Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovier

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
kovier 2018.12.13 18:07:35
Arra jutottam, hogy nem kell megismételni a választást! Jó ez a dagonya mindenkinek. De legalábbis a többségnek. Még annak az értelmiségnek is, mint például orvosok, akik nap mint nap fanyalognak, hogy így szar az egészségügy meg úgy szar. Nem szar! Jó ez ide! Vagy az egyetemeken ülő habil-debilek,…..
kovier 2018.05.04 21:55:54
@csakférfi: Nem, nem mindenki hüle, de annyian igen, hogy lehessen általánosítani. Nem mondtam meg semmilyen tutit. Haragot és gyűlöletet óriásplkátokon szokás kormányinfonak álcázva szítani. Ha álmos vagy, aludn menj, ne hagyd magad kizsákmányolni. Majd a Mészáros lórinc felvásárolja a te multidat is, oszt ő nem fog kizskmányolni! Mer majd a szent életű orbánviktor hitelen visszaváltoztatja a munka törvénykönyvéből azokat, amiket ő változtatott meg a dolgozók kárára a multik kiszolgálására. kovier éktelenül röhög. :D
Gyakran előfordul egy konferenciateremben, egy repülőn vagy épp a parkban, hogy nem tudunk egeret használni és valljuk be, hosszútávon a touchpad használata sem ideális. Erre a problémára talált megoldást a Dr. Márton Gergely által vezetett magyar csapat. Ott egy órási felület, a billentyűzet. Ezt…..
Gyakran megesik, hogy azon kapnak egy hírességet, hogy a valóságot elferdítve ábrázolja. Ezt a mindennapokban szimplán hazugságnak nevezzük, de az amerikai Kellyanne Conwaytől, Donald Trump tanácsadójától nemrég megtudhattuk, hogy már erre is van egy megfelelő kifejezés: alternatív tény. A…..
kovier 2017.06.03 14:36:39
@MaxVal BircaMan HJCD: Ez egy alternatív tény! :D Tőled (sem) nem is vártunk mást!
Hunvald-blog 110. Ez most komoly?! 2017.06.01 19:00:19
"De hát maga hazudik! Igen, de hadd mondjam végig.”   Mert viccnek ez már tényleg durva lenne. Tegnap Németh Szilárd, az ex-rezsibiztos, a nép egyszerű gyermeke és a birkózószövetség elnöke kipattant a színpadra és felháborodott hangú tájékoztatót tartott. Ebből megtudhattuk, hogy Rezsiszilárd nem…..
kovier 2017.06.03 14:26:27
@HabonyArpad: Tényleg, mennyivel jobb, ha a jobboldal lopja a közöst, ha a jobboldal korrupt, mint ha a baloldal az. A gond csak az, hogy mindkettő a mi kasszánkból teszi. Ezt roppant bonyolult felismerni. Az meg idegbetegség, hogy Soros... Soros... Soros.. de azt megköszönném, ha ideírnál, vagy belinkelnél valami konkrétumot, hogy mikor, ki mennyit utalt a "libsiktől" Sorosnak a terroristák megsegítésére. Ha jól tudom, éppen orbán segíti a terrorizmust, hiszen bizonyítottan ő engedte be és ápolt jó kapcsolatot Ghaith Pharaon-nal, és enged be bárkit pénzért az országba (amit aztán még majd egyszer kamatostul vissza is kell nekik fizetnünk), és az ő kerítésük ellenére járt át Magyarországon a Párizsi robbantó... stb., stb. Szóval téged sem az eszedért szeret orbán, hanem a szavazatodért.
Nem szabadna ezt sokáig csinálni, mert rossz vége lesz. Bödőcs lesz az új Hofi?..
kovier 2017.04.10 15:31:34
@Jakab.gipsz: Hát a te agyadat nehéz lenne átmosni, mert ugye ami nincs...
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Odaverek A lenyúlás éve 2017.01.06 22:02:22
Jött ma a hír ugye, hogy Matolcsyék lenullázták az aranytartalékot. Puff bazmeg, mentem is az utcára eszeveszetten síkabátban, bakancsban, usánkában, hogy most jól fellógatjuk lámpavasra az összes büdös gyökeret. Hát öcsém, se a Szabadság téren, se a Kossuth téren nem találkoztam senkivel, aki…..
Goró Oszkár után Samu Tamás Gergőt mutatjuk be, akinek szintén hasonlít az esete Ahmed H., a tíz évre fegyházra ítélt menekült történetére...
kovier 2016.12.04 20:53:07
@midnight coder: "Például arra, hogy 20 év múlva amikor a migránsok elkezdik majd lemészárolni a franciáknál, németeknél, norvégeknél az európaiakat akkor nekünk még lesz hazánk ahová be tudjuk fogadni az európai menekülteket. " Te komolyan azt gondolod, hogy ha ez bekövetkezne (mire alapozod, a fidesz uszítására?) akkor mi itt ebből kimaradnánk, mint egy boldog, szeretetteljes kis oázis az ISIS vallási szélsőséges óceánján? Nagyon morbid!
kovier 2016.12.04 21:04:30
@nick papagiorgo: A néphülyítés nem Mónika show és hasonlók! A néphülyítés a "Magyaroszág jobban teljesít" és hasonlók. A politikus pedig, aki ezt használja, nem politikus, hanem hazaáruló. A politikus nem hülyíti a népet, hanem "oktatja"! Minden más csak hatalommánia, és az ezzel járó minden előny "bezsebelése"! Ennyi, nem több, nem más!
