Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soni

122 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MN-nek szerencsére annak ellenére sikerült az angol középfokú írásbeli vizsgája, hogy a helyszínen derült ki, papír alapú szótárt ugyan lehet használni, de az Oxford-féle akkor sem jó, mert az "tematikus".Kérlek, tegyétek közzé a Rigó utcai (ELTE ITK) nyelvvizsgával…..
László már érzi a karácsony jeges puszedlis fuvallatát. A semmiből előkerülő bírságok és tartozások szezonjában neki mindössze egy 2000 forintos fantomtartozást hozott az Externet-Mikulás:2011. 10. 27. én kaptam egy levelet Szőke ésTársai Ügyvédi Irodától. Tárgya:Fizetési…..
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
Tékozló Homár Elhunyt a DPG? 2011.10.10 09:37:00
Elképesztő híreket kapott a Homár, hogyaszongya 3-4 hete áll a DPG levelezése, mi lesz most szegény felhasználókkal. A Drótpostagalamb nevű ingyenes levelezőszoftvernek utoljára a 90-es évek végén volt létjogosultsága, amikor még elképzelhető volt, hogy valakinek nincs…..
Nehéz, de nem lehetetlen ugyanazon a helyen kétféle megállóból felszállni a Pannon Volán járataira. Bálint panaszleveléből kiderül, hogy a számokkal nehezen boldoguló sofőr képes erre a mutatványra: ugyanabban a megállóban kinek a közelebbi, kinek a távolabbi megállóhelyet…..
Soni 2011.09.13 12:27:37
Zsuzsiék lehet jobban jártak volna, ha a tanyájuk áramellátásáért - mint utólag kiderült - felelős főfogyasztóval tartják a kapcsolatot, de legalább megismerkednek vele, úgy talán most egyszerűbb lenne elintézniük, hogy újra legyen áram a háztartásukban. A számukra vadidegen…..
Soni 2011.07.19 12:44:03
Napi autós posztunk szerencsétlenül járt alanyának készséggel cserélte le az Opel Maxabo az alkatrészt - a baj csupán annyi, hogy nem azt, amelyiket kellett volna. A többszörös ráfizetés ellenére a cég a megbánás legkisebb jelét sem mutatja.Történt ugyanis, 2011 áprilisában,…..
Az egy lehúzós/egy pozitív hagyományát követve a legutóbbi negatív helyzetjelentés után egy igazi boldogságtól kipirult ügyfél élményeit olvashatják a Mongolian BBQ-ból:2007-ben jártam a Mongol étteremben nagyon jól éreztem magam. Négyfős társaságunkat agyon kényeztették.…..
Soni 2011.07.08 14:47:09
Öröm látni, hogy a csökken a mobiltelefonos spamek száma, mert amúgy egy társkereső szájt üzenete képes lehet társadalmi feszültségeket okozni. Leonito esetében szerencsére erről nincs szó, viszont érdemes neki is a szolgáltatójánál letiltani az emeltíjas sms fogadásának…..
Mint ahogy azt megtudtuk, Kína az elmúlt 60 kommunista évében és a jövőben is hasonlóan gondolkozik, mint a magyar nép. Most viszont lassan eljön az idő, amikor nem elég, ha kínai gyártmányú a billentyűzetünk, a karakterkészletet is frissíteni kellene. Hundertwasser legalábbis…..
Kevés közhelyesebb baleset van, mint a hűtőben penészedő lekvár, nem túl nehéz előállítani szinte bármilyen márkával. Parkernek azonban sikerült 35 üveg Univer-lekvárt bepenészesítenie, ami területi rekord, ráadásul mindet 3-4 nappal kinyitásuk után. Az Univer már…..
A Miele szervize válaszolt múltheti panaszosunknak, akinek szétolvadt a sütősínje. Levelükből kiderült, hogy a pirolízises tisztára égetés előtt érdemes kivenni minden tartozékot, nehogy elpusztuljanak:Tisztelt Hölgyem! Ha a reklamálásnak nem ezt a formáját választja, már…..
Róbert hiába vitte vissza hiányosan érkezett csomagját a Top Shopnak, a postaköltséget és a Törzsvásárlói kártyát csakazértis ki akarják fizettetni vele:Előzőleg már vásároltam a Top Shop-nál egy cipőt, meg korábban mást is. Mivel nem vittem vissza, így nem volt probléma.…..
Halmozottan hátrányos helyzetű naiv ügyféllel könnyű packázni. A Lurdy Ház melletti kézi autómosóban simán rátukmáltak egy az eredetinél kétszer drágább programot, minthogy nem nézte meg előre a tarifákat:Ma olyan helyre tettem be a lábam - nem először, de a korábbiakban is…..
Új interaktív játékkal jelent meg az APEH. A hónapokon keresztül húzódó telefonos-internetes-számítógépes játék jelentősen fejleszti a kommunikációs és problémamegoldó készséget: A játékok az apeh kezdi egy komolyabb összeg váratlan elvételével. A játékosnak első…..
