Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mahóca

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..
mahóca 2019.05.01 09:50:46
@nyúúúlacska: de igen szándékos, minden multinál, ahogy van visszapakolják a rossz nem működő termékeket is, hátha olyan valaki veszi meg aki a pénztári blokkot eldobva nem tud reklamálni. Saját tapasztalat, anno az auchanba vittünk vissza egy terméket amiből 1 darab volt összesen, nem működött, visszavették, jó pár nap múlva csodálkoztunk hogy megint van belőle 1 darab, megnéztük és abban is benne volt a visszárú blokk, így jöttünk rá hogy ugyan az amit mi vittünk vissza.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Tisza közelében, Mezőcsáttól délre van egy takaros kis falucska, Négyes. Nem hallott még róla az olvasó? Nincs vele egyedül. Hogy miért érdemel külön posztot? Mert a 4 buszvárója közül az egyik egészen elképesztő, de a másik 3 se rossz. Érdemes egy gyors…..
mahóca 2019.02.22 11:51:43
@Aut.vt.: nekem más jön át, olyan lenézőnek érzem a cikket, a "humora" túl eröltetett
Megnéztem Zell am Seet, mivel úgy hallottam, hogy mostanság ez az arab világ nagy kedvence, sikk ide jönni, pláne nyáron. El is gondolkodtam magamban, milyen párbeszédet folytatna az, aki itt ejtőzött – azzal a barátjával, aki otthon maradt. Hogy hát, szia, mi van veletek? Hol töltöttétek a szabit?…..
Egészen a mai napig biztos voltam benne, hogy egy bank csak örül az ügyfelének, hiszen az ügyfél pénzt jelent, és mi mást akarna egy bank, ha nem abból jó sokat, így aztán - hacsak nem szeg folyamatosan szerződést az illető -  nem szüntetnek meg csak úgy számlákat. Erre jött Gabi és egy sztori, ami…..
mahóca 2018.07.11 19:47:54
@Darth Revan: ERSTE valami dolgozói díjcsomagom van ingyenes, nincs utalási díj, 2 pénzfelvétel havonta ingyenes, feltétel: havi x összegnek a számlára kell érkeznie, erre nem emlékszem mennyi, talán 150 000
2003-ban nagy csinnadrattával kezdték el építeni Dubai új nevezetességeit, mely Világ-szigetek nevet viseli. Ezek a mesterséges szigetek 5000 hektáron ábrázolják a Föld legfőbb országait és kontinenseit, ám a gazdasági világválság 2008-ban ennek a projektnek is betett: csak most , tíz évvel később…..
Miért érdekes Szentpétervár egy utcai fotós szemével? Semmiért. A kissé meghökkentő választ nem mi adtuk, hanem némileg meglepő módon egy szentpétervári fotós. Akinek a képeit elnézve azért nem teljesen értünk vele egyet...
mahóca 2017.03.01 13:30:15
@Jakab.gipsz: ott a link a további fotókhoz
aleksandrpetrosyan.com/en/category/4/
Novemberben ideje megkezdeni a madarak téli etetését, amit aztán egészen áprilisig folytatni kell. A hagyományos etetők helyett ma már rengeteg vicces, kreatív vagy éppen eszement ötletet lehet találni, most ezekből válogattam. forrás és leírás: A Cultivated Nest..
mahóca 2016.11.09 19:46:27
A BBC egyik stábjának sikerült végigkísérni egy 21 éves szíriai menekült lány 3400 kilométeres utazását Törökországból Svédországig. A modern, nyugati mércével is kimagaslóan szép és intelligens Nur Amar apját és otthonát veszítette el a szíriai háborúban, anyja…..
mahóca 2015.09.03 14:27:27
@Advanced Flight: honnan tudod milyen vallású? buta paraszt :/
Alul a cikk tl;dr verziója!2015. március 15. Az eseményhorizont nyugodtnak tűnik. Csak a szokásos pesti események, kisebb, jellegtelen, követelés nélküli tüntetések. Majdnem azt írtam, hogy céltalan, de aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem céltalan, csak épp a cél burkolt.…..
   Vannak olyan foglalkozások (van egyáltalán másmilyen?), amik azzal járnak, hogy az ember felé közöny vagy egyenesen gyűlölet árad. Kiabálnak velünk, leszólnak mindet vagy épp ellenkezőleg, tudomást sem vesznek arról, hogy létezünk. Nehéz nap mint nap újra túltenni…..
mahóca 2014.03.08 19:59:21
@never again: akit vár otthon kutya/macska annak nincs mit hozzáfűzni, akit meg nem azt most mit írjon? írjon egy ilyen semmit mondó megjegyzést?
