Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monticello (törölt)

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg túl sokat foglalkoztunk jó vagy legalábbis elsőre jónak látszó épületekkel, így kellemes borzongással indultunk Salgótarján felé, hogy most a változatosság kedvéért igazán sokkoló építészettel találkozzunk. A városba érve valóban a döbbenet lett úrrá…..
monticello (törölt) 2010.04.30 11:33:17
Sárdobáló Burka 2010.04.30 07:00:00
A belga parlament tegnap elfogadta az egész arcot és testet takaró muzulmán női viseletet betiltó törvényt. A tiltás minden közterületen érvényes, a probléma pedig éppen az, mint a holokauszttagadást tiltó törvénnyel.A burka viselése sok nő számára megalázó lehet. Ilyesmire…..
anonim [szexfüggők] Dundi Sarlakk 2010.04.29 08:09:00
Azt hiszem túllőttem a célon.Alapvetően bírom a duci nőket. Felizgat a nagy mell és az óriási segg pucér látványa. Egy dagadt kurva mellkasa előtt térdelek, a farkam a mellei közé szorítva. A heréimmel a gyomra fölött lenkerekezem. Hatalmasakat lökök, ő meg kéjesen nyög,…..
monticello (törölt) 2010.04.29 14:03:22
"Az én jóslataim szerint a pedofil-ügy folyománya a következő lesz: a katolicizmus kiszorul Európából." (Bánki Éva)"Fizikai nonszensz egészséges fiatalemberekről feltételezni, hogy életük végéig nem nyúlnak nőhöz. Külön kellene már választani a…..
monticello (törölt) 2010.04.28 16:23:25
@ Bánki Éva: se a hitet, se az egyházat, se a bibliát nem ismered, halvány fogalmad sincs hogy mi mit jelent, vagy - ami rosszabb - szavait kiforgatod a saját mondandód íze szerint, pl. Jákob létrája. Amit hiányolva keresel és brazíliába szándékozol megtalálni, továbbá egy nyomorult öngyilkos celeb esetébe magyarázol bele, azt inkább úgy hívják hogy bigottság. Ja, és arra semmi szükség nincs az egyházban.
@ Oberten: ha egy mód van rá fogalmazd át ezt a zagyvaságot, mert így csak egy randomizált karakterhalmaz.
@ ICA és kommentelők: le lehet szállni az egyházról, mert az egyházi pedofília - még ha a közelmúltbeli nagyszámú nyilvánosságra jutásokat vesszük is csak figyelembe, és eltekintünk évszázadokon át napjainkig is élő tiszta erkölcsű hívők és klerikusok millióitól - fajlagosan is nagyságrendekkel kisebb előfordulású, mint akár a modern nyugati világi vagy a hindu, buddhista stb. ázsiai területeken nem keresztény életmódot folytatók között előforduló pedofil esetek száma. Az ókori "felvilágosult" pogány görög-római kultúráról és életmódról nem is beszélve. Gyermekprostitúció, szexrabszolgaság, pornóbiznisz, és a házasság degradációjából, a szabad válások növekvő számából és a váltogatott élettársi kapcsolatok elterjedéséből fakadó, nem vérrokon és állandóan változó összetételű "nagy" családok, ahol a gyerekek - akik így az apátlanság, anyátlanság, vagy inkább túl sok apájú- és anyájúság amúgy is leginkább szenvedő alanyai - sokkal inkább ki vannak téve a pedofilia veszélyének, mint az egyház által is propagált és védett, az egy férfi és egy nő halálig tartó és Isten hűségére és szeretetére alapozott szövetségét jelentő keresztény házasságban. Miért nem beszélünk ennyit a magyar állami nevelőintézetekben masszívan meggyökeresedett 50%-os pedofíliáról is pl? Jó kérdés.
Vastagbőr Kísért az MVM-es múlt 2010.04.28 09:31:00
Hahaha.... Tegnap írtam kommentben, hogy Mr. Istvan Kocsis hiába tetszeleg a BKV megmentőjének szerepében, ez nem feledteti senkivel az MVM-es ügyeket. De nem ám! Ma hozta le a Blikk az állami vállalat nemrégiben zajlott adóvizsgálatának részleteit (mondjuk elég necces adótitkot…..
A sajtóból értesülhettünk arról, hogy február végén a rendőrség rajtaütött egy debreceni szórakozóhelyen tartott zártkörű bulin, mivel a rendőrség közleménye szerint lakossági bejelentést kaptak arról, hogy ott “kábítószeres parti” zajlik, ahová “csak előzetes telefonos bejelentés alapján lehetett…..
monticello (törölt) 2010.04.27 18:49:21
@pcr: Figyelj, inkább vetkőztessék le a kommandósok a drogos lányodat és dugják is - ööö sittre, minthogy szabadon bóklászva netán az én lányommal barátkozzon, és neaggyisten megkínálja azzal a fosadékkal.
A képen látható vasember, aminek a címe lényegretörően csak "Vasember" (Eisenmann) Mainz városában található, egy lengyel művész, Zbigniew Frączkiewicz munkája, és 1990-ben állították jelenlegi helyére - az emléktábla szerint - a náci Németország…..
monticello (törölt) 2010.04.26 12:09:00
Volt már ilyen nálunk is:
www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/krudy-szobor-siofokon-az-eljaras-etikai-kerdeseket-vet-fel/cn/news-20090225-06041139
Nem bírt ellenálni a kisértésnek hogy előhúzza a sufniból a félretett öntőformát, és eladja még párszor a "művet".
Mér az ügyvédek nem így írják a szerződéseket?
24 éve (1986) történt a csernobili katasztrófa.1986-ban e nap hajnalán, a csernobili atomerőműben több robbanás után nukleáris olvadás kezdődött, ezzel bekövetkezett az eddigi legsúlyosabb szerencsétlenség az atomerő békés hasznosításának történetében. A katasztrófa…..
