Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcona

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emerald City néven érkezik az NBC-re január elején az sokezredik Óz, a csodák csodája-feldolgozás, amihez megérkezett egy meglepően látványos előzetes. Azt eddig is lehetett tudni, hogy Vincent D'Onofrio alakítja a varázslót, Adria Arjona pedig Dorothyt, de csak most derült ki igazán, hogy az NBC…..
Amikor katonák menetelnek kemény arccal, rendezett sorokban a jövőbe tekintve, na az a propaganda. Ha ugyanezek a katonák mosolyogva árva gyerekek buksiját simogatják Balázs Palival a Fókuszban, az viszont már píár. Mert hát a demokráciához nem illik az üstdob, meg a harsogó…..
marcona 2009.06.24 14:41:01
@TFL:
Csak egyik kérdésedre reflektálnék, mert már kihívásnak tekintem, h segítselek:)
"Ha nem tudok olvasni tessék nekem valahogy megcáfolni, hogy a "cégautó és bónusz motivál" gondolat nem azt jelenti, hogy ezen hülyéknek nem érdemes egyáltalán ilyen műsort csinálni." - írtad. Na most a poszt elejétől amolyan irónikus, parodisztikus, stb. stílusban ír a szerző; nem saját véleményét, hanem ahogy szte a csatornánál látják a dolgokat. Erre legkésőbb akkor rájöhetsz, mikor ezt olvasod: "A pr-műsorokat pedig ugye egyszer már kifizették, így nem kell néző, meg hirdető: gyártsuk le minél olcsóbban, számlázzunk sokat, aztán csináljunk úgy, mintha semmi közünk nem lenne hozzá." Itt árulkodó lehet a többes szám, első személy. Persze értem, nem állt ott az első sorban, h "Így gondolják a csatornánál:"...
Tegnap írtunk a She's Got the Look című reality-ről, amiben 35 év feletti nők versenyeznek egy modellválogató keretein belül egymással (és van köztük egy hetvenésves nagymama is!), most mutatunk egy jelenetet a második rész végi kiszavazásból, melynek során az egyik jelentkező…..
marcona 2009.06.23 19:04:34
@ave: erről eszembe jut egy Jóbarátok rész, amikor következetesen a "patetikus"-t használták a szinkronban szánalmas helyett:) (Magyarul szvsz kissé más a jelentése.)
comment:com Évadzáró: House s5 2009.06.10 11:26:00
Hazudnék, ha azt mondanám, rendszeres nézője vagyok a House-nak. Az első évadot még úgy-ahogy real time követtem, a másodikat és a harmadikat nyáron daráltam, a negyedikbe belenéztem és daráltam, az ötödikből pedig hét epizódot láttam egyelőre, de mivel egy olyan szériáról…..
Aki egyszer megnézett egy CT-vizsgálatnak alávetett Mc Nuggetset, biztos lehet benne, hogy ez a világ egyik legpszichedelikusabb tápláléka, amiről azonban hasonló bizonyossággal állítja aztán, hogy nem rendel belőle többet. A kompjútertomográfba fektetett Barbie babáról is…..
Pénteken este egy duplarésszel végleg bevonult a sorozattörténelembe a Battlestar Galactica, bár azt hiszem elég sokáig fognak még vitatkozni a rajongók arról, hogy akkor ez most tényleg űberfasza sorozatbefejezés volt-e, vagy csak egy szar mindfuck. Az biztos, hogy sem a…..
comment:com Lassú, csendes este 2009.03.04 16:30:00
Tudjuk le a kötelező köröket, lesz Dr. House, Shark és Donnelly-klán a Tv2 műsorán (21:25, 22:25, 23:25), Az egység az RTL-nél (21:20), CSI, Odaát és Noymtalanul a Viasaton (21.05, 22:05, 23:05), valamint CSI:NY, Gyilkos elmék és Alias az AXN-en (21:00, 22:00, 23:00). Javarészük…..
