Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitiara

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikksorozat Finta Józsefről  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/schonherz_kollegium/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
kitiara 2010.08.15 10:17:36
Ellenőrző Tanári túlkapások 2010.02.13 09:49:27
Egy rövid kommentet szeretnénk kiemelni a tegnapi posztunkra érkezett reakciók közül, nagyon sokat elárul a magyar oktatásban uralkodó állapotokról. Szilágyi Erzsébet Gimnázium, Budapest: Egy tanárnő fegyelmezési módszere ollóval belevágni a diák hajába. Év: 2009-2010…..
Clean Out The Closet Kontárom 2010.02.07 03:38:00
Hey, eyyyyooo, fuck you Turkász, Kontár is the BEST thing, what can happend with you in you whole fuckin' life... whatever... you are under alcoholishem einfluss... :) sleep well... Hey Kontár! Ich liebe dich so sehr!!! ...Ich kann nicht erwarten, wenn du nach hause kommst... Ich…..
Munkakeresés ezerrel... ezereggyel...ezerkettővel...Beindult a cv-küldözgetés errearraamarra... remélem rövid időn belül lesz belőle valamit, mert már nem igazán bírom cérnával... valamit kell... valamit muszáj...Jelenleg nem áll rosszul a szénám azt hiszem, és biztos vagyok…..
kitiara 2010.01.26 16:08:19
Oké, én bene vagyok!
Egy feltétellel!
www.youtube.com/watch?v=SB2tYYYlwMc
Mekkora gecinagy hippipöcs lennék odakint...Ohhhh
 Na ezt nem kommentálom. Folyton védelmembe fogadom a bölcsészeket, de ők úgy látszik, javíthatatlanok. A képviselőik legalábbis.Hello Tibi!A Pesti Bölcsészt pellengérre állító cikk végleg kipofozta belőlem a maradék, bölcsészekbe vetett hitemet - de ami…..
BL gondolt egyet, és megírta a smasszerok méltó párját, olvassátok: HRita nagyon szépen körülírta a férfinem egy részének jellegzetességeit, következzen akkor egy tipikus mai magyar nő,   Az ösztönnő. Az ösztönnő 20 és 30 közötti dolgozó fiatal…..
kitiara 2009.09.28 11:37:43
@Erzsebet: hát ez nem volt túl PC...

Ösztönnő: fodrászok és kisbótosok jellemzően ösztönassszonyok, a hideg kiráz tőlük.
József Etella a nagy szubeurópai költő, József Attila költött nővére. Közös tudást és szellemi anyagot birtokolt az öccsével, miközben életét kiscselédként tengette. Ő írta a magyar irodalom legnagyobb verseskötetének, a Medvetáncnak néma női társkötetét: ez a máig…..
kitiara 2009.09.15 07:26:45
@Rosa Rugosa: Úgy gondolom igen, mert a modern művészet már rég nem gyönyörködtetni akar, hanem megbotránkoztatni, figyelmet felkelteni. Nemde? :)
-Na szia Kingusom, ezer éve nem láttalak, na adj egy csókot öreg haverodnak, amíg még szabad! Nézzenek oda, de jól nézel ki, elbűvölő vagy még mindig, kicsattansz a boldogságtól! Azt csiripelik a madarak, hogy a te fejedet is bekötik maholnap. -Ó Bazsikám, ki volt már megint…..
kitiara 2009.09.13 18:57:27
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
Egy csomószor magamat sem értem. Többször is megtörtént már például, hogy annak ellenére rákattintottam egy borzalmas linkre, hogy tényleg nem szeretem az ilyesmit, és napokig nem tudom kiverni a nyomasztó látványt a fejemből. A napokban a Tékozló Homár levelesládájában…..
Zergus: Engem az érdekelne, hogy A Dadus (The Nanny) című sorozatot szándékozik-e kiadni valamelyik kiadó dvd-n? Egyáltalán kinek a tulajdonában van?FHE (Fórum Home Entertaintment), degyelőre nem tervezik a kiadását.198: A Burn Notice RTL Klubos ajánlója alatt szóló zene…..
kitiara 2009.07.24 15:14:20
Nos, kedves modoroskodók, ma alaposan belecsapunk a lecsóba. Törzslátogatóink minden bizonnyal már ismerik Blassius barátunkat, aki szerény meglátásom szerint egyszerűen egy zseni. Nem elég, hogy gyémántkemény kommentjeivel simán háttérbe szorítja középszerű kis posztjainkat,…..
Nyihau! oldalazó gnóm a bitumenről Kínában rontja a levegőt éppen, úgyhogy tudja, miről beszél. Már korábban is megmondtam, hogy a nyelvek nagyon fontosak. Főleg az angol meg az orosz. Ja, meg persze a kínai is. Az általam istenként tisztelt Lomb Kató is nagy tudora volt, de róla…..
Csaba szegény tényleg nagyon rákúrt. Elromlott a mobilja billentyűzete és fantomhívásokat produkált, mire egy T-mobile üzletben megcsináltatta. Azaz azt hitte, hogy megcsinálták, mert azt mondták neki, de nemsokára majdnem 150 ezres számlát kapott extrém adatforgalom miatt. A…..
kitiara 2009.03.31 11:01:33
@Kulics: Igen,azt tudom,hogy bünti, de egy kicsit túlzásnak tartom.
Kenderzsupp Thor teker egy jointot 2009.02.05 17:24:00
Újra felbukkant az interweben a legendás Thor teker egy jointot fotósorozat, és minthogy tavaly elfelejtettem beposztolni, ennek a slideshowja következik most: ..
Sosem értettem igazán, mit jelent az a kifejezés, hogy kábítószerrel visszaélés. Csak én vagyok túlsgágosan beszívva vagy ennek tényleg nincs értelme? Direkt mégnéztem a Wikipédiát is, ami ezt mondja:Tárgyakkal kapcsolatban a helytelen, nem rendeltetésszerű használat számít…..
kitiara 2009.02.10 10:45:00
@56.hope.road: hú... grat, nagyon szépen,összeszedetten,nem fröcsögve mondtad el a lényeget.maximálisan egyetértek.
ez a bunny meg egy idióta, sciék várják ölelő karjaikba :)
Szlovákia, ahol tényleg dübörög a gazdaság, már verik az eurót. 2,5 hónap és mindenki már azzal fog fizetni. Vajon mit szólnak ehhez Kassán, a Lunik IX-es gettóban lakótelepen? Mi egy Lyukó-völgyet tudunk csak felmutatni, miközben egy szomszédos EU-s országban pedig ilyen Lunik…..