Arra talán ma már nagyon kevesen emlékeznek, hogy közvetlenül a rendszerváltás után az akkor még monopóliumot élvező Magyar Televízió készített egy Tátika-show nevezetű produkciót. Az volt a lényege, hogy gyerekek beöltöztek különböző hazai és külföldi sztároknak és eltátogták az egyik slágerüket.…..
Minden előítéletet félretenni, mivel készült egy elég komoly felmérés. Már, ha ilyenben egyáltalán lehet ilyet. Nőket kérdeztek, hogy melyik típusú pasi jön be nekik. Tippeljetek, ki jön be nekik? Nem, nem az izompacsirtára. De akkor kire? Meglepődsz, ha tovább olvasol! Videót is találsz!..
kovier 2016.12.04 11:01:42
@Látens Inszinuáció: Az "izomagy" kifejezés elsősorban nem műveltségi, nem szakmai tudásbeli képességet jelöl, bár ez is benne van, hanem életfelfogásbelit! Attól pedig, hogy vannak kivételek, és néhány gyúrós személy magasan képzett és művelt, általában igaz, hogy kevésbé azok. A média pedig ezeket sokszor fel is kapja, mert "eladható majmok", így erősítik a sztereotípiákat. Akinek nem inge, ne vegye magára.
kovier 2016.12.04 11:03:55
@sorbacsillag: ott a pont! Hehe!
Miután a melegek mindennapjait és szexuális életét korábban már kiveséztük, épp itt az ideje, hogy beszéljünk a leszbikusokról is. Összegyűjtöttük hát a kérdéseiteket, a legártatlanabbaktól a leggátlástalanabbakig, hogy egyszer s mindenkorra választ találjunk rájuk. Mivel szerkesztőségünknek…..
kovier 2016.11.30 18:44:38
@maxval bircaman BircaHang szerk: Ja! Meg balliberálisok! Te meg... ááá!
kovier 2016.11.30 19:11:38
Ha valótlan a kép, ha nem, az a lila bugyi ritka jó kis homlokos húsos puncit takar. Ehelyett a sok ostoba kérdés helyett inkább azzal kellene foglalkozni. Elképesztő, mennyire nem értik az emberek, hogy mind ugyanolyanok vagyunk a lelkünkben. Ugyanazt a dolgot ugyanúgy éljük meg. Azért általános m7nden válasz, mert mindent ugyanúgy érzünk. Aki feltesz ilyen ostoba kérdéseket, az nem a leszbikusokat nem érti, hanem önmagát sem. Én szégyellném magam, ha például olyat kérdeznék, hogy az ollózással elélveznek-e. Hát persze, bazdmeg, ahogy te is, ha érzéssel dörzsöl valaki, akit szeretsz. Vagy hogy miért lesz valaki leszbi. Pont azért bazdmeg, amiért te meg nem! Engem az érdekelne, de baromira, hogy az emberek, olyanok is, akik amúgy értelmesek, vagy annak tartják magukat, hogy nem értik, hogy mind egyformák vagyunk a "a bőrünk alatt"? Fehérek, feketék, szőkék, vörösek, balkezesek és vakok, muszlimok, keresztények és síták... értitek???? Ezért nem ölni kellene egymást, hanem együtt élni... és szeretkezni, nem háborúzni.! Mert ugyanazt érezzük ha korán kell dolgozni menni, ha meghal az anyánk vagy a gyerekünk, vagy amikor szeretkezünk.. legyen a partnerünk azonos vagy más nemű. Mi a picsáért látunk ezek mögött megfejtendő titkokat? Aki egyébként már szeretkezett, és látott pornót is, az azt is tudja, hogy az egy baromság, hogy egy nő mást csinál egy másik nővel, mint egy férfi. Amikor érzelemből szeretkezel, odafigyelsz a párodra és ugyanazt és ugyanúgy csinálod. Meg ha nem, akkor is. Ezért vannak általános válaszok is.
kovier 2016.11.27 21:20:48
@vincent66: Inkább neki lettem volna, mint a hozzád hasonló, tévedhetetlenségét arrogánsan képviselő fafejé... bár, ha belegondolok, nálunk is voltak ilyenek... és vannak, lesznek... de hát az élet nem egy habostorta. Mi megtanultunk elviselni titeket, ti nem tudtok elviselni senki mást magatokon kívül! A ti bajotok!
kovier 2016.11.28 17:52:36
@vincent66: Azon kívül, hogy hülyeségeket beszélsz, van más szuperképességed is? Mert nagyon leragadtál a százalékszámításnál, de a cikk lényegét még mindig nem érintetted! Tipikus magyar okoska! Uff!
