Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálmán Mikorka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, hogy nem tudta, hiszen az egész egy baromság. Most viszont a Netflix is beállt az eddig csak alváshiányos rajongók által népszerűsített teória mögé, és egy videóban köti össze a két sorozatot. Mert néhány kapcsolódási pont ugyan akad, de ilyesmiket nyilván bármilyen két sorozat között…..
Kálmán Mikorka 2016.11.03 18:15:04
Szerzők: Dr. Nagy - Harmat A második világháború két legismertebb és legnagyobb darabszámban legyártott harckocsi típusa a szovjet T-34 -es és az amerikai M4 Sherman volt. Mondhatni a háború szimbólumaivá váltak. A harcok alatt a Shermanból közel 50 ezret, a T-34 -es ből pedig 58 ezret készítettek.…..
Kálmán Mikorka 2016.10.23 19:12:42
@Etniez: legenda.. mond ezt wittmannak..
Egészen megdöbbentő, de a héten már a huszadik évadját kezdte meg a South Park. Ennyi év után már nem csoda, ha sokan csak legyintenek rá, pedig a mostani évadnyitó is bebizonyította, hogy a South Park továbbra is vicces, sőt, a mai egyre haragosabb közéleti és politikai helyzetben az egyik…..
Kálmán Mikorka 2016.09.17 04:13:40
@Jegkoko: régen se volt. csak egy zsidó propaganda.
Amara Karant tulajdonképpen Wes Anderson fedezte fel, mikor neki adta az Utazás Darjeelingbe című film egyik kisebb szerepét. Persze egy ilyen kevés az áttöréshez, de mikor egy színész a színitanodából kilépve rögtön egy Wes Anderson filmben találja magát, akkor nyugodtan mondhatja azt, hogy…..
Milyen vibrátorokat és óvszereket használtak a középkorban? Mely szexpózokat engedélyezte az egyház? Hogyan kaphatta vissza egy asszony a szüzességét, illetve kiket hívtak, ha nem állt fel egy férj pénisze? Íme 7 bizarr hálószobatitok a középkorból:..
Kálmán Mikorka 2016.08.07 05:00:11
@Benedith: te nagyonhülye. azon goldolkozz el miért is volt európa ott ahol az első világháború idején a világ többi része pedig ókori szinten. két okból a fehér ember magasab képességei és a keresstény vallás miatt.
Kálmán Mikorka 2016.08.07 05:00:52
@J.W. Booth: a középkor nem volt sötét te viszont az vagy.
� #porsche #porsche911 #porschecarrrera #porschecarreras #aberki a berki �� (@berkikrisztian) által közzétett videó, 2016. Aug 1., 15:50 PDT Tényi István az a pali, aki mindenkit feljelent, ha szerinte olyat tesz, ami nem fér bele a törvényes keretekbe. Fideszes ugyan, de ez nem érdekli,…..
Kálmán Mikorka 2016.08.06 05:35:29
@sunblind: "Ugye, ha egy közönséges háromujjú lajhár ráfekszik a gázpedálra, többé-kevésbé ugyanezt a hatást éri el. " igen. ha a háromujjú lajhárnak van annyi pénze, hogy vesz egy 40milliós autót. gyanítom neked negyed annyi sincs és ez fájhat a legjobban :D
A monte-carlói tévéfesztiválon, nyáron aratott siker (első hely a dokumentumfilmes kategóriában) után az On the Spot című dokumentumfilm-sorozat készítőit ismét egy fontos tévés díjra jelölték, a Prix Europa 2013-ra. A Berlinben, októberben kiosztásra kerülő díjak közül az…..
A ritka esetek egyike, amikor kizárólag címe alapján választottam egy könyvet. A német változat ugyanis a „Holokauszt - Amiért ismét megtörténhet” – alcímmel jelent meg. A szenzációhajhászás ellen jobbára immunis vagyok, de mert érdekel a téma, most bedőltem. Ebből már látszik, hogy – részben –…..
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
Kálmán Mikorka 2016.06.07 17:53:22
@szepi79, első ezen a néven: és te a nagy betűket? pl tulajdonnév stb...
Kálmán Mikorka 2016.06.07 17:54:41
@Hizdahr zo Loraq: és is nézem pedig tudom hogy szar. de nem azért mert mazohista vagyok, azért mert a többi sorozat fos. ez is az de néha van egy két csöcs.
Az elmúlt napok-hetek sorosozásai nagyon jól megmutatták, hogy a magyar sajtó mind szellemi, mind erkölcsi szempontból elég alacsony szintre jutott - és még nincs is itt a kampány, amikor az igazán komoly elaljasodás meg fog indulni, illetve még egyenesbe sem fordult a fideszes médiabirodalmak…..
Kálmán Mikorka 2016.06.07 13:42:58
@BircaHang Média szerkesztősége: soros annyira jelkép amennyire egy szaros gyatya az.. egy elbutult, fehér ellenes, gonosz cionista öregember.
Kálmán Mikorka 2016.06.07 13:43:57
@1ghost: igen. azért javították magyarország besorolását mert romlik a helyzet. hülye.