Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naki-chan

24 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv!Pár évvel ezelött megismerkedtem a Lineage2 nevű mmorpg típusú játékkal, és nagyon megszerettem. Kisebb-nagyobb szünetekkel sokat játszottam vele, de köbö 2 éven abbahagytam. Nem mintha meguntam volna, csak féltem a laptopom tartalmát, és hiába írom ki a cuccokat dvd-re,…..
Nyim Abney Park 2010.07.05 19:37:00
Itt a legújabb kedvenc zeném, amit majd mindenki legnagyobb örömére fogok hallgatni. A zenekar gótból indult, hogy aztán steampunk legyen belőle (a történet itt). A jelenlegi tagok annyira kockák, hogy az már nekem fáj, ugyanis ők egy képzeletbeli hajó (HMS Ophelia) legénysége, a…..
Először is elnézést kérek mindenkitől, hogy fényképek nem lesznek. De nem vettem figyelembe, hogy a fényképezőmben megdöglött az elem. Ekkora baromságot... De akkor most térjünk a lényegre.        Személyes keresztem, hogy 6-kor kellett kelni…..
Üdv!Tegnap voltam a Pécsett megrendezett Nyári Animeconon és vegyes érzelmekkel tértem haza.Reggel negyed 5-kor keltem, majd tejeskávé és lassú készülődés. Az 5:41-es busszal lementem a busz végállomásra, hogy megkeressem Rin-chant és Yeta-sant, két barátosnémet, majd köbö…..
Valahogy olyan fura ez az egész világ. Nyár van, annak is a közepe, de már olyan az idő, mint Szeptemberben. Hideg a levegő, éjszakánként fázom. Napközben zoknit kell húznom, és takaróba bugyolálnom magam. Végülis jobb ez, mint a hőség, amit nehezebb elviselnünk. :)Valahogy…..
Olyan vagyok, mint a tépett szárnyú pillangó. Próbálok előrébb jutni, de nem tudok. Szállnék minél messzebb, egy jobb világ felé. Csúfos kudarc mindig a vége. Sokadszorra megtépázott szárnyakkal próbálom folytatni megkezdett utamat... egyszer úgyis véget ér."Egyszer…..
Naki-chan 2010.07.12 08:02:03
@kicsi bogár: Oké, köcce! Nem jutott eszembe kié.^^
Üdv!Ez a sokadik blogom, és nem bánom. Gondoltam újrakezdem az egészet, lévén elveszett jelszó- megszűnt ihlet...stb. bekavartak. Talán most majd sikerrel járok...talán...
Üdv mindenki!Rég jártam errefelé, s mi tagadás, még februárban sikerült pár mollyal összefutnom a lehető legkülönbözőbb helyeken és még különbözőbb olvasmányokkal.2010. 02. 11. Ezen a napon valamily oknál fogva későbbi busszal mentem be az egyetemre(8, 18 vagy 8E kaposvári…..
Üdvözletem!A bloghoz csatlakozásom óta most tudok először érdemleges információval szolgálni.    Nos, nézzük csak. Ki, mit és hol olvasott az elmúlt pár hétben.A múlt hét csütörtökön(2010.02.04.) találkoztam a kaposvári jégcsarnokban egy 60 körüli…..
Csekély ügynökmúltam - két hét - tapasztalata volt, hogy a távolsági, vagy inkább helyközi (Bp.-Érd) sárga buszokon nemigen olvasnak az emberek. A két hét alatt mindössze egy olvasót fogtam ki Fejős Éva: Hotel Bali-jával, egy huszonéves nő személyében.…..
TagfelvételÜdvözlünk!Írj email-t bármely tagunknak, a poszt tetején a névre kattintva, csak hogy lássuk az email-címedet, ugyanis az kell a meghívó küldéséhez. A blog.hu meghívólevelében csak kattintani kell egyet a mellékelt linkre, és automatikusan kész a…..
Már olya régóta nem írtam a blogomra...hogy húha..:PAzóta Főiskolás lettem, lement egy félévem.Nos és csak vagyok.Asszem bezárom a blogom.:P..
Ojjé, de régen írtam már.-.-"Azóta történt egy, s más..:)Levizsgáztam... kaptam szép okj-s papírt.:)No meg voooottam animeconon. Elment, de nekem az őszi meg a tavaszi jobban tetszett.. :PEgy barátosnémmel egymás közelében álltunk és nem ismertük fel egymást.XDVoltam egy…..
