Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Useless1997

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat ember olvasta, amit ma írtam, azt hittem nulla lesz ez a szám, mivel fél éve nem írtam ide semmit (kb.). Izé..lehet, h nem olvasták csak idekatt, mert azt ugye nem tudhatja még a renCer se, hogy el is olvasták-e vagy ilyesmi...most olvastam, h a koronavírus, ami halálos, már Európában van, hát…..
A sorozatrandizó Ebédszünet 2020.01.27 07:52:28
Valéria tinder találat volt, hosszú szőke haj, zöld szemek, de nem vékony testalkat, hanem amolyan curvy kategória. Fotók alapján épp olyan alakja volt, ami még simán szexi, úgyhogy rá is írtam. A nyitó téma Mezopotámia gazdasága az ókorban volt…ja nem… A sörök. :P A bemutatkozójában említette, hogy…..
Useless1997 2020.01.27 17:25:41
Egyszervoltam 2.0 Ünnepek 2019.12.30 19:22:18
Ritka nagyon rühellem az ünnepeket.A december meg aztán kiemelten nagy kedvencem.Mikulás, szülinapok, karácsony, névnapok, szilveszter.Már lődöznek a szellemi fogyatékos barmok. Amúgy szép volt, végül is sikerült karácsony előtt annyira összekaparnom magam, hogy ajándék-kreálás után még…..
Hosszú évek óta gyűlölöm a karácsonyt. Sokáig elfojtottam magamban, mert szégyellnivalónak éreztem, olyannak ami nem fér bele a társadalmi konvencióba, ami egyfajta különcség, ami miatt fekete bárány vagyok. Aztán ahogy teltek az évek és egyre több embert ismertem meg különböző szférákból, úgy…..
Sokan egyeznek abban a gondolkodásban, hogy mindenki magának vállalja/hozza létre/vonzza be mindazt, ami vele történik. A jó dolgokkal persze könnyű kibékülni. Az ember "kiharcolta", "megérdemelte", stb. De a rosszak? A rossz kapcsolatok? A betegségek? A nehéz helyzetek? Azok általában "csak úgy…..
A sorozatrandizó Aszinkron 2019.09.02 09:11:15
Nárcisz nevű hölgyeményt egy ismerkedős oldalon találtam, és a borok volt a beszélgetésünk alapja (mint oly sokszor). 25 éves, fekete haj, kék szemek, átlagos testalkat és az egyik képen, természetesen egy nárcisz volt. Most abba nem megyek bele, hogy mennyire ironikus, hogy egy Nárcisz nevű lány,…..
A sorozatrandizó Randi - nem randi 2019.08.26 14:32:57
Volt egy kolléganőm, nevezzük Noéminek. Noémi egy másik osztályon dolgozott, de nap mint nap összefutottunk. Vállig érő barna haj, barna szemek, formás test, iszonyat jó fenék. Sajnos kicsit olyan "karótnyeltnek" tűnt mindig, és csak hébe-hóba beszélgettünk. Komoly kapcsolatban volt és amikor…..
Szubrina blog Miért hagytam abba? 2019.07.17 20:24:00
Nem tudom, passz, lustaságból vagy mert nem volt mit írnom, aztán sok idő eltelt. Továbbá nem túl nagy itt a tolongás, ha a senkinek akarnék írni, akkor mi a fasznak írjam le? Saját magamnak a fejemben is meg vannak a gondolatok...magammal nem kell egy netes felületen megosztanom. Aztán meg be kell…..
Annak ellenére, hogy hosszú évek óta dolgozom önjelölt marketingesként, és kommunikációs szakemberként, az Instagram, pontosabban insta néven emlegetett platformmal nem sokat találkoztam. Eddig. Most azonban egy társkereső projekt miatt naponta kell használnom, így az elmúlt két hónap során intenzív…..
Nagyon sok esetben találkozom olyan emberekkel akiknek a tudása jó esetben csak megragadt azon a szinten, ahol annak idején a tanulást, iskolát befejezték, rosszabb esetben azonban még csökkent is. Ha te olyan ember vagy, aki tudja, hogy a folyamatos tanulás, önmagad képzése és a világ mind…..
Pénteken vizsga, nem ártana összeszedni magamat. 5 egyszerű kis feladatot kellene megtenni, legyen végre egy kis sikerélmény. 30 tétel kijegyzetelése Elmondani a legutóbbi "sikeresen" elbukott tárgyat anyámnak Fél éve kint lógó zászlót beszedni a házról Borotválkozni 2 előtt…..
