Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonneville

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Az én fejemben azért picit más él, ha esküvői sminkre gondolunk. Itthon jóval visszafogottabbak a menyasszonyok, nem vörös rúzzsal állnak az oltár elé és szerencsére kevesen választanak strasszokat az arcukra, no meg óriás fülbevaló. Ez a koszovói sminkes azonban azt mutatja meg, feléjük…..
Bonneville 2019.08.12 11:09:01
Sissi királyné fejét csodás uralkodói és hajkorona ékesítette - fogait azonban a féktelen édességzabálás alaposan leharcolta. "Szakmai karrierjét" még hibátlan fogsorral alapozta meg, nagyon fiatalon lett Ferenc József jegyese. Ha ma élne, Sissi a szépészeti ipar méregdrága influenszere lehetne: …..
Bonneville 2018.12.24 14:12:56
@PipacsKutya:
A hízást a hormonok és az életkor nagyban befolyásolják, gondoljunk csak az terhességi, menopauza utáni, pajzsmirigy probléma okozta hízásokra, és akkor még nem említettük az idegrendszeri sajátosságokat, amiknek szintén komoly hatása van a dologra. Egy hyperaktív szindrómás ember rengeteget eszik, de pillanatok alatt elégeti a szervezete a tápanyagot.
Gozo-szigete finoman fogalmazva sem tartozik a magyar határátkelők kiemelkedő célpontjai közé, ami nem csoda, hiszen ez a Máltához tartozó sziget alig 68 négyzetkilométer (csupán az összehasonlítás végett ez annyi, mint Budapest III. és XII. kerülete együtt), és még ezen is csak 37 ezer ember él –…..