Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyi_a_hegyrol

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
sanyi_a_hegyrol 2019.09.24 19:31:45
@Bérgyilkos Bohóc: Azt mutasd mar meg nekem legyszi, hogy az amazonnak hogy utalsz elore, nagyon erdekelne.
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
Kevés szuperebb dolog van annál, mint hogy az utóbbi években a Balaton környékén lassan, de biztosan háttérbe szorul a klasszik zimmerferiizmus, és egyre több jó ízléssel megvalósított, elsősorban a helyi kultúrára és minőségi alapanyagokra építő szolgáltatás, szálló- és vendéglátó egység várja az…..
sanyi_a_hegyrol 2018.08.30 15:16:31
@WiZZu: ES TENYLEG NAGYI SZARAI HOTEL! :D
A Homár ugye dedikáltan másból sem áll, mint olyan esetekből, ahol a fogyasztók úgy érzik, valami méltánytalanság érte őket. A tapasztalatok alapján, bár tényleg sokszor csorbulnak a fogyasztói jogok, azért  levélíróinknak nem mindig van igazuk. Ilyen eset sajnos Marianné is, akinek otthon kiderült …..
Amióta kutyánk van, egy új világ tárult fel előttem. Előtte sejtelmem sem volt róla például, hogy létezik még csoport, amely a kisgyerekes anyákéval vetekvő vehemenciával folytat vérremenő csatákat az élet leghétköznapibb eseményeiről is. A négylábúakkal való élet persze tényleg rengeteg…..
sanyi_a_hegyrol 2018.05.09 17:12:31
@Bombaló: addig amig nem muszaj, biztos nem rakok szajkosarat a kutyamra.
A szajkosar eleve frusztralo, nem termeszetes dolog a kutyanak, legzes, seta, egyebek rovasara megy.
Ha jon a busz/villamos/elozo kettonek alcazott bontoszokeveny, max akkor.
A buszsofor akkor ugasson le, ha felszallok es meg csak nem is akarok a kutyara szajkosarat tenni.
Masreszt velem is megtortent, hogy ket megallot kellett mennem a golden retrieverremmel (kozismerten veszelyes harcikutya ugyebar) a 4-6-ossal a Margitszigetrol, mert rosszul lett (alig birt a talpan allni), a kedves sofor ott is leugatott mint a szart. Az persze nem zavarta, hogy tolem 3 meterre Olajos Ceronaldo es Szamanta ket kajla rotweilerrel mulattak az idot, mikozben orditott a mulatos a telefonbol.
Mondjuk en ott speciel bocsanatot kertem azert, hogy nincs szajkosar nalunk, utana meg elmagyaraztam neki, hogy szerintem inkabb elore kellene takarodni ha nem tud normalisan beszelni, mert en is csak rovid ideig tudok normalis maradni az ilyen tipusu komplexusos faszfejekkel.
sanyi_a_hegyrol 2018.05.09 17:20:47
@Meister: azt a maltai medveolot gondolom eloallattal eteted es teljes pancelzatot viselsz mikor bedobod neki a predat az arenaba.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Mt! V. Csaba vagyok Budapestről. Szeretnék tanácsot kérni jómagam, valamint 8 munkatársam nevében. Röviden a történet a következő. Óbudán egy vendéglátó egység alkalmazottjai voltunk…..
sanyi_a_hegyrol 2018.05.07 22:13:27
@Szelid sunmalac: lehet, hogy a 300k tenyleg eros, de ha mondjunk nem egy szettrol van szo, akkor azert egy Shun, Misono, Miyabi vagy MAC (de meg akar Global) markabol nem nehez ekkora ertekben vasarolni.

Aztan pont megemlited a Mertens-t. Na naluk egy lazac szett deszkaval-kessel kerul $500-ba - jo draga, dizajnos is, de legalabb semmire nem jo. :)
Mióta hazaköltöztem, keresem az igazi olasz pizzát, a nápolyiról meg már álmodni sem merek. Voltak már különböző próbálkozásaim, például Szatmárnémetiben sikerül belebotlanom egy francia tulajdonú trattoria/pizzéria kettősébe. Betérve és megkóstolva egy cinque formaggit,…..
sanyi_a_hegyrol 2018.03.22 20:09:20
@Harley: ki a franc az a Julia Andrews?!
Karácsony előtti sztori még, de hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük.  Kedves Tékozló Homár Blog! Elég türelmes embernek tartom magam, ezért sem írtam eddig semmit, de a trans o’flex a pofátlanság egy olyan szintjét érte el, amit nem vesz be a gyomrom. Hogy úgy mondjam, soha nem…..