István: Szeretném megérdeklődni, hogy a Kemény Zsaruk utolsó két évadát mikor fogja leadni az RTL Klub? szalesz123: Mikor adják le a Kemény zsaruk utolsó évadát itthon? Az RTL Klubon a Kemény zsaruk jelenleg szünetel, és egyelőre nem is tudják megmondani, mikor folytatódik. Az…..
Az ajánló első blokkját csak azok olvassák el, akik még nem teljesen fásultak bele kis hazánk jelenébe, és hajlandóak az estéjüket közéleti kérdésekkel tölteni, a többiek ugorjanak a második bekezdésre. M. Kiss Csabáéknál a Szempontban (m1, 20:10) a magyar szegények…..
comment:com Abszurdisztán befigyel 2009.01.29 16:30:00
Az elmúlt napok vérszegény kínálata után ma aztán azt sem tudjuk, hová kapjunk: jönnek a közéleti és beszélgetős műsorok, dögivel lesznek sorozatok és filmek, plusz a filmszemle miatt egy csomó dokumentumfilm. A Szempont (m1, 20:30) után az A la Carte-ban (m1, 21:30) Zsigmond…..
A tegnapi Fejükre estek tudósítás technikai okok miatt kimaradt. Két mondatban összefoglaljuk a tegnap előtti epizód eseményeit, Oláh Ibolya kiesett, mert állítólag tizenöt másodperccel később simogatta meg a gepárdot. A párbaj kimenetelével kapcsolatban egyébként nem voltak…..
Imádjuk a késekkel hadonászó sorozatgyilkosokat, Dexter Morgant meg különösen, mert ért ahhoz, amit csinál, szakszerűen darabolja a gonoszt, amolyan jómunkásember módjára. A sorozat forgatásán azonban néha nem minden úgy sül el, mint ahogy azt a készítők szeretnék, legutóbb…..
comment:com Főúr, tűnés! 2008.09.17 16:30:00
Zsebtévé, gengszterek, retró krimi és egy csomó doku. A mai felhozatal sem rossz, lehet csipegetni. Gyorsan felmondjuk a sorozatokat, aztán rátérünk a többire. Dr. Ház (TV2, 21:15), ugyanitt Házdoki után rögtön Szülfel (TV2, 22:15), és nem is kell elkapcsolni, mert utána meg Eureka…..
"A szinkron monnyon le!", "Az anyád az! Ha már ezért fizetnek, nyisd ki a szótárat...", ezek még a legfinomabb megfogalmazású (néha ugye konkrét) anyázások, amikbe a hazai filmes fórumokon fordításokkal, szinkronnal kapcsolatos kommentek között kutatva bukkan az…..
comment:com Nosztalgiaszombat 2008.05.31 12:12:58
Ha már otthon vannak fél ötkor, és már a napkrém sem maszatolja össze a távvezérlőt, akkor érdemes lehet az RTL Klubra kapcsolni, ahol a Sárkányszívet adják. Sárkányos, kardozós kalandfilm, abból a korszakból, amikor még leesett szájjal bámultuk a digitális szörnyeket. Sőt…..
Nyolcig csak a Miért éppen Alaszka? (18:00 Viasat3) és a Híradó (19:30 m1) miatt érdemes üzembe helyezni a készüléket, és nyolc után is csak azoknak, akiket nem vár senki egy pofa sörre. Ebben a sávban például az egyesek szerint haláli vicces Fantozzi lesz, aki tovább tűr (20:00…..
marcona 2008.05.23 22:25:21
Ejött végre az a pillanat, amire úgy 17 éve várok: megfilmesítik Ken Follett Katedrális című monumentális regényét, amit 21 évesen szinte két nap alatt elolvastam, mert annyira magával ragadott a romantikus kalandregény, és rohadtul sajnáltam, hogy vége lett, amikor vörös…..
comment:com Kitty, Kata, Jackie 2008.03.30 15:00:00
Tűzvonalban-függőként egyértelmű, hogy első helyen a sorozat mai epizódját fogom ajánlani. Habár már annyira régen volt az előző epizód, hogy nem is emlékszem hol hagytuk abba, valahol ott, hogy Demsa Bordást kéri meg játszon már léci a kezére, hogy kinyírhassa Szavinyit…..