Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cheater

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját blogjában Kalmár Péter rendező az operett volt főnökét, Kerényi Miklós Gábort nevezte meg szexuális zaklatóként. ..
cheater 2017.11.05 22:16:35
@kőkobaki: Hogy jön ide az aktuális politikai színvilág? Ez a pali 500 éve óriásfej. A fenti történetből úgy érzed kiragadtad a lényeget?
Nem az a lényeg - ha igaz - hogy ez a pali évtizedek óta művelheti ezt, mert a körülötte lévő slepp szemet huny? Nincs ott egy ember aki már az első alkalommal jól gáton rúgta volna? Aztán csak hogy érezze a törődést még ráhívta volna a rendőröket..
Ezek - akiket itt felsoroltak - mind félrefordultak éveken át?? Ha ez igy van akkor ezek nem művészek, szimpla férgek. A mi nagy művészeink ilyen retkek?? És jár nekik továbbra is a taps és a tisztelet? Jár a fenét...
Ahogy a Stohlnak sem jár és megdöbbent, hogy ezt sokan másképp gondolják. Azok után amit elkövetett (és ahogy elkövette, ráadásul nem is egyszer) még mindig az ő képét kell bámulnom a képernyőn. Sőt, reklámhang a pali... "..vigyázz a szívedre, nehogy megszakadjon, mert csak ez az egy van.." mondja nekem Stohl András. Nonszensz.

De beszélhetünk Kalmár Péterről is... éveken át ezt tudta és most, hogy jön neki a kapuzárási pánik nagy monológot ír belőle? Valamiféle megmondó ember szerepében tetszelegve? 500 év után?
Ezt a dumát már az első alkalomnál, tíz percen belül kellett volna előadni. És nem valamiféle szerepjáték blogon, hanem a kerületi kapitányságon.
Most megmondom, én őt is megkergetném. Mindegyiket elővenném aki tudott róla és pont nem érdekelne, hogy ő a nemzet csalogánya vagy bármi más.
Bár felkaptam a fejem arra a hírre, hogy egy adóellenőrzéstől bepánikolt uberes túszul ejtett két próbautas-revizort, kiborult, hogy leveszik a rendszámát; de aztán legyintettem: a kialakult helyzet túszai vagyunk mi itt mindannyian, taxisok éppúgy, mint  a kontárfuvarosok. Néha már a…..
cheater 2016.05.24 17:25:05
@Online Távmunkás: Ha már morgás.. a korrekt hozzáállásod nem az lenne, ha azért morognál, hogy a taxisok is adhassanak jogosulatlan tevékenységről számlát? Mert jelen pillanatban az uber és az össze autós partnere ezt teszi.
Ehelyett te a taxisokat - akik kizárólagosan végezhetik és bocsájthatnak ki erről a tevékenységről számlát - felelőzteted, hogy ők is adjanak olyan szép számlát mint az uber és az ő partnerei.
Nem ülsz te fordítva ezen a lovon véletlenül?
cheater 2016.05.25 18:45:26
@Online Távmunkás: Azt javaslom ne erőltesd ezt a vitát, mert ebben az ügyben hiába próbálod megtalálni az igazad nem fogod. Egész egyszerűen azért nem, mert nincs.
Annak pedig nincs értelme, hogy ismételgess indokként egy sztorit ami veled még 1933-ban történt. Ahol ráadásul te voltál a nyeretlen kétéves, hisz ha elvárok valamit egy szolgáltatótól a pénzemért cserébe és azt nem kapom meg automatikusan, akkor azt jelzem neki.
De ez a horrorsztorid nem indok arra, hogy jóváhagyd, hogy taxisok tömegét tehesse tönkre egy olyan amerikai multi aki kizárólag és csak a saját sofőrjei butaságából profitál.

Azt írod az élhet a jogaival, aki eleget tett a kötelezettségeinek. Pont ott tartunk ahol elkezdtük. A taxisokat felelőzteted egy olyan dologért amiért ha korrekt lennél akkor az ubert és az ő autós partnereit kellene elszámoltatnod.
A taxisok azért lehetnek taxisok, mert megfelelnek minden követelménynek. Az uberdriver pedig azért nem lehet taxis, mert nem felel meg minden követelménynek.
Ennek tisztázása után - igy utólag magadat visszaolvasva - nem tűnik kissé infantilisnek a véleményed?