Reggelente egyre többször jelennek meg az ablakpárkányunkon a cinkék, sokszor be is kopognak. Ilyenkor hajlamosak vagyunk azt gondolni, „hazajöttek” és szólnak, hogy éhesek. Pedig csak az üvegen levő apró rovarokat kapkodják, ill. a saját tükörképüket "fenyegetik", és eközben…..
mahóca 2014.02.05 09:17:46
@varisztor: de legalább etet
A 24-i poszt végén kértem a túrán résztvevő kollégákat, hogy - akinek van hozzá kedve - írjanak néhány mondatos élménybeszámolót, hogyan érezték magukat, mi fogta meg őket igazán. Hárman ezt meg is tették, így most az ő beszámolóikat olvashatjátok: Mary-Ann…..
mahóca 2013.10.29 07:56:11
@Nick Leeson: nagyon egyetértek! borzalom
mahóca 2013.10.29 22:10:36
@vlmworld: na így már tökéletes!
Subba Macskák vs kutyák 2013.03.03 15:52:00
..
"Sziasztok!Az alábbiakban szeretném bemutatni a citrommal marinált libamájpástétom és a rántott csirke ősi dakota szellemét, Boszit, akit az őt mélységes tisztelettel körülvevő alázatos népe csak a Buggyanóhasú melléknévvel illet, ugyanis az általa patronált…..
A Lucerne tó fölött magasan, a svájci Alpok csúcsai között áll a Villa Am See, a kortárs északi minimál családi betonfészke. A részben a domboldalba ásott villa nehezebb időkben főhadiszállásnak is elmenne, tekintélye, zord, mégis vonzó karaktere alkalmassá teszi. Ahhoz…..
mahóca 2011.11.08 09:05:10
@sfnora: ízlések és pofonok...ugye! de akkor inkább a giccs mint ez borzalom, ráadásul ilyen gyönyörű környezetben! ahogy Parajpuding is írta "Ez már a természet elleni bűncselekménynek is tekinthető.."
"Szeretném megosztani a nagyérdeművel törperaptorom képeit.Ne tévesszen meg egy-egy pózolás. Lütyő - aki hivatalosan Marci - egyáltalán nem az a cuki,  ártatlan, folyamatosan doromboló, murrogó, szürke cirmos háztartási kendermagos, mint ahogy a képekből elsőre…..
mahóca 2011.10.11 11:04:12
@maestro1: az kép nagyon ott van! :)
mahóca 2011.10.12 08:10:16
@Grafit Macseek: Vidd fel nyugodtan mind a kettőt, bőven elférnek ekkora helyen, tapasztalat. Ha anyagilag bírod főleg ne gondolkozz. Gazdit nagyon nehéz találni:(
Ha már Boriszt is felköszöntöttem itt, a blogon, úgy illik, hogy a nagyfiúról, Bömbiről se feledkezzek meg. Őfelsége ma hétéves!Kétökölnyi gombóc volt, amikor elhoztuk Ürömről. Ültem a barátnőm autójában az anyósülésen, ölemben a csöppséggel, életem első cicájával,…..
mahóca 2011.09.07 13:51:39
@Flagship: nálunk a sziámi 15 és fél, a házimacs elmúlt 11 éves, ők szoba macskák, a szomszédomé meg 21 múlt kijáros volt, már vagy 2 éve ki sem dugja az orrát, szintén házimacs.

Bömbikének sok-sok évet még :)
"Szofi cicám fotóiból küldök nektek, válogassatok, (nekem nem sikerült..) :-) Szofi egy 3 hónapos tündérdrága kiscica, akit bő egy hete fogadtam örökbe a Herosz menhelyről. Igazi cukiság, főleg amikor alszik :-), mert ha ébren van, meg nem állna egy pillanatra sem,…..
mahóca 2011.08.21 13:18:53
@Anna82: az egyik macskám 15 éves múlt a másik 11 múlt, a szomszédé pedig 21 éves...
Szegény, agyondolgoztatott macskákról már több posztunk is volt, most egy újabb területre törtek be az illegális négylábú munkavállalók. Kerékcsere? Nem gond! Forrás: indaviedo..
"Sziasztok!Poci egyszer már szerepelt a blogon, akkor épp a havat túrta (http://cukisag.blog.hu/2011/02/02/poci_a_hoturo), és még nem is tudta, hogy nem sokkal később anyai örömök elé fog nézni. Múlt héten születtek meg a kis drágák, négy fiú és két lány. Egy hét alatt…..
"Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek Fantomot, aki nem szokványos körülmények között került hozzám. Előéletéről annyit lehet tudni, hogy kiscicaként egy gyerek találta a villamosmegállóban, aki berakta a táskájába, majd jó ötletnek gondolta a táskát macskástól(!)…..
"Sziasztok!A lenti link egy rövid londoni kirándulás eredménye, ahol párommal voltunk pár hónapja. Kedvesem egy reggel pár muffin társaságában leült egy közeli parkba, amikor váratlan vendége akadt – egy éhes és ezért elég közvetlen mókus. A kamerát jó szögbe…..
"A képeken látható Matyi cica éppen a madáretetőből nézelődik a nagyvilágra!" – írta nekünk Magdi.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document); Köszönjük!..
"Maci 4 éves házicirmos, igazi fotómodell alkat, Zizi 6 hónapos sziámi,(kis rendbontó) és nem szeret fényképezkedni.(Ezért elég nehézértékelhető fotót csinálni róla, mert azonnal elmozdul, ahogy meglátjaa kezemben a gépet, persze néhány hónap alatt azért sikerült…..