Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarki Ingatlanos

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szép lakás, megfelelő lokációval mindig jól bérbe adható Budapesten vagy a nagyobb városokban. Ugyanakkor a legjobb albérlet még rendeltetésszerű használat mellett is pár év alatt elvesztheti eredeti fényét, ami egy idő után már a bérleti díj  mértékére is kihatással lehet. Időnként érdemes a…..
Bár az ingatlan lokációja és nagysága sok érdeklődő számára döntő, még számos tényező befolyásolja, hogy éppen a mi ingatlanunk mellett teszik-e le a voksukat. Mielőtt kitennénk az „Eladó” vagy „Kiadó” táblát, vessünk pillantást lakásunkra, hogy érvényesül-e benne mindez a 10 apró, de…..
Előző cikkünkben már foglalkoztunk 5 gyakori hibával, amit lakáskiadásban járatlanként elkövethetünk. Nézzünk meg még ötöt, amit egy kis odafigyeléssel könnyedén elkerülhetünk.  ..
Manapság egyre többen fektetnek be hosszú távú lakáskiadásba. Összegyűjtöttük azt a 10 leggyakoribb hibát, amit újoncként elkerülhetünk, ha vesszük a fáradságot, hogy egy kicsit odafigyelünk ezekre. Első részben, nézzünk meg ötöt!  ..