Regisztráció Blogot indítok
Adatok
workoholic

14 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hét képe: Roli 2008.07.28 09:23:00
Ez az aranyos kis plakát most esett be a levelesládánkba. Rolit, a kacsát ELTULAJDONÍTOTTÁK otthonról! Gazdái és hátrahagyott kacsatársai nagyon hiányolják. Reméljük már kiribanckodta magát és hamarosan hazatér magától is, de tudjátok milyen az amikor valaki beleszagol a…..
Bevallom, hogy 47 másodpercig olyan üres arccal bámultam Té Rolandinho pályakezdő irtózatát, mint Mikola István a kommunista kutyafodrászt. Hogy az úristenbe jön ki az, hogy "FEKETE INDIGÓPAPÍR"? Aztán leesett. A címben is kiemelt részt kinagyítva idemásolom:Té…..
workoholic 2008.07.28 09:30:03
1
Már biztosítási ügynöknek lenni sem leányálom, de az alábi levélből kiderül, hogy kiugrott ügynöknek lenni sem veszélytelen dolog. Tisztelt Zugügyvéd!   Két éve elkövettem azt a hibát, hogy biztosítási üzletkötőnek adtam a fejem, főállásban, vállalkozói…..
S-blog Fospumpa! 2008.07.10 14:53:00
Ma egy videót kaptok, aminek a megértéséhez biztosítok háttéranyagot, nyugi: Az egész fospumpa dolgot egy német rajzfilm és képregényhős, bizonyos Werner Beinhart indította el. Pontosabban a rajzoló, mikor papírra vetette ezt itt:    A lényeg az utolsó képen: Látod,…..
workoholic 2008.07.10 18:37:05
Egy 21 éves brit fiatal, Phil Bridge megalkotta a legkörnyezetbarátabb biciklit, kartonból. A váz hat dollárért elkészíthető, a kerék, lánc, pedál pedig hagyományos. Csak egyre kell figyelni, esőben ne felejtsük kint az utcán.Via Gizmodo..
workoholic 2008.06.30 12:04:08
Szombatra egy kivesézésre váró történetet kaptok, mert ilyenkor biztos szívesebben elemeztek ti is. A fiú találkozik egy lánnyal, még szerelem is van, de az igazán balek nem az, aki elengedi a csajt, hanem aki egyáltalán nem ismeri fel, ogy élete szerelmével van dolga. UTána csak…..
Az LG Black Label sorozatának harmadik telefonja a Secret, vagyis az LG KF750. A Chocolate és a Shine után ettől is sokat várnak a cégnél. A mobilról néhány adat: nagyon vékony, alig 12 mm vastag, a hírek szerint ez a legvékonyabb 5 megapixeles kamerával kapható telefon.…..
workoholic 2008.06.24 21:36:30
Bigyóblog Laptoptartó sétákhoz 2008.06.24 08:20:00
Néha előfordul, hogy állva szeretnénk használni a laptopot (pl. nincs már ülőhely, kényelmetlen a szék, olyan a munkánk, extrém esetekben séta közben sem tudjuk letenni a gépet :), ilyenkor jól jön ez a kiegészítő, és nem kell kézben tartani a laptopot. Az Amazonnál már…..
workoholic 2008.06.24 10:31:41
Vegyük sorba: volt egy férj (félredugott), ezért összeállt valaki más férjével (Viagrát használt), most is van valaki (nincs info), de a szíve azé, aki szex közben dobta ki. Vajon melyik?  Na, hol is kezdjem…  18 évesen férjhez mentem. A világ legboldogabb…..
workoholic 2008.06.22 14:11:22
Idióta kacatok Swarovski WC 2008.06.21 17:21:00
Nincs is fényesebb, drágább és felemelőbb mikor egy ilyenen trónol az ember. Igazán királynak érezheti magát, de vétek lenne eldugni a fürdőszobába, ez nyilvános trónolást követel!Jemalwright..
workoholic 2008.06.21 22:08:51
Állandóan meleged van, zavar, hogy a pólód meg vizes? Mi lenne ha olyan pólót húznál ami ezt kiemeli, sőt stílusossá teszi az egészet? Elkészült, rendeld meg és még tetszeni is fogsz a közönségnek. Behance..
workoholic 2008.06.15 19:14:21
A mai történetünkben egy bugyi nélküli cigánykerekezésről is szó lesz, de ami igazán érdekes, az a szemnek láthatatlan. Szexistennő, Dvorák a neved! Megjegyzem, soha nem lett még ilyen gyorsan kedvencem egy zenész sem. Sziaszok Szakítósok, Az utolsó történetemet küldöm-…..
