Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czerok Gréta

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg külső, befolyásoló tényező hat az étkezéseinkre nap, mint nap. Azért eszünk, mert mások is esznek, mert ebédidő van, mert mérgesek, magányosak vagyunk, vagy esetleg unatkozunk. Jobban tesszük, ha a tudatos táplálkozás érdekében, ezeket elkerüljük! Ezért most mutatunk nektek pár praktikát,…..
Ha szeretnénk egészségesebb életmódot folytatni, akkor kötelességünk gondoskodni a megfelelő zöldség és gyümölcs bevitelről. Azonban ha már unjuk a banánt, az almát, a narancsot, akkor itt az ideje újítani, és kipróbálni az avokádót!..
A reggeli az egyik legfontosabb étkezés mindennap, így nem ajánlatos kihagyni. Bár valóban, a munka miatt nagyon nehéz időt szakítani rá, de valahogyan próbáljuk meg beiktatni minden napunkba. Mutatjuk, hogy milyen egészséges ételeket készíthetsz magadnak gyorsan és egyszerűen!..
Hogy mi kell még egy hűvös őszi este a meleg pokróc és egy jó könyv mellé? Természetesen a sütőtök! Számtalan kedvező élettani hatással rendelkezik. Például szebbé teszi a bőrt, gazdag kalcium, cink, réz, vas, foszfor, C-, A-, B1-, B2-, vitamin és karotin forrás. Serkenti a máj, szív működését.…..
Biztosak vagyunk benne, hogy a zsírról neked is csak a rossz, egészségtelen ételek jutnak az eszedbe, pedig ennek még csak a fele sem igaz. Most eláruljuk, hogy mi is rejlik valójában a dolgok mögött!..
Volt már hasonló élményed ahhoz, hogy belefogtál egy új, egészséges étrend követésébe, és annyira lelkes voltál, hogy ultraegészséges, csak zöldségekből álló salátákat készítettél, igaz? Pedig ez a legnagyobb hiba! Olvasd el, hogy miért!..
Magától értetődő, hogy cukrot fogyasztunk, mikor a kávénkhoz adagolunk egy-két kanállal, de a mindennapi ételeinkben is annyi van elrejtve, hogy észrevétlenül is könnyen rászokhatunk. Ha álmosnak érezzük magunkat a nap folyamán, vagy túlságosan szétszórtak vagyunk plusz túl kuszák a gondolataink,…..
Az édesség iránti vágy ellen rengetegen küzdenek, ami sok esetben sajnos kontrolálhatatlan csokoládé és sütemény falásban végződik. Ennek egyik oka, a naponta fogyasztott magas cukortartalmú ételek és italok, melyek egészségügyi problémákat okozhatnak, mint a magas vércukorszint, elhízás és az agyra…..
Már biztosan sokan hallottatok a chia magról, hiszen mostanában nagy népszerűségnek örvend. De tudod, hogy mi is ez pontosan? Mi most eláruljuk nektek a nagy titkot!..