György nyilván ironizál, amikor a 2 kalóriát tartalmazó Sprite-tól félti az alakját, de tuti nem csak benne merült fel, hogy hogy lehet kalória abban, ami mentes.  Tisztelt Tékozló Homár! A csatolt képeken szereplő üdítőt egy gyorsétteremben kaptam (tudom, sikeres ember nem lehetek, hogy ilyen…..
sanyi_a_hegyrol 2018.01.04 18:34:58
Manapság már szinte senki sem veszi fel a Minta Jánosné nevet csak azért, mert beházasodik a Minta családba, és a Mintáné Séma Mária verzió is visszaszorulóban van, ami már csak praktikus okokból is nagyon helyes az alábbi okmányirodai és  postai közös bénázással…..
sanyi_a_hegyrol 2017.10.31 18:07:10
@stakeholder Manyecs: elvezted az eletet mi?
- Biro ur, akkor mi most mar hivatalosan sem vagyunk egymasei tobbet?
- Igy van!
- Yolo, irany a Coro!
sanyi_a_hegyrol 2017.10.31 18:52:53
@asdf: oder a ker meltanyossagi alapon egy masodutlevelet, masnapra. Azzal egy evig minden fasza, ezzel a lendulettel uj hagyomanyos utlevel es szemelyi megigenylese, azt' egy ev mulva csak meglesz.
Kicsit draga, de en siman kifizetnem, hogy ne kelljen emiatt baszakadonom németbű'!
sanyi_a_hegyrol 2017.11.02 14:11:00
@Terézágyú: ha elolvasod amit irtam, akkor megerted. Mivel neki azonnal kellett, nem pedig a 8 napos igeret (ami valljuk be vagy lesz 6 vagy 92 a 8 helyett) igy leirtam egy valid, magyar okmanyirodak szamara is TELJESITHETO opciot.
Ha hagyod szopatni magad, akkor persze mindegy, de ha hijan vagy idegeknek, turelemnek es idonek, akkor inkabb csinalod ezt. Mert persze ezt egyik ugyintezo droid se fogja elpofazni neked, hogy amugy lehet ezt is. Mert amugy az ugyfelszolgalat is segghulye az ugyintezeshez. Nem kezdem el, hogy tavasszal miert akartam rajukboritani az egesz okmanyirodat. 3 ember, ugyanazon szervezet, 3 teljesen kulonbozo velemeny, ebbol ketto a helyszinen vitatkozik EGYMASSAL, nekem meg 3 ora mulva indul a gepem, kosz hello tobb idot toltottem veletek mint anyammal.
Andrea sokat repül, és valami rejtélyes oknál fogva állati gyakran végzi a testszkennerben Ferihegyen. Ez nem a kapu, amin mindenkinek át kell sétálnia zokniban, hanem egy nagy fal, ahova szúrópróbaszerűen invitálnak utasokat. A szempontrendszert nem ismerjük, nem is kell, de reméljük, a kollégák…..
Régvolt tartozás miatt hajkurássza a T Z-t, akit az elmúlt másfél évben nem nagyon próbáltak megtalálni ezzel (legalább is nem a címén, tán azért, mert azt egy ponton elvesztették a rendszerben), most viszont nagyon. Megkérdezzük, mikor évül el egy ilyen ügy. Kedves Homár! Egy Telekomos otthoni…..
sanyi_a_hegyrol 2017.09.21 16:37:43
Aki egy falunapon volt már életében, az volt az összesen, és el tudja dönteni, akarja-e az égen úszó héliumos rajzfilmfigurákat, a világ legextrémebb semmire se jó tárgyaival zsúvolt csuda bóvlisort, a bepöccintett gulyáságyút, a gyöngyöző homlokkal fröccsöző népet, a hömpölygő tömegben a lábak közt…..
A minap volt szerencsénk a Wizz egyik legócskább belső kinézetű gépéhez. A HA-LWA műszakilag bizonyára kifogástalan állapotban van, de már meglehetősen ütött-kopott, toldozott-foltozott. Utóbbi szó szerint.  Ez a gép abból a szériából való, amelyiknél a Wizz tesztelte a Ryanair fantasztikus, és a…..
Ehhez nem nagyon van mit hozzáfűzni. Tisztel Homar Blog! Azt szeretnem kozolni hogy mar kb. 2 ev tart az az allapot hogy 1 vagy tobb honappal kesessel kapjuk meg a kozuzemi szamlakat. Nekem vegulis mindegy, mert a ceges szamlakrol lenne szo, de az igazsagtalan hogy nekunk kell mindig fizetni a…..
sanyi_a_hegyrol 2017.03.18 00:09:27
@GhostBusters: Jó nagy tirpák vagy, ha nem esik le, hogy külföldi a figura. Neked hány nyelv megy legalább ilyen szinten?
Arról nem beszélve, hogy a magyar ritka nehéz nyelv.
Felszolgáló vagyok, vagyis voltam, szerettem ezt csinálni és jó is voltam benne. Már nyolc éve letettem a drekót és a hangedlit, kötényemet felakasztottam a szekrény belső polcára. Évente párszor, ha úgy adódik beállok segíteni pár havernak, vagy ha olyan ajánlatot kapok, elmegyek pár fesztiválra…..
sanyi_a_hegyrol 2017.01.20 17:11:20
@Szerda Úr: abszolut erzem amit irsz.
