Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Useless1997

174 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap szinte felrobbant az internet a Norbi élővideós nyilatkozata után... Szinte időről időre van egy-két celeb, akit szétsavaznak a saját véleménynyilvánításuk után. Bassza meg, elvégre szólásszabadság van, nem? Folyt...
Egyszervoltam 2.0 Ünnepek 2019.12.30 19:22:18
Ritka nagyon rühellem az ünnepeket.A december meg aztán kiemelten nagy kedvencem.Mikulás, szülinapok, karácsony, névnapok, szilveszter.Már lődöznek a szellemi fogyatékos barmok. Amúgy szép volt, végül is sikerült karácsony előtt annyira összekaparnom magam, hogy ajándék-kreálás után még…..
Mérnök Úr blogja Fater büszke! 2020.01.16 21:33:57
Zene! Ez a rövid sztori ma jutott eszembe a délutáni szunyókálás elalvás pillanatában. Talán az sem kizárt, hogy már álmodtam ezt a flashback-et.....
  2014.03.02.:   Igen. A mintatanterv szerint a felénél járok. Persze az még közel sem biztos, hogy szlip nélkül végzem el a Főiskolát*...
2020.01.07.:Ez egy igazán régi sztori. Morálisan megkérdőjelezhető, hogy milyen indíttatásból írom ezt ide. Hát, csak úgy. 2013.03.28.: 2012 decemberében a két ünnep között úgy döntöttünk lenézünk két napra a hétvégi házunkba a szokásos csapattal. Én R. I. és T. (az a T. aki R. születésnapi zsúrján…..
Folyt...
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
Mostanában erről is szoktam elmélkedni... Folyt...
Mérnök Úr blogja 3in1 2019.12.27 10:51:29
Mai bejegyzés 3-at is fog tartalmazni. Folyt...
28 éves lettem én.....
"Engem sosem motivált mások sikerei. Motivációt csak a saját kudarcaimból merítek."..
Ma szabadnapom van, ezért úgy döntöttem, hogy elkezdem a karácsonyi bevásárlást.  Folyt...
Szóltam át Bródi haveromnak az anyósülésről miközben ő vezetett. Folyt...
Useless1997 2019.12.06 13:36:36
@calibra2006:

Rendben! Köszönöm, hogy írtál! :)
Mivel nyakunkon a 2020-as év, úgy gondoltam néhány mondatban összegzem az elmúlt évtized történéseit évekre bontva. Folyt...
Igaz, nem nagy, de érzem, hogy motivál. Zene Folyt...
"Csináljunk gyereket, adnak 10 millió Forintot!" - Vágta hozzám a barátnőm a hétvégén.  "Hülye vagy?" - hangzott a válasz.  Na, ezért a bejegyzésért nem leszek népszerű.....
Useless1997 2019.11.06 17:18:01
@BoriBori0422:

Na jó, tényleg nem értem. Alapesetben nem tartom magam hülyének de tisztába vagyok azzal, hogy egy érzelmi analfabéta vagyok. De tényleg.

Ezért szeretném, ha kifejtenéd ezt bővebben. :)
Useless1997 2019.11.11 10:24:08
@BoriBori0422:

Nem kell bocsánatot kérned!

Az az igazság, hogy jól látod a dolgot. Legalábbis az érzelmi oldalát, de az anyagit sajnos nem.
Részben örülök, mert ezek szerint a bejegyzéseim során jól prezentálom a magánéletemet, mindazonáltal - tudom, hogy- rossz köntösben.

Igen, egy szemét szar alak vagyok. Miért? Azért mert, egy olyan lányba vagyok szerelmes, akit már lassan 4 éve nem láttam és azóta nem is tudok róla semmit. Képtelen vagyok elfelejteni és ami a legrosszabb, hogy én NEM is akarom elfelejteni.

