Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsisanita

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretek tükörbe nézni mostanában. Nem szeretem, hallani a hangom és amit mondok. Reménykedve vágtam neki az új évnek, és sajnos mostanság több rosszat engedtem be, mint jót. Sötétebbnek láttam a dolgokat sokszor, mit azok valójában és nem mindig értékeltem a helyén a jókat. De most már azt…..
Az év vége felé mindig rám tör a nosztalgia érzése. Most pedig, hogy már november óta rám erőltetik az ünnepi hangulatot, a karácsonyi "érzelemcunami" fekavarja az ősszel engem körülvevő, kissé megnyugvó állóvizet. Hékás, megint elszaladt egy év, ébresztőőő!!!" Na igen, mindjárt vége 2023-nak.…..
Mindössze négy hónapos tapasztalattal a hátam mögött már most azt mondhatom, hogy mióta visszatértem a munka világába a családunk egyik legnagyobb kihívása az időmenedzsment és a logisztika. Tudom, hogy ez egy folyamatosan fennálló helyzet (lesz), ami idővel csak árnyaltabbá válik, mégis felemészti…..
Új köntösben, új felületen és egy kis szünet után jelentem élek, lélegzem, sőt mi több, írok is. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem időnként kell egy kis újratervezés. Most egy ilyen időszakban vagyok. Szembesültem azzal, hogy a múltban lévő fix dolgokat el kell engednem, és előre kell…..