Szegény magyar természetfilmesek idegbajt kapnak, ha arra gondolnak, hogy David Attenborough mekkora költségvetésből és milyen helyszíneken készítheti filmjeit. Szóval itt az új Attenborough-film, ami ezúttal a hüllőkről szól, és mivel a mester még a növényekről is egy…..
comment:com Jön a magyar MTV Ikon 2008.06.14 16:42:00
Az MTV - mármint a Music Television, ne tessék megijedni, nem Gyárfás Tamás kvázi szentté avatásáról írunk - 2001 és 2004 között négy nagy jelentőségű előadót/zenekart tisztelt meg azzal, hogy ikonná avatta őket, ami jelen esetben abból állt, hogy pályatársakat kértek fel…..
A héten belefutottam a Metro hírecskeújságban egy egész oldalas BKV hirdetésbe. Nem sok maradt meg az egészből, csak annyi, hogy "pingvinek", "szombat", "Moszkva tér"; többször is említett gyermeki naivitásomnak köszönhetően én tényleg…..
Ha ezt előbb tudjuk, hogy a Nightwish ennyire jó zenekar, akkor már rég hardcore rajonganánk értük. A kérdés mindenestre örök: mi a fenét gurított szervezetébe táncosunk az alább látható produkció előtti órákban? De végülis mindegy is, inkább figyeljük meg a rendelkezésre…..
workoholic 2008.06.14 17:37:37
comment:com Swayze nem adja fel 2008.06.09 14:02:00
Kemény fából faragták Patrick Swayze-t, a Dirty Dancing és az Országúti diszkó egykori sztárják, aki szellem is volt a sírós Demi Moore bubifrizurája mellett. Amikor kiderült, hogy rákos, közölte az orvosokkal, hogy esze ágában sincs meghalni, vagy ágyban kínlódni, ugyan.…..
De tényleg, mennyi az idő? Támpontokat nem adok, találjátok ki, ha meg nem megy, akkor katt a forrásra és ott lesz a megoldás!Yankodesign..
workoholic 2008.06.03 20:13:21
42
Avagy lökött csajokról, kik megfordultak a társkeresési procedúráimnak hímes, hírhedt, néha heroikus harcmezején...Udvarlásaim folyamán találkoztam olyan lányokkal, akik véleményem szerint nem voltak rendesen négy kerékre helyezve, inkább csak tricikliként avagy bicikliként…..
EDIT: Mint kiderült, az autó nem a Főtaxi Rt.-hez tartozik, hanem maszek vállalkozóé. Ezúton is elnézést kérünk a cég dolgozóitól.Tisztelt Főtaxi Rt., tisztelt Garamszegi Miklós Vezérigazgató Úr! Sajnálatos esetünk volt tegnap este az Önök egyik sofőrével. Ezzel…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
workoholic 2008.05.29 13:28:44
Van ez a postás biciklitender. Ennek során a Magyar Királyi Posta horror áron készül(t) postásbicikliket venni közbeszerzés keretében. Én azonban nem is akarok erről úgy egészében írni, hanem csak ennek egy egészen aprócska részletéről. Azonban mint ahogy a fraktálokban a kis…..
Pilu Fejben karate 2008.05.28 20:52:00
 Lajos tíz éve szerelmes. Valahányszor eszébe jut az a szöszke, gyomra összeszorul, és megjelenik lelki szemei előtt a lány, rózsaszín háttér előtt. Nincs ebben semmi különös, hacsak az nem, hogy ennek a kapcsolatnak már tíz éve vége, és annak idején is csak néhány…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
Személy szerint örülök annak, hogy vannak cégek, amelyek válaszolnak az önéletrajzokra. Sajnos a többség még mindig nem. Hogy ebbe a sablonlevélbe mit fogalmaznak bele, azzal levélíró szerint többet kéne foglakozni.Sziasztok!Tegnap kaptam ezt a levelet egy…..