Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabi490

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan kezd minden újra a régi lenni a Mersey partján, legalábbis ez juthat az ember eszébe ha rápillant a Premier League aktuális tabellájára. Megállíthatatlannak tűnnek a Vörösök, úgy látszik Jürgen Klopp tavaly őszi kinevezése telitalálatnak bizonyult, 11 forduló után a tabella élén állnak, bár…..
Évtizedek óta vannak különféle statisztikák, az utóbbi években egyre mélyebbre hatóan tudhatunk meg mindent ami a pályán történik. Mióta elkezdték statisztikusok számolni, mely játékos hány találatig jutott (ez bizony már több, mint egy évszázada kezdődött), mindössze 27 labdarúgónak sikerült 500…..
El lehet jutni a magyar másodosztályból egészen a Santiago Bernabéu-ig? Nikolic Nemanjának 10 év alatt sikerült...
Lesz csapat amely megfosztja trónjától a tavaly fölényesen diadalmaskodó Ferencvárost?..
A magyar labdarúgóknak nem sok babér termett Liverpoolban...
Pörög az átigazolási piac, naponta több száz hír lát napvilágot azonban ezeknek nagy része alaptalan. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány hitelesebb forrásból származó átigazolási hírt, de persze ez sem garancia a hitelességre, kezeljük kellő fenntartással. Mesut Özil elutasíthatja az Arsenal…..
Anglia - Magyarország 3-6 mérkőzés visszavágója. Kevesen gondolták volna, hogy a legendás kinti mérkőzés után még nagyobb vereségbe fognak beleszaladni az angolok. Visszatekintés azokba az időkbe mikor mi tanítottuk a világot focizni...
A magyar labdarúgás két ellentétes arcát mutatja ebben az évben. Válogatottunk az EB-n, klubcsapataink a fotelben...
Napokon belül hivatalos lehet Paul Pogba visszatérése a Manchester Unitedhez, ahonnan néhány éve ingyen távozott...
Dzsudzsák Balázs pályafutása újabb mérföldkőhöz ékezett az Emírségekbe való igazolásával. Nincs is ezzel semmi baj, ha az egészet megfordítjuk. Az al-Vahda remek lehetőség egy fiatal, feltörekvő tehetségnek, mint Balázs. Fix Bajnokok Ligája résztvevő a csapat (még ha nem is Európában). Magas…..
Hazánk is büszkélkedhet Aranylabdás labdarúgóval, Albert Flórián személyében...
Nem kell túl messzire menni, hogy megtaláljuk a világ leggazdagabb bajnokságát, amely mellett még a kínai csapatok is eltörpülnek...
Az átigazolásokat mindig az idő igazolja. Jöttek már ide megmentőnek szánt játékosok akik csak tovább rontották a csapatot és érkezett lebecsült játékos aki többet mutatott két mérkőzésen mint más egy szezon alatt. A tavaly nyári átigazolási időszak egy év távlatából nem tűnik rossznak. Sem az…..
A magyar klubfutball nem ezekben az években éli legszebb napjait. Kiugróan jó és kiugróan rossz teljesítmény jellemzi csapatainkat a nemzetközi kupaporondon. Az utóbbi 10 évben a magyar csapatok felültek egy hullámvasútra amiből nem tudnak kiszállni, sajnos ez a hullámvasút többször van lent, mint…..
Csabi490 2016.08.02 13:02:26
@*rockstar*: Köszönöm az észrevételt, javítottam.
Nem, nemcsak a pénzről szól a modern foci. Megpróbálom ellensúlyozni a labdarúgás felett eluralkodott negatív hangulatot. Igenis vannak olyan játékosok akiket a foci és csapatuk szeretete motivál és nem az, hogy mennyi pénz van a bankszámlájukon. De egy játékos nemcsak emiatt lehet példakép az…..
Csabi490 2016.07.29 00:39:51
@bbwd: Lesz róla is! Részenként 5 játékokról írok, hamarosan érkeznek a további részek ahol ő is szerepet kap majd.
Ma este pályára lép a Videoton az Európa Liga harmadik selejtező körének első mérkőzésén...
Mi az első gondolatod ha egy játékos a volt csapata ellen lép pályára? Biztosan gólt fog szerezni. Nincs kőbe vésve, mégis újra és újra megtörténik. A foci hatalmas dráma író. Néha még mi sem tudnánk jobb történeteket kitalálni. Ennek a sorozatnak az első részében bemutatok 5 játékost aki pályára…..
Elérkezett az idei év legvártabb mérkőzése, a két résztvevő csapattól függetlenül a Bajnokok Ligája döntője mindig a legrangosabb mérkőzés az európai klubfutball életében. Spanyol, azon belül pedig madridi házi döntőt rendeznek szombat este a San Siroban. Az eredmény talán még megjósolhatatlanabb…..
Egy szó: Isztambul, és a legtöbb foci rajongó már tudja mire gondolok. 2005.05. 25. Az éjszaka amikor a lehetetlen szó megszűnt létezni. Egy varázslatos este amely a futball történelem egyik legemlékezetesebb mérkőzését véste bele minden szurkoló agyába. A Liverpool FC egy életre beírta magát a…..
A blogról szeretnék egy előzetes írást közzétenni, mégis mire számítson aki erre az oldalra látogat. Ezt a blogot csakis a labdarúgásnak szentelem, a focit érintő témákról lesznek bejegyzések, legyen magyar vagy épp külföldi csapatról vagy játékosról szó. A nyár közeledtével kiemelt szerepet kap az…..