Csirkefasírthoz:- 50 dkg csirkemellfilé - 25 dkg főtt csicseriborsó (vagy 1 konzerv) - 7 dkg puha vaj - 2 tojás fehérje - 3 duci fokhagymagerezd - 5 dkg zsemlemorzsa - 2 tk őrölt koriander - só, bors - 7 dkg szezámmagSpenóthoz:- 0.5kg spenót- 1 fokhagyma- 1/4 hagyma- 4 kanál liszt- max.…..
Árpád szenvedései nem értek véget múlt héten. Bár végül harmadszor is ingyen szerelték szerencsétlen HP laptopját, aminek nem a szervizben karcolódott össze képernyője, újabb hibákat fedezett fel rajta: Tisztelt HP Ügyfélszolgálat! Az alábbiakban leírt okok miatt már nem…..
Soni 2011.06.10 10:21:37
@Nanemá: Gratulálok, sikerült a két legszarabb laptopmárkát ajánlanod.
Nincs a Lenovoval semmi gond, Msi is jó.
Soni 2011.06.11 13:20:20
@Nanemá: Hm, érdekes. Saját, illetve barátaim tapasztalata alapján mondtam, de a cikkel meggyőztél.
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
Követni kell a trendeket, minden fillér számít. Néhány hónapja felfedeztük a rozs nélküli rozsos  kenyeret az Auchanban, ami bizonyára olcsóbb és nagyobb is, mint az eredeti, régi recept. Nem tudni, ki kezdte hamarabb, de a Tescoban is megjelent a tiszta rozskenyér, kis…..
Soni 2011.06.08 14:46:19
@A country full of aliens: amit linkeltem az rozskenyér angol tescoból pont :D Normális kenyeret akarsz akkor menyj a frissen sütött részre, ott van miből választani.

@Mentholos Manó: rozskenyér elég retek, de hozzá lehet szokni! Elvileg egészségesebb vagymi..
Soni 2011.06.08 15:36:41
@TiZ: Nem fog megkelni ha csak szimplán élesztőt raksz bele, mert nincs amit megkössön. Ezért kell kovász bele, vagy fehérliszt. 99%-ban pékségekben úgy fogsz találni rozskenyret, hogy van benne fehérliszt. A fenti ok miatt. Ezért ez a hír nem is igazán hír.
Soni 2011.06.08 16:02:18
@tattila: Ott a pont. Úgy tudom egyébként cvitamin is engedélyezett.
Közel a vég! Gábor leveléből kiderül, hogy a biztosítók már olyan extrém lehetőségektől sem rettennek vissza, ha nemfizetésről van szó, minthogy kijelentsék, az álló gépjármű valójában nem automobil, hanem "nem fokozott veszélyforrású tárgy". Parkolóban…..
A Sonynál úgy tűnik a PS3 és a jövőbeli konzolok felé orientálódnak inkább, a PSP-sek egyre kevesebb játékot kapnak, lassan leépítik őket. BeBének sikerült tavaly egy kék PSP-t szereznie, amit már cserélni sem tudnak, mert az országban nincs belőle több. Persze az is érdekes,…..
Soni 2011.06.08 10:15:19
Árpádnak nincs szerencséje új HP laptopjával. A vadiúj gépben napokon belül meghibásodott a merevlemez, annak cseréje után pedig rövidesen a tápegység csatlakozója pusztult el. Amikor azt is megjavították, kiderült, hogy a képernyő összekarcolódott valamelyik munka közti…..
Azért a jóízlésű viccnek is van határa. Láttunk már laza ügyfélszolgálatosokat, de amit Dóra a Philips Magyarország nevében kapott, az már durvább, mint egy diszlexiás Szerencsekerék-gála. Nem, az ügyfélszolgálatos nem külföldi és nem fordítógép (a teljes eredeti levél a…..
Soni 2011.06.06 12:00:05
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Akkor maradjunk Jemennél. Szerinted az ország bármelyik részéről átköltözne az az az 50 ember, ha tegyük fel Al Mukalla-ban lenne az ügyfélszolgálat? Nem hiszem.
Tudni kéne hol van a Philips ügyfélszolgálat, utána elvethetnénk az ötletem.
Soni 2011.06.06 12:09:01
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Az oké, de nagyon kevés olyan ügyfélszolgálat van ahol otthonról is végezhető a munka. 99%-ban ugyanúgy be kell járnod mint bármely más melóhelyre.
Miklós egy újabb zseniális termékönmeghatározást fedezett fel. A CBA napraforgó étolaj elég egyértelmű elnevezés lenne, ha nem kukoricaolajból készülne. De miért? Statisztikai adminisztrációval bajlódok éppen, és szükségem volt az étolaj vámtarifaszámára. Rá is kerestem…..
Soni 2011.06.02 14:14:24
Soni 2011.06.03 12:02:12
Bence sajátos jótállást fedezett fel frissen vásárolt Whirlpool mosógépén. A Mediamarktban reklámozott 4 év garanciának sehol máshol nincs nyoma (papíron 2 év van), a gyártó mégis arról biztosította telefonban, hogy ők tudni fogják, ha eljön az idő. Kiváncsian várjuk az…..