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..
kovier 2016.11.26 19:21:33
@vértes: A világ akkor lenne jobb, ha az ilyen ostobam erőszakos, arrogáns, alulművelt, fehér/fekte/sárga/muszlim/keresztény/zsidó/jobb/baloldali/ beteges kretének tűnnének el, mert pont "ezek" követik el minden "fajból" a verbális, fizikai, nemi és érzelmi erőszakot!
...........
Amúgy csak végig kell olvasni a kommenteket, és látni, hogy "milyenek a magyarok" és már nem csodálkozunk azon, hogy elfogadhatónak tartják a nemi erőszakot. A nemi erőszak az általános gyűlölködő, erőszakos magatartás része. Ez, amely egyre inkább jellemző a világra, ahol az egyén túlhangsúlyozása akár a közösségek rovására is. Ez pedig manapság még felerősödött a migrációval összefüggésben, és a magyar kormány agyhalott közreműködésének nem kicsit köszönhetően. A világ, a szélsőjobboldali "üssük agyon... belezzük ki... akasszuk fel... lőjük bele az óceánba..." barbár korszakához tér vissza, miközben meg mindenki Istent, szeretetet meg bölcsességeket emleget! Ezért mondom én mindig, hogy az emberek hülyék. Saját ellentmondásaikban fetrengenek. Mindenki liberális, mikor magáról van szó, de mindjárt konzervatívvá válik, mihelyst másról. Mindenki szeretetre vágyik, miközben képtelen adni! De a világ folyását végül úgysem lehet megállítani, csak "így" jobban fog fájni! Meg kell nézni, hogy "merrefelé folyt"! Ezután is arra fog... csak "így" jobban fog fájni!
kovier 2016.11.27 21:37:09
@Leylandi: Azzal a kiegészítéssel, hogy a te agyonsimogatott keresztény-konzervatívjaid pont ugyanolyan erőszakosak mint amilyenek a migránsok, csak a te agyonsimogatott konzervatív-keresztényeid a "saját vérüket" "basztatják" úgy, mint azok a kecskét!
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
kovier 2016.10.19 19:57:20
@Happy trolling, asshole!: Mennyivel egyszerűbb az orbánistáknak! Nekik nem kell mérlegelni, gondolkodni, csak megmondja a vezír oszt az úgy van! Akkor is ha nem!
Mindeddig kikezdhetetlennek tűnt A Robert Fico vezette Smer 2012-es hatalomra kerülése után nekilátott hatalma bebetonozásának: saját médiabirodalmat épített ki, állami vállalatok privatizációjával gazdasági hátországát monopolhelyzetbe hozta, a legfőbb ügyész székébe egy lojális jogászt ültetett…..
kovier 2016.10.08 16:45:55
@karandash: Nem, nem ez a lényeg, hanem ami mögötte van. Az pedig elkeserítő... már annak akinek nem orbán fontos, hanem a nemzet!
kovier 2016.10.09 18:11:51
@nemecsekerno_007: Ja, Hitlerről is ezt mondták. A menekültválságra készült hisztériára is ezt mondod? Te mit tanultál a történelemből? A rémeket látást? Mit tanulsz az Arab országok, Brazília, Argentína, Ukrajna példájából, bármely túlhatalom tobzódásának véres, vagy országcsőddé váló végéből? Mintha a fidesz eddig nem váltott volna be minden rémlátomást! Rémeket látni jobb, mint polgárháborút!
kovier 2016.10.09 18:14:10
@nemecsekerno_007: Sokan vannak ebben az országban, akik nem képesek felfogni, hogy nincsenek eredmények! Csak lopás van, mutyi, meg "kommunikáció"! Ez pedig "Illatos út a semmibe"!
Soha nem látott mélységekbe süllyedt a közszolgálatot még mindig névleg képviselő közmédia a kvótanépszavazás kampányában. Többször megírtuk már, hogy ebben a műfajban is mindig van lejjebb, ám nehéz elképzelni mondjuk az M1 hírcsatornáról, hogy ennél is jobban kerülje a köz szolgálatát. Az MTVA-hoz…..
kovier 2016.10.08 16:48:00
@pamut: Én azért szeretném inkább azt hinni, hogy nem tudják. Mert akkor talán legalább Isten megbocsát majd nekik.
kovier 2016.10.08 18:30:54
@V.János78: Sok mindennel lehet vitatkozni, de az ostobasággal nem! Ezért nem is válaszolok érdemben! Biztos nagyon jó , hogy cseberből vederbe kerülünk. hol a baloldal, hol meg az agyhalott jobboldal hülyíti a népet. Mintha a "normális" nem is szerepelne a szótáratokban! A fidesz 2/3-ad: Magyarországon minden emberre két ostoba jut!
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
kovier 2016.09.22 21:29:38
@dadddd: Nyírő nem volt zseni! Pont! Abszolút középszerű volt mint irodalmár! Pont! Az irodalomi minőség nem attól függ, hogy mennyire "nemzeti" a tartalom! Pont!