Belsőség Anya, hajó! 2009.10.06 06:47:00
Bármennyire is feszítette a szakmát az új Punto, nem kell hozzá nagy látnoki képesség, hogy észrevegyük, a bemutató helyszíne is közrejátszott, hogy ilyen szép számban jelentünk meg. Az olasz haditengerészetnek (Marina Militare) 2008-ban átadott Cavour az olaszok büszkesége.…..
A görög államcsőd veszélye hónapok óta benne van a levegőben és bár egyelőre nem következett be, elemzők szerint csak idő kérdése. Hellász csődjével a tehetős helyiek is bajba kerülnének, hiszen egyrészt helyi vállalkozásaik és ingatlanjaik értéke hatalmasat esne,…..
Baló Györgyöt április elseje óta nem láttuk az m1-en, nyilván megint Morvai Krisztina miatt tüntették el a választási időszakban a képernyőről. A Kassza azonban szerencsére nem szűnt meg, bár a változatásokkal majdnem olyan, mintha. A közéleti műsort ugyanis átalakítják,…..
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
Vagyis bazi nagy (és jogi szempontból hótiszta, azaz szabadon terjeszthető) fájlok megosztására, gyors és hatékony terjesztésre.Az elkövetőt Paul Mayze-nek hívják, és a Monumental nevű brit fejlesztőstúdió vezére. A csapat összekalapált egy ingyenes focis MMO-t Football…..
monticello (törölt) 2010.04.19 21:34:55
@Bokortalan Lajtalan:
Mér isp-nek nem fizetsz?
amúgy fasza a nick, vidám estém megvan :)
Nem engedte áldozni Hetyei Lászlót, Budapest 23. választókerületének szocialista jelöltjét a XV. kerületi Boldog Salkaházi Sára templom káplánja. Alig egy hónapja a káplán már telefonon közölte vele: személye nem kívánatos Isten házában, pedig előtte már öt-hat alkalommal…..
monticello (törölt) 2010.04.18 10:58:25
Az 1241-42-es mongol pusztítás szörnyű pillanatképét őrizte meg számunkra egy 2005-ben Cegléd mellett talált, felgyújtott középkori ház. A Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának régészei a 4-es számú főút ceglédi szakaszát kutatták az adott év áprilisától novemberig. A…..
Én is fel szoktam idegesíteni magam Hajdú Péter parkolásain, meg a különböző, négy keréken guruló elmebetegekről szóló történeteken, de ekkora köcsögséget még nem láttam. A videó feliratozva van (nem én voltam, úgy tűnik, a jó szándékú feltöltő a google translatort…..
*Azaz gyorsbombázó. A terminus technicus nem takar mást, mint egy olyan – jellemzően könnyű, maximum közepes – bombázógépet, amely elég gyors ahhoz, hogy a vadászgépek ne tudják utolérni. A múlt század harmincas éveiben tette magáévá a koncepciót sok, zömében…..
monticello (törölt) 2010.04.13 09:26:39
 Amikor eljön a megfelelő pillanat, a holttest oszlásnak indul. A sejthártya egy ideig még összetartja a kocsonyássá váló anyagot, ám a bomlás előrehaladtával a membrán is fellazul, és a sejt szétfolyik, mint az elpottyantott fagylalt-gombóc a napsütötte aszfalton. A lágy…..
monticello (törölt) 2010.04.12 21:24:52
@Nándo: Ébredj mazsi, tanulmányozd a válsztási rendszert még egy kicsit; az a 20% amiről te beszélsz az csak a listás eredmény. Zéró egyéni emberük van, eddig, és csak egyetlenegy fószer vezet a körzetében. Le a kalappal előtte, de ez akkora zakó, hogy hajóval kell bevontatni. Szarrá vannak verve. Szóval a te 20%-od egyelőre 7,5. És nem is lesz az sokkal több.
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
Adott egy ország Európa szívében, melynek testét hajszálér-hálózatként át meg átszövik az autópályák… Ha-ha, de jó is lenne, gondolkodom el ezen mindig, amikor nyáron a dugóban szívok az M7-esen és állandóan ugyanazt mormolom magamnak : "Tuti, hogy valami…..
Ha rosszul megy a bolt, az eladók egészen elképesztő akciókat hirdetnek meg, csak hogy megszabaduljanak árujuktól: nem is olyan rég a 40 milliós Range Rover Vogue terepjáró mellé ajándék MINI One járt, néhány éve pedig az egyik üzlet fapados Suzuki Swiftet ajándékozott annak,…..
w Ante portas 2010.04.07 07:30:00
  Minden egész eltörött I. Négy-, esetleg háromrészes cikksorozattal, tarkabarka gondolatcsokorral jelentkezik a blog a választások célegyenesében. Bár később egyes elemzők koherens stretégiaként próbálják interpretálni, szerző valójában csapongó, bizonytalan gondolatait…..
monticello (törölt) 2010.04.07 15:54:25
Ha már arra is értetlenül nézett, miért kell medence egy, az óceánt keresztbeszelő luxushajóra, akkor a következő hír a tökéletesen értelmezhetetlen kategóriába esik. Amíg ugyanis előbbi szituációra van logikus magyarázat - elég csak összevetni a hajó utazási sebességét a…..
3 éve történt:  "Vajon hogyan működne nemzetatya a gettóban? Vona? Orbán? Mesterházi? Bokros? Készültek egyáltalán, vagy otthon felejtették a munkafüzetüket?Ez kardinális kérdés, minimum vizsgázni kéne a jelölteknek női elméletből, cigányból, horvátcigányból és…..
monticello (törölt) 2010.04.07 08:36:34