Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parancsmegtagado

24 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EU elnökség 2011.08.08 16:10:00
A megkérdezettek 82%-a tudta, hogy az EU félévente elnököt vált és hogy egyáltalán létezik ez az intézmény. 57% csúszunk le, ha azt firtatjuk, hogy tudják-e, hogy jelenleg Magyarország ez az elnök.Ezen 57%-on belül a válaszadók 26%-a hallott Orbán Viktorról, 31%-a a…..
Ez a blog tudatosan a magyar politikára koncentrál. Nem azért, mintha érdektelennek tartanám a világ más tájain történteket, és különösen nem azért, mert esetleg abban a hitben élnék, hogy létezhet a külvilág hatásaitól független, csupán magával „határos” magyar…..
„506/1903. Tekintetes kultúrmérnöki hivatal Pécsett. Tegnapi postával érkezett 1090/1903 sz. hivatalos átiratukra, melyben azt kérdik, hogy a Nagyberki község határában lelt régi sarkantyúval mi történjék? hivatalos tisztelettel azt válaszolom, hogy basszák meg az urak a…..
parancsmegtagado 2010.10.22 23:15:29
Méj/Nesz Suttogó 2010.10.05 20:11:00
  Album: Űrszelvénybe nyúló fák (2009) www.mejnesz.hu Ritka szikra bennem: érzem, eltévedtem úton társ a mámor nem szól ez már másról „Semmi ágán ülve” falaknak feszülve Minden sorban látom Hajóm repít az apályon Minden nap újra felpörög bennem Mindig…..
Méj/Nesz Eldőlt nyolcas 2010.10.05 19:07:00
A régi tükör takar, de én érzem belülAz óra kattan, lassan merülA test, mibe a teremtő szeleSzórakozva, szuszra lehelte beleHogy olcsó gyári szív dobbanjon benneS ördögi Lucifer régóta fenteKését az Istennel vált-vállhoz vetveTőlünk a mindent visszaszedjeMég nálunk a tudás,…..
Méj/Nesz I76WAR 2010.10.05 18:06:00
404 - The requested lyrics are not found, but were written by Bander and Brutus..
Méj/Nesz Új szöveges dokumentum 2010.10.05 17:08:00
Kigyullad egy foltos zsiráf,Elfolyik egy kóbor óra A zongorából ezüstszínű akácfa nőHa ananászt eszel Jobb lesz az íze,Millió illat, egy csokor nőAszfalt meleg a nyár,Fagylalt hideg a tél,A felszínen játszik a fény,Morogva őröl a mélySzétválna a tenger, Ha bedobnék egy…..
Létem libegőjén levegőben lebegekAlattam álmos, örökzöld rengetegIsten ujja újra örvényt kavarSzél viszi kalapom, de engem nem zavarA kis kurva teste minden tettet tettetett Sikoly, sóhaj között, temetetlen tetemekSzíntelen szerelem, mint mézes ármányJeges csókok ajánlkoznak…..
Méj/Nesz Lassan elmosódva 2010.10.05 15:10:00
Méreg a vérben, osztódni kezd érzemEngeded magad, engeded, hogy higgyeNem fordulsz oda, nem szúrja szemedGát rian, reped, kiserken egy cseppEgy ponton túl, utána egy másikLézeng az éjben, aztán félre áll, Mitengedni tilos, az lesz a törvényLehúz, magba kebelez az örvényLassan…..
Tegnap este a hazai „legmagasabb intelligenciájú emberek klubja”, a Mensa HungarIQa meghívására vettem részt egy beszélgetésen. A közel három órás élve boncolás során – meglepetésemre – komoly érdeklődés mutatkozott aziránt, hogy vajon hogyan szerzi az…..
parancsmegtagado 2010.09.05 18:23:24
A finn először mondta ki konkrétan, hogy nem célja újra a Forma-1-ben indulni. "Sosem lehet tudni, de nem valószínű, hogy valaha is visszatérek az F1-be. Éveken át csináltam, voltak nagy pillanataim, világbajnok lettem, elértem, amit akartam, de változnak az idők. Most ralizom,…..
parancsmegtagado 2010.08.23 22:50:00
Ha már bulvár faszság, miért nem ezzel kerül be a sportrovatba az F1: www.gpupdate.net/en/f1-news/240929/list-of-formula-1-driver-salaries/
voálá, fizetések! Valami ilyen címmel: Raikkönen még mindig évi 16 millió eurót kap a Ferraritól!

Szóljatok ha kell egy rendes F1 blog, sztem itt páran összeállva tudnánk valami egyszerre informatív és bulvárosat csinálni, nemcsak ilyen minimalista valamit, ami még bulvárnak is gyenge.
Sajnos csak ostoba PR videók vannak Jerezből (ha valaki talál valami használhatót szóljon!), ahol még Schumacher egyedüliként kapott GP2-es kocsival gyakorlási lehetőséget, mielőtt a többiek befutottak volna. Kivételezés? A reakciókban (következő poszt) látni fogjuk, hogy vannak…..
Tavaly év végén vált biztossá, hogy Schumacher visszatér a Formula 1-be, ez az első interjúk egyike amelyet vele készítettek. Maga az interjú nem túl izgalmas, egy dolgot azonban érdemes kiemelni: sokan mondták, hogy minek jön vissza, csak égeti magát, túl nagyok az elvárások…..
w Úgy lobog fel nékem 2010.06.09 05:30:00
Részletek az őszödi beszédből Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele vagyunk kétségekkel, hogy a magabiztosság mögött ott van az őrlődés és a gyötrődés. Egészen pontosan tudom, hogy mindaz, amit csinálunk, az nem lesz tökéletes. Hogy egy sor ügyben…..
Május 20-23 között rendezik a bulit Várpalotán. Természetesen mi is feltűnünk a színen (katt a tovább gombra) Csütörtök, Malátabár, 16:30 - 17:30 Sörtörténeti ismeretek fehér foltjainak satírozgatása a Kettőnégy stábbal (itt video formájában leszünk láthatóak, a…..
A hosszútávú munkanélküliség károsítja az egyént és az állami költségvetést is. ..
A szerző szerint egy társadalom nem engedheti meg magának, hogy ne vegye igénybe az idős munkavállalók munkaerejét. 50 év feletti foglalkoztatottság alacsony, nyugdíjba engedési metódusoknak is köszönhetően. A munkaerőpiac korai elhagyásának hátrányai: a, újabb állástalálás…..
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
 A rendszerváltás utáni fejlődő gazdaságok dilemmája: "természetellenes" módon alacsonyan tartani a munkanélküliséget, vagy a központilag írányított gazdaságból piaci gazdaságba való átmenetkor megfigyelt folyamatokkal sodródva elengedni azt. Csehország a…..
phillips A Phillips görbe 2010.04.05 18:10:00
A Philips-görbe szerint az inflációs ráta és a munkanélküliség között negatív korreláció van. Minél alacsonyabb a munkanélküliség annál nagyobb a nominál bérek növekedésének üteme. A görbe tapasztalati úton megállapított összefüggést ír le, később matematikai…..