Nekem van par hely ahol sikerul nem felbasznom magam a kiszolgalason, de nem is annyira furcsa, hogy az egyiken pl 3 koron felvetel vonatkozik a pincerekre is.
Amugy a budosbagy helyzet az, hogy ez csak rosszabb lesz. Mig egyes orszagokban pl bevett dolog a "holnapmarnemkellbejonnod" (ami okan ugye mindenki jobban odafigyel a munkajara), addig az otthoni ettermesek nem tehetik meg, hogy kirugdosnak minden tajparaszt szakmukit, mert mar kurvara nincs akit felvehet helyette.
Itt Amerikaban fajlagosan meg kevesebb az alapberuk a pincereknek, itt tenyleg a jattbol elnek meg.
Ettol fuggetlenul sosem erzem azt, hogy le van baszva a kaja elem, es kb erezzem magam megtisztelve, hogy egyaltalan felvettek a rendelesem. Amikor megjossz es leulsz, mig varsz legalabb egy nyomorult pohar vizet kapsz.
Arra meg, hogy "jo de 15-20% a minimum amit jattolnak Amerikaban" arra meg csak annyit mondok, hogy szoktam akar 30-at is. Es megteszem otthon is, ha kiszolgalast kapok, nem pedig etelkihordast.
A havi 200 ora meg lofasz, ennyit mernokkent a lustabb projektjeimen huztam le a sivatag kozepen, mernokkent.
300-ra mar azt mondom, helyes a boges.
sanyi_a_hegyrol 2017.01.20 19:43:20
@Buchhalter: mielott elkezdesz ocsarolni engem azert tegyuk tisztaba a dolgokat, mert latszik, hogy a napi nyomorult cimet azt most nekifutasbol kierdemelted.
Az eromuveket es az olaj/gazmezoket nem napi 8 oraban epitik, helyezik uzembe, hanem 24-ben. En nem az a mernok vagyok aki 8 ora seggvakarassal toltotte a napjat. En terepen dolgoztam es ott nincs olyan, hogy hopp letelt a 8 dobok mindent el. (Vagyis van, csak akkor jon a "holnapmarnemkellbejonnod", a csapatoddal nem baszol ki).
Lehet, hogy dolgoztal multinal, valahol a kavegep es a klotyo kozott, de sokat nem vettel fel a munka ertelmebol.
A mar fent emlitett terepeken feladatok vannak es azokat meg kell oldani, hataridore, es itt nem olyan problemak vannak, mint a te esetedben, hogy kifogyott a Cif.
Penzzel nem fogok dobalozni, mert az onfenyezes, de gyanitom, hogy en tobb adot fizettem be amig Magyarorszagon eltem, mint amennyit te valaha beledaralsz a kasszaba. Nekem kifizetik a tulorat, mert tudjak, hogy ertekes munka az.
Masreszt, te meg azt a tipikus nyomorultat testesited meg aki a munkaban hajtast seggnyalaskent aposztrofalja, ezert soha a budos eletben nem jut egyrol a kettore. Penzed neked nincs (holott ugy latszik neked ez a legfontosabb), pofad ellenben jo nagy.
Soha senki segget nem nyaltam, szakmai tudast es elismerest vivtam ki a 200-300 orakkal (plusz persze a penzt ami ugye nalad a primitiv rangsorodban az elso), aminek hala ma KOMPETENS vezetokent ulhetek be a heti 40 oras munkamra.
Ez a kulonbseg a te lazado szajkarated es az elhivatottsag kozott amit en kepviselek.
sanyi_a_hegyrol 2017.01.20 21:06:29
@Buchhalter: aww, nagyon aranyos ahogy igy meg akarsz verni, meg minden.
Az, hogy kettonk kozul ki a primko, azt nem a nick-bol kell lefejteni, hanem a megnyilvanulasbol.
Anyamnak nem irok ilyeneket, mert egyreszt o tok normalis (veled ellentetben), masreszt o tanult ember (szinten mernok), nem pedig egy sudribunko paraszt, akinek csaholas kozben pereg a szotyi a pofajabol (veled ismet csak ellentetben). Meg erted, megiscsak az anyam, engem rendesen neveltek.
Azert osztottam az eszt, mert te kezdted es kivancsi voltam teged hogyan erint ha latatlanba, ismeretlenul okitanak ki az eletedrol. Elarulom semmit nem sikerult eltalnod. De elismerem, a kavegeppel tullottem a celon. Teged azert hiba lett volna egy ilyen felelossegteljes meloval megbizni. Megiscsak a klozet lesz a te drosztod. Ezt a szules-szaras parhuzambol vontam le, de az is lehet, hogy te ilyen modon jutottal e vilagra es kicsit osszezavar. Sokmindent megmagyarazna.