a nemzeteteket is megbaszhatjátok nackó, XIX. században ragadt, világháborúból nem tanult, ocsmány kis koboldok. a nemzet legjobb esetben egy viszonyrendszer, amihez az egyszerű, de hazafias érzelmekkel telt satukám igazodni képes, és ezzel mégse lesz annyira faszparittya. feltéve, hogy satukáim nem verik az ocsmány kis falloszuk szurkát a viszonyrendszer szövetébe, ami bizony megeshetik.
de a nemzet nem valami különleges, élő-lélegző entitás, még csak nem is közösség, csak kváziközösség, semmi másra nem jó, mint Trianon ébrentartásához. szóval nosza, rohanjátok le Cicót, izé Ficót, aztán csumpeddáró, többet ne halljam ezt a nemzeteskedő álszent kamu szart.)

csoki!
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
A München belvárosát elkerülő gyorsforgalmi út...feletti Brudermühlenstraße...   ... és az utca alatt haladó Brudermühlentunnel kijárata. A korábbi, budapesti "autópályává alakított sugárutakról" szóló posztokból (is) egyértelműen kiderült, hogy a…..
szerjóska 2011.03.23 12:52:13
@frontember876: a lényeg, hogy a posztban bemutatott egy tényleges gyorsforgalmi, míg a Hungária egy néha gyorsforgalminak nevezett valami. nem halnánk bele a felüljárók és aluljárók építésébe, de ahogy szépül a környezet, egyből mindenki visszabontana mindent szintre, mert hogy az milyen esztétikus l. Nyugati téri felüljáró. sajnos pedig a 4-6-os kapacitáshiányos, a kapacitás növelésének egyetlen lehetősége pedig a szintbeli kereszteződések átalakítása. a Blahán pl. ezt csak felüljáróval lehetne megoldani, ahogy a Nyugatin és az Üllőin is. de még oda sem jutunk el, hogy a Hungárián meglépjük ezeket, pedig aztán ha múzeumi negyedre/kormányzati negyedre/vásárosnaményi autópályára meg egyéb félfelesleges dolgokra van lóvé, akkor a belső, tényleges gyorsforgalmira is legyen. első körben, aztán illene zárni a külső gyorsforgalmit. aminél még lehet siránkozni a pénzhiány miatt az a Munkás körút, de fogjuk már fel, hogy Budapest egyáltalán nem szegény város, csupán rendszeresített, állami gyakorlattal, évente kirabolják, hogy Veres Jani meg Áder Jani meg Páva Zoli jelentős kapacitásfelesleggel bíró autópályán járkálhasson.
van itt lóvé, nem is vándorol keleti módra minden oligarchák zsebébe, csupán annyira idióta módon költjük el, mint egy óvodás a lottónyereményt.