Szar alak vagyok, hogy egy olyan lány a barátnőm, akit nem szeretek, de ő szerelmes belém. Utálom magamat, hogy színlelnem kell mindennap, és nem tudok véget vetni ennek. Hogy miért? Mert valamilyen szinten szeretek vele lenni. Mert alapjába véve jól kijövünk, megvan a közös hullámhossz, de sajnos az én maximalizmusom miatt ebben csak ennyi van.

Ami az ő korát illeti, még nem kritikus. Ő sem gondolta komolyan a gyereket, mert még egyetemre jár és van még ott pár éve. Ő sem akarja elcseszni. Ha 30 körül lenne, akkor már szólna a sziréna, de így, hogy még nem, még van időm. Tudom, tudom, lépni kéne, de szeretem a rendelkezésreálló időmet kihasználni, mert mi van ha egyik nap arra ébredek, hogy mégis csak... (igen tudom, igazad van, nincs jogom más idejét pazarolni)

Abban viszont nincs igazad, hogy más lenne egy lakás. Miden másképp lenne. Tudod én az életemet egy NAGY BÜDÖS NULLÁRÓL kezdtem. Nekem nincsenek kőgazdag szüleim, akik finanszírozni tudják a fészekből való kirepülésemet, így akármilyen ciki is 28 évesen arra vagyok kényszerítve, hogy a szüleimnél lakjak. Elköltözhetnék.... Albérletbe? Azt finanszírozva sose lesz saját lakásom. Lakáshitel? 30 évig fizethetném. Maradjunk itthon és szüljön gyereket és majd a vendégszobát átalakítjuk kisgyermekszobává? Nem hiszem, hogy a barátnőm és a szüleim közötti érces kapcsolat fényében ez olyan jó döntés lenne...
Useless1997 2019.11.12 18:31:10
@BoriBori0422:

A válaszod első részében igazad van.

Valószínűleg nem az a lány, aki akkor volt. Én se vagyok az. De kitudja, lehet pont ez a "szünet" kell. Lehet, hogy itt még csak egy nagy vessző van, nem pont. Persze én álomba ringatom magamat hamis illúziókkal, hátha mi még valaha egy pár leszünk. Aztán kitudja, lehet azóta férje van meg gyereke/i és boldog életet él. Szívem mélyéből ezt kívánom Neki!
Én meg szenvedek miatta, mert megérdemlem!!

A lakás témában is igazad van. Valószínűleg ha kapnék egy kulcsot, nem a babaszoba festés lenne a hétvégi programom. Kicsit kiélném az egyedüllétet, de látható időn belül (2-3 év) tervbe lenne.

Mindazonáltal köszönöm a megnyilvánulásodat. Jó látni, hogy - ha nem is sokan - vannak, akik olvasnak. :)
2019.11.07. Valahogy mostanában nincs kedvem írni, ezért egy régebbi gyöngyszemet hoztam nektek. Mint ahogy a cím is sugallja, ismételten egy Főiskolás sztorit hoztam nektek. Nem rövid a sztori és valószínűleg nem lesz annyira átütő egyik olvasónak sem (maximum annak, akik átéltek hasonló…..
Jajaja begyorsultak az események. Ilyen az, amikor az ember nem munkanélküliként ül otthon hanem dolgozik. ..
Occam borotvája. Válaszd a legegyszerűbbet! Folyt...
Valamikor régen írtam ki egy zene CD-t a kocsiba, hogy legyen mit hallgatni... Folyt...
Nem, ez nem a múltheti állásinterjúmnak a második körös interjúja. Ez valahol máshol volt... Folyt...
Zene Ez már olyan hagyomány, de szerintem nem vagyok ezzel egyedül... Folyt...
Tegnap este néztem meg a Csillag születik (A star is born - 2018) c. filmet, amiben is volt egy jelenet az elején, ahol Bradley arról beszélt, hogy nagyon sok ember tehetséges, csak éppen nem tudnak róla. És ez így van. Tuti, hogy egy csomó ember úgy éli le az életét, hogy nem is tudja meg, hogy…..
Ebben a bejegyzésben, nem ezt a kérdést szeretném megválaszolni. Legalábbis gazdasági szempontból nem.  Folyt...