Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baromméter

0 bejegyzést írt és 716 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Mindenkinek megvan a maga véleménye, sőt, mindenki más ágát szereti a rock- és metalzenéknek is, emiatt ki is alakulhatnak érdekegyeztetési különbségek két különböző banda rajongói között. Ez ki hogyan rendezi le, vérmérséklet kérdése. Az éppen kisbabát váró Floor…..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
Baromméter 2014.12.05 11:00:53
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
Baromméter 2014.04.09 14:41:32
@Quarker: nehogy azt hidd :))
"Megállapodtak az összefogás pártjai a Modern Magyarország Mozgalommal szerdán. Bokros Lajos pártja kívülről támogatja az ellenzéki szövetséget. (...)Bokros Lajos közölte: kívülről támogatják az összefogást, sem egyéni, sem listás helyet nem kértek. Azt mondta:…..
Baromméter 2014.02.19 16:04:21
Életének 62. évében, váratlanul elhunyt Sax Gyula nagymester, sakkolimpiai bajnok, kétszeres sakkolimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnokjelölt, kétszeres magyar bajnok. Sax Gyula 1973-ban A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint Sax Gyula szombaton hunyt…..
Baromméter 2014.01.29 07:30:06
RIP
Eldőlt, hogy ki, az még nem, hogy mikor, de az már tuti, hogy lesz: a Fox International 2014 február 1-jén elindítja magyarországi sugárzását, elsőként a Telekom digitális szolgáltatásában, aztán majd szépen lassan a többi szolgáltatónál. Alant a sajtóközlemény, itt a…..
Baromméter 2013.12.17 13:49:23
A Kerrang! magazinnak adott nemrég interjút Lars Ulrich, ahol beszélt a következő Metallica-nagylemezről, ami semmiképpen sem jelenik meg 2015 előtt. Azt azonban elárulta, hogy ugyan alig jut idejük együtt zenélni, de mindenképpen a 2008-as Death Magnetic hangzására építenek majd,…..
Még hogy nincs ellenszere a rezsiharcos dumának, a „zseniális egyszavas programnak”!? Dehogyis nincs: a túszmentés. Miközben a rezsiről hadoválnak a fideszesek, tucatszám vezetnek be újabb és újabb közterheket, amelyek a szegényeket és az alacsony jövedelműeket sújtják, a…..
Baromméter 2013.10.09 11:52:20
Egy hangfelvételt pakoltak ki egy külföldi szerverre, amin állítólag a zuglói alpolgármester, Dr. Ferdinándy István beszélget egy vállalkozóval. (Az alpolgármestert Papcsák minden jogkörétől megfosztotta a tavasszal.) Ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet Viktorral... by…..
Baromméter 2013.09.25 09:23:40
@Secnir: ötszáz millával - vagy akár csak háromszázzal - külföldre lépni nem olyan rossz.
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
Baromméter 2013.09.09 09:45:56
Elkészült a Fideszes válasz az Európai Uniónak, amitől feltehetőleg Brüsszeltől Strasbourgig összefossák a bokájukat. Komolyan nem értem, miért kell magunkat jobban égetni, mindenki tudja, hogy Orbán a hazai közönségnek beszélt az Európa Parlamentben, nem véletlenül adta…..
Az 1989-es csehszlovák bársonyos forradalom és Csehország demokratikus átmenete óta a legnagyobb politikai botrány körvonalazódik a nem is olyan rég megáradt Moldva partján. Példátlan méretű letartóztatásokat hajtott végre szerda este a cseh rendőrség elit alakulata: a…..
A Nemzeti Dohányboltok kapcsán épp a napokban nyilatkozta Giró-Szász András kormányszóvivő, hogy "a kormány 5 és félezer családi vállalkozást kívánt helyzetbe hozni a multikkal szemben (...) eddig mindössze 200 családi vállalkozás foglalkozott csak dohányárusítással,…..
Pézsma Most menjek vagy maradjak?! 2013.02.25 15:27:16
Sorkatonaként abban az időszakban voltam határőr, amikor a keletnémetek fegyver helyett bőrönddel indultak meg nyugat felé. Előszeretettel Magyarországon keresztül: zöld határon, hamis útlevéllel, páneurópai pikniken, majd ’89 novemberétől szó szerint a falat ledöntve, mindent…..
Baromméter 2013.02.27 15:08:01
@nandras01: igazad van, de ki lett volna jobb?

Na, és EZ a baj.
A kutatások ugyanazt mutatják, igaz, jelentős eltérésekkel: a teljes népességben az Ipsosnál 3, a Tárkinál 6, a Századvégnél 8, a Mediánnál pedig 11 százalékponttal vezet a Fidesz az MSZP előtt. A képet árnyalja, a választási kilátásokat módosíthatja, hogy a szocialisták…..
Baromméter 2013.02.01 14:43:09
Ma este láthatják utoljára a BK-fanok Kertész Gézát azaz Németh Kristófot a sorozatban, legalábbis egy ideig. Németh Kristóf, a Játékszínt fura módon privatizáló színészt már elbúcsúztatták a stáb tagjai. Kertész Géza sorsáról azonban Németh Kristóf döntött, már…..
Baromméter 2012.11.21 16:52:01
Steve Harris - British Lion(EMI) Azt, hogy Steve Harris egy élő legenda, meg saját maga és a galoppozós basszusgitározás élő szobra, az pont olyan alapvetés, mint az, hogy Lemmy az Egyetlen Élő Isten. Éppen ezért kicsit elnézőbb tud lenni vele az ember, amikor egy olyan bosszantóan…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
Baromméter 2012.09.21 09:52:39
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
A bejegyzés fő kérdésére egyelőre még nem kaptunk választ: fenntartható-e továbbra is a nemzetállamok Európája, vagy föderatív szerveződés szükséges, így létrehozva az Európai Egyesült Államokat, ezzel is megmentve az Európai Uniót a jövőnek. Amellett fogok érvelni, hogy…..
Baromméter 2012.07.03 09:39:56
Baromméter 2012.07.03 10:52:31
@Unionista_: "most is ennyi van. és euro"

Hát közel sem. Egyrészt az euró azért még pluszba nagy különbség, másrésztrmég van emellett egy rakat más "jogharmonizációs" meg "koordinációs" munka (és kötelezettség) olyan szakterületeken, ahol ez teljesen felesleges és a közös intézményi szintjén pazarláshoz vezet.
Görögország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Írország. Jellemzően ezeknek az államoknak a neve bukkan fel a médiában ha Európa válsága kerül szóba. Romló életszínvonal, növekvő munkanélküliség, csökkenő GDP, ingatag lábakon álló pénzügyi szektor, menekülő…..
A morgás joga Álomháború 2012.04.27 10:19:00
A kormány és a 18 évesek háborúznak. Álomháborúznak. Mert mit is akar a kormány? Megmondani, ki mit tanuljon és mi legyen ha nagy lesz. És mit akarnak a fiatalok? Saját álmaikat követni, tudásukat, tehetségüket a legjobban kibontakoztatni, komparatív előnyeiket kihasználni. Az…..
Baromméter 2012.04.27 14:24:02