Hali!Huhh...de régen irtam már...ez idő alatt rengeteg sok minden történt velem.Szóóóval...2008.06.28.Délelött mézeskalácsozni voltam, délután meg valszeg aludtam... már nem tudom.XD2008.06.29.Délelött csak voltam, aztán valamikor elmentünk a balcsira. Hehe... felmásztam egy…..
Hali!Tom, már régen jelentkeztem, de ebben a hőségben semmihez se volt erőm.:PSzóóóóval péntek este semmittevés, aztán szombaton süti sütés a mézeskalácsos tanfolyamon... utána délután punnyadás. Bármennyire nyavalyogtam, nem mentünk el a balatonmáriai Szent-Iván éji tüzes…..
Ez is megvolt, mégse vagyok még vén.:))))Nem tudok mit kezdeni a rámszakadt szabadsággal.XDTegnap rajzolgattam, aztán fájó fejjel lefeküdtem...ma reggel fejfájással keltem és alig tudtam elmenni a bizonyítványomért.:STegnapról:Rettegés meg egyéb, oszt nem volt olyan gáz.Magyar:…..
*NEMAKAROKÉRETTSÉGIZNI érzése van erőteljesen*Gyaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...csütörtökön szóbeli,és nem és nem és nem akarooooooom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>.<"Nem tudok semmit,nem akaroom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>.<"..
Hali!Nos... már rég írtam... azóta nem sok érdemleges dolog történt.Hmm... esetleg... voltam egy falunapon, vettem plüssponyt (Igen,azt! Nem kiröhögni!!!!).Édesapám első helyezett lett a falunap autós-ügyességi versenyén.:)Ettem egy halom fagyit, fájt a fejem...stb.:PAztán hmm...…..
Hali!Huhh...bele kell húznom...egyre ritkábban írok.xDSzóóóóval...mint olvashatjátok, a Gazdaságtan dogát túléltem.XDHmm...volt benne a különböző ételfertőzésektől elkezdve a rágcsálókig minden.xDKibírtam...és cép volt jó volt, és csütörtökön jön a következő…..
Hali! Nos régen jelentkeztem már. Ez idő alatt történt velem egy s más.:)A keddi napom nem telt valami eseménydúsan. Délelött megtusoltam, hajat mostan. Megszárítani lusta voltam, ezért inkább kiálltam a napra és ott fésülködtem meg.xD Délután voltam a gimiben a biosztanárral…..
Csövi!A mai napom nem telt valami túl érdekesen.Tegnap óta kissé kipihentem magam. Reggel még ugyan fájt kicsit a fejem, de nem sokáig.Kb. 10 óra felé kászálódtam ki az ágyból, majd ittam egy tejeskávét, meg hozzá egy sajtos kiflit nyammogtam el. Kaja után bevetettem magam a…..
Hali!Szóóóóval ma korán keltem, pontosabban reggel hatkor.Úgy volt, hogy édesanyámmal, néhány tanítványával, egy tanártársával, és annak apjával elmegyünk kirándulni az egyik közeli vadászházhoz.Hát igen, de előtte le akartam tusolni, mert folyt rólam a víz. Nagyon meleg…..
Hali!A ma reggelem nem kezdődött valami jól. Fájt nagyon a fejem.Kimásztam az ágyamból, és beraktam egy pohár tejet a mikróba, hogy csinálok tejeskávét belőle. Aztán lezártam, és elmentem a kétbetűsre. Akkor már a fejsájáfon kívül hányingerem is volt. Miután végeztem, egy…..
Ehhh, ide is már régen írtam.Nos az utóbbi időszakban történt egy, s más velem.:)Az érettségi első része lement.Az Irodalom közepesen nehéz volt, a Matek nagyon, a Töri elment, a Német nehéz volt és tele marhaságokkal, a Biosz meg röhej(Ha már idéztek Madách:Az ember…..
Voltam a tavaszi animeconon(Sakuracon)!!!!!!!!!!!!!^^Most szeretnék beszéámolni róla.:)Péntek:Voltam iskolában,de az ötödik óra után elslisszoltam onnan.Édesanyám hazahozott,majd gyorsan összekapkodtam a cuccaimat.:)Kivittek a vonatállomásra,ahol felszálltam a Keletibe induló…..