Useless1997 2019.05.14 19:55:02
Nincs rosszabb, mint mikor már korán reggel nyomott hangulattal ébredünk, és nem tudjuk, hogyan is változtathatnánk rajta. Mindig van lehetőséged fordítani a rossz érzéseken, csak tudnod kell várni egy kicsit. Vagy ha végképp türelmetlen vagy, azonnali segítséget is igénybe vehetsz. Ha tudsz várni,…..
A Depeche Mode Tatabánya Facebook-csoport szerint Dave testőrök nélkül ugrott be a boltba :) elég komoly sztori :D..
Useless1997 2017.05.21 19:59:06
Majd holnap 1. - Utazzunk el! 2017.01.23 23:50:23
Utazzunk el! Hagyjuk itt a régi szar énemet, hagyjuk itt a lustaságaimat, keljünk fel. Ezért hoztam létre az új blogomat, hogy megváltozzak. Ki kell törnöm a lustaságom rabságából, mert az utolsó órákban vagyok. Aztán bezárul a kapu örökre. Eilan vagyok. Azért a második, mert az elsőt elvesztettem.…..
Ne is bonyolítsuk. Szóljon ez a másik férfivágyról a hatalmas mellekről. A cím magáért beszél. Fogadjátok szeretettel ezt a néhány gyönyörű MILF nőt...
A megtörtént kalandok részbe valóban megtörtént kalandokat fogok felsorolni. Mindössze annyira próbálom majd másítani, hogy a résztvevők ne ismerjék fel magukat. Persze lehetnek olyan jellegzetes helyzetek, hogy mégis felismeri magát valaki. De nem hiszem, hogy eljut hozzá a ez a blog. :-) Ja ezt…..
Sok embert foglalkoztat ez a kérdés. Mondjuk engem pont nem, de én véletlenül pont tudom rá a választ. Szóval lehet-e barátság férfi és nő között? Fenntartható-e az az állapot, amikor az egyik nem akarja megszeretkezni a másikat, esetleg egyikük sem esik szerelembe a másik iránt? A kérdésre a válasz…..
Holnapelőtt Lassan pereg az idő 2016.11.13 17:36:50
Még csak 12 és fél napot éltem túl, de már nagyon meggyengültem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz alkohol nélkül megélni a novembert. Azt hittem, hogy ha jobb az idő, hosszabbak a nappalok és minden arra csábít, hogy menjek, menjek, menjek, akkor nehezebb sör vagy egy jó fröccs nélkül. De…..
Holnapelőtt Szegény Bud Spencer 2016.06.28 00:30:35
Nyugodjon békében :(..
Csorba Csillag Az élet egy játék 2016.06.20 19:01:15
* Az élet értelme csak is a boldogság megtanulása lehet. Ez egy hosszú tanulási folyamat, nem elég egyszer-egyszer boldognak lennünk, bizonyos hullámok csúcspontján, hanem szeretnünk kell azt egész folyamatot, amivel folyamatos boldogságban élhetünk. Akkor is boldogok lehetünk, ha éppen szomorúak,…..
Lehet, hogy a depresszió alapvető okozója, hogy várunk valamit az élettől? Persze nehéz úgy élni, hogy ne vágyjunk semmire, és nem is kell. Teremteni akaratból  lehet, és ez a vágy-beteljesülés folyamat meg általában úgy zajlik, hogy valamit akarunk és vágyunk, majd lemondunk róla, aztán jön a…..
Useless1997 2016.06.19 23:14:56
@csorbacsillag: Az élet értelme (talán), hogy az embernek folyamatosan legyenek céljai. De fontos, hogy csak azután legyen egy újabb, miután az előzőt elérte.
Aztán a következő évben megkérdezték, hogy el tudnám-e vállalni az éjszakai bárt? Végtelenül boldog voltam, hiszen mindig erre vágytam. Életünk a következőképpen zajlott: Este együtt megvacsorázott a család, utána megfürdettem a gyerekeket, lefektettem őket, mesét is mondtam, naná... Majd gyorsan…..
Useless1997 2016.06.18 23:21:41
Holnapelőtt Zuhany alatt 2016.05.26 22:48:10
Tudtam, hogy kemény időszak lesz, tudtam, hogy utálni fogom. Már csak az utolsó lépések vannak hátra, és akkor végre pihenhetek egy kicsit. De súlyosak nagyon már a lábaim, kimerültem, és ingerült vagyok. Még egy kérdőívet kell elküldenem a tanárnak ma, aztán végre aludni térhetek, és csak azzal az…..